OfficiŽle website Tom Vannoppen
 

Tom tekent contract bij Van Kasteren (21/12/2007)

 
 

Enkele dagen na zijn ontslag bij Sunweb-Projob heeft Tom al opnieuw een ploeg gevonden en dit voor meer dan enkel een broek en een trui. Hij kan terecht bij het AVB-team van Hans Van Kasteren als elite zonder contract met uitzicht om vanaf maart opnieuw prof te worden bij het Fidea-team.

Het AVB-team is zowat het tweede team van Hans van Kasteren. "Ik heb samen met Tom een 3-stappenplan. Vannoppen zal vandaag in Antwerpen voor het eerst te zien zijn in de lichtblauwe AVB-outfit. "Weliswaar als elite zonder contract" verduidelijkt zijn nieuwe teamboss. "Ik geef hem tot eind dit seizoen de kans zich te bewijzen. Dit zonder echt veel druk. Op het einde van het seizoen volgt dan een eerste evaluatie en dan zien we of Tom een plaatsje verdient in het Fidea-wegteam. Zo kan hij misschien volgend jaar een mooie wegcampagne afwerken."

"Het is aan Tom zelf om te bewijzen dat hij zich in bedwang kan houden" vervolgt van Kasteren. "ik gaf Kris Wouters (meervoudig wereldkampioen bij de militairen, nvdr) de opdracht om samen met Tom te werken naar de toekomst. Tom beseft nu maar al te goed dat dit zijn allerlaatste kans is".

Mag Vannoppen nu al dromen van een nieuw profstatuut? "Inderdaad, als Tom dit seizoen bewijst nog iets van zijn carriŤre als crosser te maken en hij kan zich gedurende de komende maanden in de hand houden, verdient hij het volgende veldritseizoen als prof een plaatsje in mijn Fideateam" verrast de flamboyante manager.

 
   
 
onderschrift

www.tomvannoppen.com 2010