Wie is Debora Schnitzer

 
 
   
 
 
 
 
 

 

 
 

Als bestuurster van Opaalvuur bvba, heeft haar eigen loopbaan van persoonlijke ontwikkeling, evenals verschillende jaren ervaring met menselijke relaties als bedrijfsleidster en hoger kaderlid in communicatie en vorming in dienstbedrijven van internationale omvang, haar in staat gesteld een zeldzaam talent te verfijnen: het talent om ieder te helpen en te motiveren om zijn mogelijkheden te ontwikkelen en zijn vermogens en capaciteiten volledig te benutten.

 

Zij is Professioneel gecertifieerde Coach (PCC Professional Certified Coach).

Trainer en Consultant, gecertifieerd door Robert Dilts, integreert zij NLP, de methodes van de korte therapie van de school van Palo Alto en de basis princiepes van de QUANTUM Psychologie in haar manier van werken

 

Het verlangen om naar de essentie te gaan, respect voor de andere, kracht en flexibiliteit, maken van Debora een hulpbron van keuzes voor de mensen die ze begeleidt en die hun waaier van mogelijkheden wensen te ontwikkelen om een rijker en serener leven te leiden.

Ze organiseert seminaries over persoonlijke ontwikkeling, gebaseerd op zelfvertrouwen en zelfrespect.

 

Voorzitster van ICFB, de International Coach Federation, belgische sectie. Deze federatie vertegenwoordigd vandaag 5.700 leden in meer dan 30 landen.

Zij heeft ook de Coaching Academie ontwikkeld die de eerste schakel van International Mozaîk France vertegenwoordigd buiten Frankrijk.

   
 
       
   
home page
 
 
      Feux d'Opale asbl  -   Opaalvuur vzw          
Debora Schnitzer
39, Fazantenlaan - 3090 Overijse - Belgique
TEL - FAX : 32 (0)2 688 23 11
created and developed by Véronique Gilman   -  last update 6/03/03