Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 België

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Label van Père Abbé Tripel Een Père Abbé Triple is een telg van de Père Abbé-familie. Een biertje met welgeteld 1% meer alcohol. Ook qua smaak net iets straffer, maar evenzeer een goed bier.

Label van Yperman Een Yperman is een licht amberkleurig biertje met laag alcoholgehalte (5,5%). Het heeft een bittere smaak met een zurige tint. Geen echte uitblinker, maar een welkome afwisseling naast de andere amberkleurige "gewone" biertjes.

Label van Printemps de Silly Een Printemps de Silly is een lentebiertje dat voor mij nog onbekend was, maar dankzij de juiste man op de juiste plaats op het juiste tijdstip, nu reeds een bekende geworden is, en zeker voor herhaling vatbaar.

Label van Ramée Blond Een Ramée Blond is een blond biertje met een weinig doordringende smaak. Een biertje om op je gemak op te drinken vergezeld van een stukje kaas en/of een stukje worst.

Label van Piro Een Piro is een West-Vlaams roodbruin biertje met een zure smaak. Daar ik echter liever bittere of zoetere bieren heb, was dit biertje niet echt een smakelijk bier. Het is een smaak voor de liefhebbers.

Label van Abbaye des Rocs Bruin Een Abbaye des Rocs Bruin is een redelijk straf bruin biertje. Het heeft de typische bitterzoete smaak van een bruin bier. Zeker een aanrader voor bruin bierdrinkers.

Label van Père Abbé Bruin Een Père Abbé Bruin is de donkere broer van de blonde Père Abbé's. Het is zeer donker van kleur met een licht schuimende kraag. Zeker een lekker biertje om nog een van te drinken.

Label van Abbaye De Bonne-Espérance Een Abbaye De Bonne-Espérance is wederom een lekker bier. Het is een donkerblond exemplaar met een gezond gehalte aan alcohol. Om kort te gaan, zeker een bier om eens te proberen.

Label van Lindemans Faro Een Lindemans Faro is een echte Faro. Het heeft een enorm zoete smaak. Een smaak die ik totaal niet verwachtte bij een bittere drank als bier. Hoewel het zoete in de smaak overheerst is het geen onaangename zoetigheid. Het blijft niet plakken in je mond zoals je misschien zou verwachten. Voor wie van verrassingen houdt is dit zeker een aanrader.

Label van Abbaye du Val-Dieu Brune Een Abbaye du Val-Dieu Brune is een bruine Val-Dieu met de bekende zoetere smaak van bruin bier gecombineerd met een bittere afdronk.

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop