Miss Verkiezingen
Modellenwerk
2Cute
Home:

Welkom op mijn persoonlijke website met fotoshoots en QuickTime videoclips i.v.m. Miss-verkiezingen, modelllenwerk,... Je vindt er ook een terugblik op de mooie herinneringen aan 2Cute. Onder "Sites 2C" verwijzen de links naar o.a. mijn Weblogs met nog meer info en foto's.
So enjoy.....
Als kleine meid was ik een zeer intensieve sportster: turnen, acro gym, atletiek, paardrijden, dansen en ook zwemmen waren mijn favoriete bezigheden. Op mn zesde sloot ik me aan bij de turnkring t Prutske. Hier voegde ik op mn tiende nog een jaartje ballet aan toe en een jaar later ook nog acro gym. Als ik niet aan het turnen was, stond ik wel ergens met mn vriendinnen onze danspasjes in te oefenen. Die werden dan uitgebreid geshowed aan de andere kindjes van de klas.  

Op mijn veertiende werd ik aanvaard in de dansgroep van Maureen Alberg en deed hiermee ook weeral wat podiumervaring op. Het jaar daarna ging ik aan de slag als model en mannequin. Omdat ik ook wel eens van een uitdaging hield, deed ik in het jaar 2001 mee aan de Miss Diamant Benelux Verkiezing en behaalde al meteen n van de felbegeerde finaleplaatsjes. Het podium werd al snel mijn territorium bij uitstek en ik had de smaak wel degelijk te pakken. In april 2002 werd ik gekroond tot Aardbeiprinses en in augustus van hetzelfde jaar stond de titel van Eerste Eredame Miss Elegantie op mijn palmares. Drie jaar daarna werd ik ook nog Miss Beach 2005.

Omdat dansen toch n van mijn grootste passies bleef en ik wel een professionelere toer wou opgaan, stelde ik mezelf voor aan Clifton van X-Wood. Via Serge Mungiele van X-Session leerde ik Laura Van Slooten kennen. Samen vormden we het schattige duo 2Cute. Dit avontuur was jammer genoeg van korte duur, maar het was een unieke ervaring die zeker heeft bijgedragen tot het slagen in mijn studies Communicatiebeheer...