Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 België

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Label van Ronsischen Tripel Een Ronsischen Tripel is een Tripel uit Ronse. Een lekker biertje, met een lichte amberkleur.

Label van Lumière d'Hiver Een Lumière d'Hiver is een bruin bier met een licht zure neus. Qua smaak is het een zuurbitter bier met zoete afdronk. Een beetje typisch voor kerstbieren. Let wel op bij het uitschenken, want er zit redelijk wat fond in de fles. Dit is een ideaal biertje om bij kerstmaaltijd te nuttigen.

Label van Jacobins Kriek Max Een Jacobins Kriek Max is een fruitbiertje op basis van krieken. Het ruikt zoetzuur, een zeer zoete smaak, en de kleur is enorm roze. Zelfs de schuimkraag is zo roze als de pink panter. Het smaakt zeer zoet, met een licht zure toets. En tegen alle verwachtingen in, blijft de smaak niet "plakken".

Label van Blanche Een Blanche is een witbier. Het heeft een typische witbiersmaak, en net iets zachter dan de Hoegaarden. Van kleur is het ietsje donkerder dan een Hoegaarden.

Label van Satan Red Een Satan Red is een amberkleurig biertje met een zuurzoete neus. Hij heeft een zure smaak, met bittere afdronk. Hij heeft wel een zeer volle smaak, en is getooid met een romige schuimkraag. Een zeer lekker biertje waarvan ik de blonde zeker ook wil proeven.

Label van Ramée Amber Een Ramée Amber is een biertje met een redelijk zure neus. Hij heeft een zeer frisse smaak met een licht zurige tint. In het glas heeft het bier een diepe roodbruine kleur. Zeer zeker een lekker biertje.

Label van Chimay Tripel Een Chimay Tripel is een blonde Chimay naast twee bruine Chimay's. Goudgeel van kleur met een zeer goede smaak.

Label van Ne Flierefluiter Een Ne Flierefluiter is een prettig biertje van hoge gisting. Het is een blond exemplaar die zeer te genieten valt. Het bier valt in de categorie middelzwaar.

Label van Brugse Zot Een Brugse Zot is een inwoner uit Brugge. Het bier heeft een bittere neus, maar de smaak is zoet. Het is een zeer fris biertje met een donkerder blonde tint.

Label van Affligem Patersvat Een Affligem Patersvat is een seizoensgebonden Affligem. Het is het enige blonde kerstbier. Het wordt gebrouwen op het einde van de zomer. Het is licht amberkleurig met een zachte smaak die licht bitter is. Het bier heeft een bitterzoete neus.

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop