background-color: #90bf19;      Apotheek Marrannes     Gentsestraat 8 - 8870 Izegem     Tel: 051/301041     E-mail: info@marrannes.com   BTW BE 0523 709 136


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Actueel


Ontbrekende geneesmiddelen.

Het is onmogelijk om nog te garanderen dat het geneesmiddel dat je gewoontegetrouw inneemt in de apotheek steeds op voorraad is. Om allerhande redenen moeten we soms lang, soms heel lang wachten tot we leveringen binnenkrijgen. Soms ligt het probleem bij de fabrikant, soms ook bij de ingewikkelde Belgische reglementering. We spannen ons in om zo goed en zo kwaad het kan je toch de gepaste geneesmiddelen af te leveren. Maar misschien is het niet altijd het doosje dat je al zo lang gewoon bent, of krijg je het niet direct mee naar huis. Een goede raad is om zeker niet te wachten tot je geneesmiddel volledig op is om terug aan te vullen!


Breng steeds je identiteitskaart mee naar de apotheek

en ook de identiteitskaart van de persoon waarvoor de middelen op het voorschrift bestemd zijn. Kinderen jonger dan 12 jaar, hebben een ISI plus kaart. Die kan ook worden gebruikt , maar een kids-Id heeft de voorkeur. De SIS kaart wordt nooit meer gebruikt.


Er is een nieuwe app voor de begeleiding van mensen die lijden aan psoriasis:

In BelgiŽ hebben naar schatting 300.000 mensen last van psoriasis. Psoriasis is een niet-besmettelijke chronische aandoening van de huid, die meestal goed te controleren is door de therapie goed te volgen. De app MyPso zorgt er voor dat je een beter zicht krijgt op het verloop van de opstoten. Je kan er je resultaten ook anoniem vergelijken met lotgenoten. Voor IOs en Android is MyPSO gratis te downloaden op Appstore of Google Play.


Onepharma, nog zo'n handige app

Met deze nieuwe app, die je hier kan downloaden voor Apple en Android toestellen, geef je met je smartphone of tablet zelfs onderweg je bestelling en je voorschrift door naar onze apotheek. We verwittigen dan wanneer je bestelling afgewerkt is en kan worden afgehaald. Gemakkelijk! Raak je er met de instellingen niet zo vlot uit? Spring gerust binnen, we helpen je met het installeren en we zetten je op weg.


Facebook

Voor de laatste nieuwtjes en af en toe een leuke promo, kan je ons volgen op onze facebookpagina! We gaan mee met onze tijd! En we stellen uw "likes" natuurlijk op prijs!

Archief

 

 

 


apotheek bestellen marrannes Marrannes Kris Beyls Ann izegem Izegem wachtdienst ICE gentsestraat geneesmiddel geneesmiddelen medicatie medicijnen medicijn voorschrift apotheken apotheker apothekers tandarts huisarts huisdokter

 

 

 Welkom

bij de virtuele vestiging van
Apotheek Marrannes
in de Gentsestraat 8 te Izegem.

Hoe bereiken?

Openingsuren

Maandag t/m vrijdag:
8u30 -12u15 &
13u30 - 18u30.
Op zaterdag:
9u - 12u.


Met onze automatische deur
en lage drempel zijn wij vlot
toegankelijk voor kinderwagens
en voor rolstoelgebruikers.Private parking

Tijdens je bezoek aan de apotheek
kan je gratis parkeren
op onze klantenparking
in de Kerkstraat.
(zie plannetje)


Aan de inhoud van deze site
kunnen geen rechten worden ontleend.

Laatste aanpassing op
19 maart 2019
- © KM