Acteur voor acteur,

 
 
   
 
 
 
 

Evenzeer in een goed stuk spelen
                      als in een slecht …

Soms doen de omstandigheden van het leven, een bereikte grens, te veel zwaarmoedigheid of frustraties ons beseffen dat "er iets niet gaat" in ons leven.

Dromen van vervlogen of uitgedoofde ambities, breekbare partnerrelaties, een weinig bevredigend familiaal of professioneel leven: we realiseren ons dat we niet echt van het leven krijgen wat we er van verwachtten.

Op dat moment dienen zich twee keuzes aan:
zich erbij neerleggen… of handelen.
Wij zijn meester over deze keuzes en niemand anders dan wijzelf heeft de macht om voor onszelf te beslissen.

Krijgen wat we van het leven willen…

maar wat willen we echt?

 

Soms zijn we het spoor bijster van onze dromen en ambities - of meer nog, ze lijken ons niet meer bereikbaar.

Dan kan het nuttig blijken om opnieuw de keuzes te zien die we hebben gemaakt in de loop van ons leven, om de beslissingen te onderzoeken die we over onszelf hebben genomen, over onze capaciteiten, over wat mogelijk of onmogelijk was.

Deze levensbeslissingen herevalueren, zien waarin ze nuttig voor ons zijn geweest of beperkend en kiezen om ze te behouden of om er enkele te heroriënteren: een beslissende stap om de regisseur te worden van ons eigen bestaan.

Weten wat te doen, hoe en met wie

om te krijgen wat we willen

 

Het noodzakelijke gedrag aanbrengen, weer aansluiting vinden met verborgen hulpbronnen, er andere verwerven, maar ook soms onze context van het leven doen evolueren, dat zijn de volgende stappen om ons leven werkelijk te doen evolueren in de gewenste zin.

Dan wordt alle rijkdom die we in ons dragen, toegankelijk. Onze herstelde zelfwaardering en vitaliteit laten ons toe om gemakkelijker te kiezen en te beslissen.

Onze hervonden zekerheid en autonomie laten ons toe om met de anderen positieve en gezonde relaties op te bouwen, niet onderworpen, niet agressief; we hervinden het plezier van de liefde voor onszelf.

Begeleiden en leiden:

Begeleiden en leiden:

 

Meer georiënteerd naar "hoe handelen opdat het verandert," dan naar "waarom is het zo" laat de begeleidingsmethode van Debora SCHNITZER toe om efficiënt te evolueren en in alle veiligheid.

Op een ongedwongen en natuurlijke manier, in de loop van gesprekken aangepast aan uw persoonlijkheid en uw tijdsgebruik, zal uw traject in haar gezelschap u toelaten om duidelijk te herkennen wat u wenst te bereiken, en om uw eigen hulpbronnen in het werk te stellen om uw doel te bereiken .

Dit alles in een ontspannen, vriendschappelijke sfeer, met veel ruimte voor humor.... en plezier

Interesse? Contacteer Debora Schnitzer

   
 
       
   
home page
 
 
      Feux d'Opale asbl  -   Opaalvuur vzw          
Debora Schnitzer
39, Fazantenlaan - 3090 Overijse - Belgique
TEL - FAX : 32 (0)2 688 23 11
created and developed by Véronique Gilman   -  last update 6/03/03