Spellen
Club
De Speltafel
       
kalender  |  foto's  |  contact  |
   

 

 

   
 
Facebook
 
banner_club

 

 

wat en waarom?

waar en wanneer?

iedereen welkom

voor het eerst op tafel

op aanvraag

clubnieuws

 

 

 

 
Spellenclub : Wat en waarom?

Eigenlijk heeft 'De Speltafel' maar 1 bedoeling: zo veel mogelijk mensen laten ervaren hoe leuk samen spelen kan zijn.

Daarom worden de maandelijkse spelavonden ingericht, daarom trekt een wisselend groepje vrijwillige medewerkers af en toe er op uit om her en der, op aanvraag, een spelanimatie te verzorgen.

Misschien is de naam 'club' wat misleidend, want er zijn eigenlijk geen leden. Integendeel, iedereen is welkom op al onze activiteiten.
Er is alleen een clubje van enkele spelliefhebbers, die er veel voor over hebben om anderen in hun passie te laten delen. Zij vergaderen af en toe als 'bestuur' om alles in goede banen te leiden, en zij staan ook op de spelavonden ter beschikking om spellen uit te leggen of om de aanwezigen wat te oriënteren in het aanbod.

Ben je weinig competitief ingesteld? Geen probleem, niet de competitie maar het spelen staat centraal.
Net wel op het competitie-element ingesteld? Dat kan, een aantal van onze spelers doen regelmatig mee aan de tornooien van de 'FBJS'; elk jaar tellen we trouwens wel een paar kampioenen in onze club.

Je kent weinig spellen? Wel, daarom zijn we er net: in onze uitgebreide collectie vindt elk wat wils.
Je kent al heel wat spellen. Wedden dat we je toch nog regelmatig kunnen verrassen met nieuwigheden? Zo brengen we op elke clubavond in principe 3 nieuwe spellen mee.
Bovendien komt een spelauteur van eigen bodem regelmatig zijn prototypes op onze clubavonden uittesten.

Jij bent de enige in je kennissenkring die graag speelt? Kom gerust af, er zijn anderen zoals jij die zich graag samen met jou aan de speltafel plaatsen.
Maar je mag net zo goed met je vriendengroepje komen. Wie weet krijgen enkele kameraden het op de clubavond ook te pakken...