Speelstrand :: bioscoop :: de ijzeren reus
 

Het verhaal:
In het kleine dorpje Rockwell in de staat Maine heeft Annie Hughes, stem van Jennifer Aniston, wel hele andere zorgen. Zij moet iedere dag weer zorgen dat er eten voor haar en haar 9-jaar oude zoon Hogarth (Eli Marienthal) op tafel komt. Annie, alleenstaande moeder en werkzaam in een lokaal restaurant, heeft haar handen vol genoeg aan haar zoontje Hogarth die fantaseert over invasie's van buitenaardse wezens.

Wanneer een plaatselijke visser de inwoners van Rockwell vertelt dat hij een gigantische metalen man in zee heeft zien vallen, gelooft niemand hem. Behalve Hogarth. 

Hogarth gaat op onderzoek uit naar de enorme metalen man. Wat hij vindt is een grote vriendelijke robot met een onbedwingbare honger naar metaal en een ontzettende nieuwsgierigheid naar deze wereld. Hogarth neemt de robot mee en verbergt hem voor de inwoners van het dorpje. 

Maar de geruchten verspreiden zich toch en de bewoners van Rockwell zijn bang voor de vernietiging van hun dorpje door buitenaardse wezens of door een geheim wapen van de Russen.

Dan verschijnt militair Kentt Mansley, stem van Christopher McDonald, in het dorpje om op onderzoek uit te gaan. Om Mansley een stap voor te blijven moet Hogarth zijn nieuwe vriend, stem robot is van Vin Diesel, nu echt goed verbergen en vraagt hij zijn oude vriend Dean, stem van Harry Connick Jr., om hem te helpen.

terug naar de bioscoop
 

liefdeshut I sprookjesbos I speelstrand I piramide I ontdekkerstad I schatkist
Copyright Kristof Boeckx 1997-2002


.

Speelstrand
Kruiswoordenplein
Raadseltjeszolder
Kleurmuseum
Koksmuts
Jukebox
Bioscoop
Ontdekkerstad
Weersmachine
Wenskaartenhut
Gastenboek
links
Schatkist
Mini-Avontuur
E-mail ons
Zoeken