Baby InfoWelkom op BelgianBaby.be, een informatieve site over baby's.

De site biedt informatie over het doen en laten bij het opvoeden van uw baby. Voedingstips, tips bij ziektes enmogelijke activiteiten zijn enkele onderwerpen die u hier terugvindt.

U kan kiezen voor een blauwe layout door op de baby met blauwe sokjes te klikken
of de roze versie door op de baby met roze sokjes te klikken

Kiezen van een babysitter

babysitter kiezen

Elke ouder heeft af en toe nood aan een welverdiende pauze. Ouders zijn bezorgd als ze hun kind moeten laten bij een vreemde. Hoe kiezen ouders een geschikte babysitters zodat ze zonder zorgen kunnen genieten van vrije tijd?

Het kiezen van een babysitter is veelal een stresserende periode.

Het maakt niet uit hoe goed een babysitter is, de babysitter zal nooit zo goed voor het kind zorgen als de ouder zelf.
Lees verder.

Voeding Zwangerschap

Voeding tijdens zwangerschap

In principe kan je tijdens de zwangerschap alles eten, maar het is toch raadzaam om wat meer dingen te laten tijdens deze periode. De belangrijkste regel is om rauw en halfrauw voedsel te vermijden omdat daarin de listeria bacterie voorkomt. Deze bacterie veroorzaakt een bijzondere vorm van een voedsel vergiftiging.

Als je gezond bent heb je er geen last van, maar voor (ongeboren) baby kan dit schadelijk zijn en kan zelfs tot een miskraam leiden.

Rauwe en half rauwe producten uit de ijskast of diepvriezer zijn even schadelijk. De grootste bron van besmetting zijn zachte kazen omdat die van rauwe melk zijn gemaakt.
Lees verder.

Meer artikelen

BelgianBaby.be
Klik voor Blauwe versie Klik voor Roze versie

Niewe berichten