Spellen
Club
De Speltafel
       
kalender  |  foto's  |  contact  |
   

 

 

   
 
Facebook
 
banner_links

 

 

spelinfo

andere clubs

partners

 

 

 

Time2Game

Adriaensen

Epic

GamesCellar


KWB

Gezinsbond

Spel in Zicht


FBJS - BFSS

Forum FederatieLinks - Onze partners

Met deze spellenwinkels werken we samen:

Voor een kennismaking met en bestellingen bij Time2game kan je natuurlijk terecht op de website www.time2game.be.

De prijslijst van Adriaensen speciaalzaak is te vinden op de website users.telenet.be/adriaensen. Voor onze abonnees is het voordelig om niet via de website, maar via de club te bestellen.

De prijslijst van Gamescellar kan je raadplegen op www.gamescellar.co.uk. Ook hier geldt dat onze abonnees voordeliger via de club bestellen.

Hoe aantrekkelijk Epic wel is, ontdek je op www.epicstrips.be. Wedden dat je daarna de winkel 'live' een bezoekje brengt?


Samen met deze bewegingen promoten we goede spellen:

Voor het ledenblad 'Raak' van K.W.B. schrijven we maandelijks een spelrecensie.

De Gezinsbond doet sporadisch beroep op ons voor enkele spellenresensies in hun ledenblad 'De Bond'.

 

Spel in Zicht’ is een driemaandelijks magazine waarin je alle informatie krijgt over gezelschapsspellen in Nederland en Vlaanderen. Het is verkrijgbaar in gedrukte versie, te downloaden op hun site. Bovendien kan je je abonneren op de nieuwsbrief. Samen met 'Spel in Zicht' neemt 'De Speltafel' diverse initiatieven om goede spellen bekend te maken.

'De Speltafel' is aangesloten bij BFVS, federatie van spellenclubs in België. Zij is voorzamelijk bekend als inrichter van een circuit van spellentornooien.

Onze club ontstond vanuit de Forum-federatie, die spellenclubs ondersteunt. Zij groepeert voornamelijk spellenclubs in de regio Antwerpen. Met Forum onderhouden wij een band en wij ondersteunen hun jaarlijjkse initiatief 'Spel', de grootste Vlaamse spellenbeurs.