Spellen
Club
De Speltafel
       
kalender  |  foto's  |  contact  |
   

 

 

   
 
Facebook
 
banner_club

 

 

wat en waarom?

waar en wanneer?

iedereen welkom

voor het eerst op tafel

op aanvraag

clubnieuws

 

 

 

 
Iedereen welkom!

Iedereen is echt welkom op onze spelavonden.

Wel richten we ons op de eerste plaats op volwassen spelers. Ons spellengamma op de spelavonden is niet aangepast voor kinderen. Kinderen zijn weliswaar welkom, maar dan op de eerste plaats om samen met hun ouder(s) te spelen.

De deelnameprijs wordt bewust laag gehouden. Toch kunnen we niet gratis werken. We huren de zaal, we hebben ook wat kleine organisatiekosten en vooral: ons spellenaanbod moet actueel blijven.

Om iedereen vrijblijvend te laten kennis maken met ons aanbod, vragen we bij een eerste deelname 'maar' € 1,- voor de deelname; elke volgende keer is dat € 1,50.
Een gezin met kinderen betaalt maximum € 3,-.

Wie van plan is om in de loop van een kalenderjaar op de meeste spelavonden aanwezig te zijn, heeft wellicht voordeel aan een abonnement. Van januari t.e.m. juni betaal je voor een jaarabonnement € 12. Wie tussen juli en december een abonnement neemt, betaalt € 6.
Een gezinsabonnement, geldig voor alle thuis wonende gezinsleden, kost € 25 van januari tot juni, € 12,50 van juli tot december. De bedoeling is dan wel dat ouders en kinderen samen spelen.

Onze abonnees genieten nog van enkele bijkomende voordelen:
onze partners bieden hen een korting aan bij de aankoop van spellen
en zij kunnen, tegen een kleine kostenvergoeding en een waarborg, per maand maximum 2 clubspellen ontlenen om ze in privé-kring te spelen.