Lieve Van de Rostyne (orgel en harp)  
Brielstraat 3/3
9290 Overmere
tel+fax: +32/(0)9 367 05 04
lieve@triocarpediem.be

Lieve Van de Rostyne studeerde orgel en harp aan het Lemmensinstituut te Leuven, waar ze in 1995 het laureaats- en meesterdiploma behaalde met eerste prijzen harmonie en orgel met grote onderscheiding (bij dhr. Joris Verdin).

In 1998 behaalde ze het “Diplôme National d’Etudes Supérieures Musicales” aan het Conservatoire National Supérieur de Musique in Lyon bij prof. Jean Boyer.

Ze is laureate van de wedstrijd Pro Civitate en van de orgelwedstrijden te Boxtel en Herk-de-Stad. In april 1999 won ze de eerste prijs op de begijnhofwedstrijd voor vrouwelijke organisten te Dendermonde. In 2000 werd ze halve-finaliste op de Bachwedstrijd van het Festival van Vlaanderen te Brugge en in november 2001 won ze de tweede prijs op de eerste internationale orgelwedstrijd van Battipaglia (Italië). 

Momenteel geeft ze orgel- en harples aan de muziekacademies van Strombeek-Bever en Lebbeke. Ze concerteert regelmatig in binnen- en buitenland (in Europa en Japan), en dit zowel solistisch als in kamermuziek- en orkestverband. Daarnaast is ze organiste van het Vereecken-orgel te Overmere en het Van Peteghem-orgel te Berlare. Tevens is ze redactielid van het tijdschrift Orgelkunst.