Home
Up
Folder
Foto's
Contact

Design by KV-ICT


Terug

Vleesgerechten    
     
Varkenvlees    
     
- Varkenscarbonade ( 400 gr per persoon )    
- Varkensgebraad met groentenkrans     
- Varkensgebraad gemarineerd met appelen en arellen    
- Varkensgebraad met champignonroomsaus    
- Varkensgebraad geflambeerd met sinaasappelen    
- Varkenshaasje "archiduc" ( met koude     
groentengarnituur )    
- Varkensmedaillons ( filet ) met 2 seizoengroenten    
- Varkenshaasje met groentenkrans     
- Varkenshaasje met groentenkrans en     
champignonroomsaus    
- Varkensgebraad en rosbief met groentenkrans    
     
     
     
     
Rundvlees    
     
- Rundstoofvlees    
- Rundergoulasch    
- Rosbief met groentenkrans    
- Ossetong in madeirasaus    
- Ossetong in roomsaus    
- Tournedos Stroganoff ( vodka )    
- Tournedos met groene peperroomsaus en    
natuurgroenten    
- Chateaubriand met natuurgroenten en    
champignonroomsaus    
- Chateaubriand met groentenkrans en champignon -    
roomsaus    
     

 

Terug