OfficiŽle website Tom Vannoppen
 

Een woordje uitleg aan mijn supporters (20/10/2009)

 
 

Beste supporters,

Na heel wat verhalen in de pers die waar zijn en niet waar zijn, is het tijd om zelf een beetje uitleg te geven...

Na een dik jaar, letterlijk en figuurlijk, ben ik terug op mijn fietske gesprongen. Eerst gewoon om er een paar kilootjes af te krijgen want iemand die op de sportdienst werkt moet toch een beetje getraind zijn of er toch getraind uitzien :-) dacht ik zo bij mezelf ...

Daarna om mij gewoon recreatief met de mannen van de Kriekel in de 24 uren van zolder volledig te geven. Maar des te korter die 24uren kwamen, des te meer kwam het gevoel naar boven dat ik enkele jaren niet meer had gekend en dat was het gevoel van een sporter ... willen winnen!

Door met de juiste mensen te trainen en weer plezier te vinden in het fietsen, voel je iedere dag uw conditie verbeteren en worden die benen beter. Dat geeft een fijn gevoel en iedere morgen dat je op de weegschaal staat, zijn er weer wat grammetjes vanaf. Na een tijdje komen er zelfs weer ribben en spieren naar boven, waarvan ik zelfs niet meer wist dat ze ergens in mijn lijf verstopt zaten :)

Na enkele duizenden kilometers in de benen en mijn gewicht dat terug onder controle is, denk je toch terug aan competitie...Iedere dag en overal waar ik kwam, kreeg ik de vraag of ik terug ga crossen. Ik zag het ondertussen wel terug zitten maar de mensen rond mij ?
Na hier en daar eens te gaan vertellen over mijn plannen, kreeg ik overal hetzelfde antwoord ... Als je dat wil, moet je dat doen!

Wat nu...

Ik dacht ik heb 1 heel grote fout gemaakt vroeger en dat was weg gaan bij de ploeg van Charel Palmans. Ik heb naar Charel gebeld en die moest er niet over nadenken, ik mocht terug komen. Bij nader inzien moest hij mij als prof inschrijven omdat ik 30jaar ben en omdat Palmans een continentale ploeg is. Dat zag ik niet zitten. Ik wil mijn job die perfect te combineren is met wielrennen niet zomaar opgeven.

Terwijl de pers sommige berichten de wereld instuurde, al dan niet waar, begon mijn telefoon de hele dag te rinkelen. Maar ik wist heel goed wat ik wilde en dat waren Ridley fietsen en een ploegske om een goed zomerseizoen te rijden. Daarom ben ik bij ridley raad gaan vragen. Zo kwam ik bij een Oostenrijkse vriend terecht. Hij heeft een ploeg van 5 Oostenrijkers en zij rijden een mooi zomerprogramma. Met als gevolg dat ik vanaf nu te zien ben in de kleren van zijn ploeg Mooserwirt-Ridley bikes.

De bedoeling is dat ik deze winter nog enkele kleine wedstrijden rijd zonder enig doel voor ogen. Daarna wil ik een perfecte zomer afwerken om dan terug het veld in te duiken...

Waar en wanneer ik voor de eerste keer in het veld te zien zal zijn, staat nog niet helemaal vast maar dat zal ergens eind november of begin december zijn.

Dit ga je zeker hier op de site kunnen terug vinden binnenkort.

Ik hoop dat ik terug op jullie kan rekenen zoals vroeger, ook al zal het in het begin niet vooraan zijn en zal het heel moeilijk zijn om mijn manneke te staan. Ik ga er alles aan doen om jullie nog eens te plezieren!

Alvast bedankt,

Groeten Tom

 
   
 
onderschrift

www.tomvannoppen.com 2010