Goed nieuws voor de bierliefhebbers: De bierpagina is geupdated!!!!!!!!!                                  Reeds 400 verschillende Belgische bieren geproefd, en nog zo veel meer te gaan.                        Zeker een bezoekje waard!!!!!

Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Over mezelf
 Over Blankenberge

Free counter and web stats

Last update:
11/02/2011

Best resolution:
1024x786

This website is updated regularly
Huidige tijd:

Bekijk mijn guestbook  | |  Teken mijn guestbook

Iets over mezelf
Welkom op de site van TripleBee.

Ik heb nog basketbal gespeeld bij BBC-Berchmans te Blankenberge, maar was wegens een breuk in mijn pink bijna een half jaar uit roulatie. Daarna had ik nog een ongeval meegemaakt waardoor ik de rest van het jaar ook wel kon vergeten om te basketten. Daarna ben ik het maar gestopt. Maar ik hoop dat ik de draad nog eens terug zal opnemen en in mijn vrije tijd nog eens een basketbal zal vastnemen.
Een andere hobby van mij is bezig zijn op de computer (waarvan deze website getuigt).


Momenteel werk ik bij Garage Raes met vestigingen te Oostkamp en Brugge. Ik sta daar in voor de elektronische problemen, alsook diagnose van andere problemen.
Ik heb al redelijk wat GPS'en, carkits, trekhaken en radio's geplaceerd, en ook sleutels gecodeerd, nieuwe instrumentenpanelen en andere onderdelen geplaatst.

Mijn eerste werkervaring had ik bij de Firma Stubbe als onderhoudstechnieker.

Hogere scholing

In juni van het jaar 2003 ben ik afgestudeerd als "Graduaat Elektriciteit optie Elektronica keuzerichting Informatie en CommunicatieTechnieken". Of kortweg: "Graduaat Elektronica optie ICT".
Deze 3-jarige studierichting heb ik in 3 jaar kunnen voltooien zonder 2e zitten en dergelijke, met voldoening.

Middelbare studies (deel2)

In juni van het jaar 2000 was ik geslaagd als A2 elektronicus in het VTI te Brugge, in de Boeveriestraat (aan het station van Brugge). Dit was een 2-jarige studierichting. Het was bijna de enige richting dat ik kon kiezen na een 4-jarige ASO-studieperiode.

Middelbare studies (deel1)

De middelbare studies begonnen in 1994 in Blankenberge. Daar ging ik (op advies van het PMS dat ik Latijn moest volgen in het Sint-Pieterscollege) naar het Sint-Pieterscollege de richting Moderne in. Dat was een cluster van 2 jaar die zonder problemen waren verlopen. Na die 2 jaar waren er een paar keuzemogelijkheden, waar ik Economie-Wiskunde uit koos. Dat werd terug een cluster van 2 jaar die ook zonder problemen verliepen, maar wel met een nogal ongewone wending. Daar ik de theoretische lessen beu begon te raken, wilde ik iets praktisch kunnen. Daarom had ik besloten om naar het VTI-Brugge te gaan. Dit was tevens ook de eerste keuze van mijn ouders geweest, maar die hadden zich laten ompraten door het PMS (Dank u PMS!!!).

Lagere school

Daar we al lang terug in de tijd gaan met deze periode weet ik er niet zo veel meer van. Het begon waarschijnlijk ergens in de 1e week van september in het jaar 1988. Ik was altijd een zeer voorbeeldige leerling (al zeg ik het zelf) met zeer behoorlijke resultaten (80-90%). De lagere school was (en is nog altijd) gelegen in de Schaapstraat te Blankenberge. Ik herinner me wel niet veel tot zeer weinig meer van die periode, maar het was zeker een leuke tijd. Ik ben altijd al een groot persoon geweest, en in de lagere school was ik de 3e grootste van de klas. Dit was na een jongen en een meisje. Nu ben ik nog steeds een groot iemand (met een kleine 1,95m).

Iets over Blankenberge

Pier Dit is HET uithangbord van Blankenberge: De Pier. Na de renovatiewerken die een 2 jaar duurden, is de Pier weer toegankelijk voor publiek met vanalles en nog wat te beleven. Breng het dus zeker eens een bezoekje. Wetende dat de pier er al staat van in 1894 en in 1933 herbouwd geweest is omdat hij kapotgeschoten was tijdens de eerste wereldoorlog, zou het zonde zijn om hem af te breken.

Maar om dat allemaal te weten te komen zijn er genoeg naslagwerken zodat ik jullie daar niet op mijn website mee hoef lastig te vallen.

Terug

Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop