XML

Composities
Home ]

 

Up
Nieuws
Artikels
Bio
Blog
Composities
Favorieten
Theorie
Varia
Sitemap
Contact
Elk van mijn composities krijgt een eigen pagina met -wanneer toepasselijk- de tekst, de partituur, opnames en een woord uitleg dat wel van pas kan komen aangezien ik bij momenten nogal extreem conceptueel schrijf,..

Ik ben principieel tegen een onderverdeling in stijlen, dit principe wordt hier louter om praktische redenen opgegeven.  Soms is het onderscheid tussen de categorieŽn niet helemaal of zelfs helemaal niet duidelijk en dan wordt het een heerlijke chaos, maar het wordt er geen sikkepit duidelijker op als ik alles onder expressionistisch surrealisme klasseer.

 

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
 1. Expressionistisch surrealisme
 2. Pop&rock
 3. Jazz
 4. Stijloefeningen
 5. Gebaseerd op een ander werk
 6. A song about a song
 7. Cover (al dan niet uit de hand gelopen)
 8. Klassiek
 9. Om te lachen (Hiermee bedoel ik de composities die als een grap zijn geschreven.   Sommige teksten zijn zo droevig dat ze terug grappig worden, maar deze vallen hier dus niet onder.)
 10. Droevig
 11. Kan ik zelf niet plaatsen (vaak een synoniem voor ongebreidelde chaos)

 12. Tekst
 13. Commentaar
 14. Audio/Video
 15. Uitgeschreven partituur
 16. Leadsheet/Akkoorden
 17. Alternatieve versie(s)
 18. Score op 20.  De bedoeling van deze scores is niet om mijn ego te strelen, maar om aan te geven wat ik zelf van de composities vind.  De lijst hierboven is immers redelijk volledig en er staan evident ook een hele hoop minder geslaagde dingen in waarvan u vriendelijk edoch met enige aandrang wordt verzocht om ze te negeren.  Deze score verwijst evident ook niet naar een entertainmentwaarde of zo.
 

 

 

 

-------
(c) Tijs Laurens
-------
Reageer
-------