Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 België

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Label van Gulden Draak Een Gulden Draak is een bruin bier van 10,6% alcohol. Het is een zoet bier, zoals de meeste bruine bieren, maar wel lekker.

Label van Père Abbé Een Père Abbé Blond is een blond biertje met een goede smaak. Het heeft een 6% alcoholgehalte. Het is zeker geen zwaar bier qua smaak, dus een vlotte doordrinker.

Een Ciney Bruin is een bruine Ciney met een goede smaak.

Label van Malheur 10 Een Malheur 10 is een redelijk recent, blond biertje. Het heeft een sterke smaak, maar is een zeer lekker bier. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een lekker, straf bier.

Label van St.Bernardus Prior 8 Een St.Bernardus Prior 8 is een straffer bruin bier van de St.Bernardus-reeks. Het is een zoet bier, met een sterke smaak. Het is wederom een lekker biertje om in je collectie te hebben.

Label van Affligem Dubbel Een Affligem Dubbel is de bruine broer van de Affligem-familie. Ook dit bier is zeker een aanrader.

Label van Bruegel Een Bruegel is een licht amberkleurig bier die wel een beetje doet denken aan de jaren 1550. Het bier heeft een bittere smaak, net als de geur. Ergens is ook wel een zoete ondertoon te bespeuren. Toch nog een lekker biertje.

Label van Bornem Dubbel Een Bornem Dubbel is een lekker zoet bier. Het is een donker bier met een aparte smaak.

Label van Bornem Trippel Een Bornem Tripel heeft een licht troebele, licht gele kleur met een bittere hopgeur. Ook de smaak is die van hop. Een bitter biertje, maar zeker niet te bitter om ervan te genieten.

Label van Moeder Overste Een Moeder Overste is een kloosterlijk,troebel amberkleurig biertje, met een bittere, zoete neus. De smaak heeft een zoetheid die doet denken aan suiker. De smaak is wel zeer fris, waardoor het een goede dorstlesser is. Het wordt geschonken in een melkwit glas.

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop