Carrosserie TECK

Bij Carrosserie Teck uit Erembodegem kunt u terecht voor carrosserie-herstellingen van alle merken en voor het perfect herschilderen van uw auto. Dankzij zijn groot vakmanschap en jarenlange ervaring slaagt zaakvoerder Mark Teck erin om van uw wagen opnieuw een prachtig juweeltje te maken.

Mark is niet alleen een harde werker, hij is ook erg sportief: hij loopt tientallen kilometers en is een fervent fietsliefhebber. Bijna wekelijks neemt hij deel aan wielerwedstrijden en crossen en rijdt regelmatig in de prijzen. Elk jaar met Kerstmis organiseert Mark Teck zelfs zijn eigen mountainbikewedstrijd te Baardegem, een gebeuren dat steevast op heel wat deelnemers kan rekenen.

De passie van Mark Teck voor de fiets gaat echt zeer ver: in zijn vrije tijd verzamelt en restaureert hij namelijk oude fietsen. Een roestige en onbruikbare tweewieler tovert hij met engelengeduld om tot een echte authentieke fiets die hij op een dag hoopt tentoon te stellen in zijn eigen fietsmuseum, een andere droom die hij koestert...

 

Carrosserie Teck

Geraardsbergsesteenweg 45 A

9320 Erembodegem-Aalst

Tel.: 053 83 43 22