CD Technologies ging in 1990 van start met de ontwikkeling van een prijs- en productieprogramma voor ramen en deuren, WiDooCa.
Nauwelijks twee jaar later kwam deze berekeningsfaciliteit er ook voor kasten.
Daarna volgde Windec, waardoor klanten voortaan ook voor software voor zaagoptimalisatie bij ons terecht konden.
In 1991 vatte de firma de verdeling van een programma voor 3D tekenen aan: ForthCAD. Door het grote succes hiervan mag de firma zich vanaf 2000 hoofdverdeler van dit programma noemen.

Daarnaast werd het gamma uitgebreid met WinStairs, een trappenprogramma van Duitse oorsprong.
Wat later volgde er alweer een uitbreiding van het gamma, deze keer met WoodCAD Converter, een vertaalprogramma voor DXF bestanden of AutoCAD.
Ook WinBuild, gericht op de houtskeletbouw, behoort nu tot het aanbod.

Intussen werden de eigen ontwikkelde programma's in de loop der jaren verder geoptimaliseerd, en up-to-date gehouden met de nieuwste technologieŽn.
Zaakvoerder Christian Doucť: "We maakten onder andere de omschakeling mee van DOS naar Windows, maar er volgde ook de integratie van CNC-sturingen, het berekeningsprogramma werd verder uitgebreid naar binnendeuren,...  We volgen de ontwikkelingen namelijk op de voet, en schaven ons pakket bij naargelang de vragen die we krijgen uit de sector."

Als kleinschalig, maar efficiŽnt bedrijf biedt CD Technologies aan zijn klanten een service op maat aan. Door te luisteren naar de noden van de klanten en in te spelen op de evolutie en de vragen vanuit de sector bieden we als bedrijf juist dŗt ietsje meer.
Hoe CD Technologies groeide... en blijft groeien...
CD Technologies bvba