rozentypes

rozensoorten:


theehybride : Één van populairst nam types toe, zijn de hybride theeën rechte struiken die over het algemeen één bloem per stam produceren. De bloei heeft een hoog-centrumpunt. Vele verscheidenheden openbaren een mooie geur.


grandiflora : Grandiflora is een kruis tussen een floribunda en een hybride thee. Dit nam groeit tot zes voet lang en veroorzaakt de klassieke hybride clusters van de theebloem toe.

struik&landschap: Komend in alle vormen en grootte, struik en landschaps werken de rozen goed in om het even welk landschap. De rozen van het landschap groeien dicht bij de grond, zoals gronddekking, en hebben een zeer uitspreidende gewoonte.

klimrozen: Beklimmend helpen de rozen om het even welke tuin omhoog te kleden, gewoonlijk groeiend op een latwerk of een omheining. Deze rozen hebben lang, overspannend riet met talrijke bloemen die muren, pijlers of een ander type van ondersteunende structuur kunnen behandelen

miniatuurrozen: De miniatuur rozen zijn kleinst van roze installaties, overal groeiend van zes duim aan twee voet lang. Dit roze type is sterk, bloeit onophoudelijk en is perfect voor container en het tuinieren.

stamrozen: De rozen van de boom worden uit een sterke wortelvoorraad samengesteld die aan een lange stam beurtelings wordt geënt namelijk, die aan een roze struik bij de bovenkant van de stam wordt geënt. De boom is een mooie toevoeging aan de tuin, maar de extra zorg is nodig om zijn overleving over de winter te verzekeren.

home