Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŽ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Label van Florival Blond Een Florival Blond is een blond abdijbier met een redelijk zoete smaak. Het drinkt zeer licht en heeft een zoete geur. Het is geen opvallend bier, maar wel een zeer lekker bier.

Label van Zulte Een Zulte is een zeer licht, lichtbruin biertje, met een licht-zure smaak. Het voordeel van lichte biertjes: je mag er meer dan 1 drinken en toch nog met de auto rijden.

Label van Witkap-Pater Stimulo Een Witkap-Pater Stimulo is een zeer verrassend biertje. Het heeft bijna geen smaak. Daarmee bedoel ik niet dat het slecht is, maar dat het een zeer neutrale smaak heeft. En toch heeft het bier 6% alcohol.

Label van Pilaarbijter Blond Een Pilaarbijter Blond is een blond bier van een tweespan Pilaarbijters. Het is een lekker biertje geschonken in een mooi glas.

Label van Pilaarbijter Bruin Een Pilaarbijter Bruin is de andere telg uit de tweespan Pilaarbijters. Het bier is donkerbruin van kleur met een zeer fruitige neus. De zachte smaak is zoet, met misschien een licht zure ondertoon. Het wordt in hetzelfde mooie glas geschonken als de blonde, en is zeker ook een aanrader.

Label van Trappistes Rochefort 8 Een Trappistes Rochefort 8 is een bruin bier met 9,2% alcohol. Het bier heeft een zoete, fruitige neus met een lichte smaak, die overwegend zoet is. De Trappistes Rochefort is een van de 6 enige Trappisten uit BelgiŽ.

Label van Trappistes Rochefort 10 Een Trappistes Rochefort 10 is eveneens een bruin bier, maar nu met 11,3% alcohol. Dit bier heeft een frisse, fruitige neus. De smaak is ook fris, met een zoete tint vooraan in de mond. De afdronk is eerder zurig. Deze bieren komen uit de provincie Namen, meer bepaald uit Rochefort. Daar hebben ze ook lekkere kaas om deze bieren mee te vergezellen.

Label van Louwage's Kriek Een Louwaege's Kriek is een heel zoet bier, met echte kriekensmaak. Na een eerste smaak voelt het zeer suikerzoet aan, maar het heeft een frisse afdronk zonder dat je mond er van toeplakt.

Label van Enghien NoŽl Tripel Blond Een Enghien NoŽl Tripel Blond is een blond Kerstbiertje. Het heeft een zeer zachte smaak, maar is zeer lekker.

Label van Charles Quint Een Charles Quint vind ik persoonlijk niet lekker. Wat niet wegneemt dat jij hem natuurlijk wel lekker kunt vinden.

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop