There's a race of men that don't fit in, A race that can't stay still;
So they break the heart of kith and kin. And they roam the world at will. They range the field and they rove the flood. And they climb the mountain's crest. Theirs is the curse of the gypsy blood. And they don't know how to rest.

Welkom op mijn klimsite.

Wie ik ben?

Het hooggebergte is niet zonder gevaren. Meer hierover op mijn medische pagina met informatie over hoogteziekte-problemen en de behandelingen. Ook is er belangrijke informatie over bergsportverzekeringen. Bent u in januari verzekerd ? Weet u dit wel zeker ?
Informatie voor beginnende snowboarders over de keuze van hun plank. Wij waren nu naar Deux Alpes en in april terug een weekje naar Tignes.

Met hemelvaart 200 maakte ik een tour-ski-tocht in het Berner Oberland.


Voor sponsoren, verenigingen en tijdens beurzen heb ik dia-lezingen van mijn Aconcagua Solo Expeditie van 1999 geven.

Ook voor uw club is een dia-lezing mogelijk. Enter hier voor andere lezingen.

In het blad OUTDOOR MAGAZINE van de maand juli stond een verslag van deze expeditie.


Tussen koken en klimmen; nuttige en grappige informatie voor culinaire klimmers.

Omdat ik in de zomer van 1999, na mijn kruisband-operatie, nog niet mocht klimmen heb ik maar een wandeltocht door de Vogezen gemaakt. Gelukkig kon ik het niet laten om in september nog even naar de Mont Blanc te gaan. Vier maanden na mijn knie-operatie stond ik weer op het dak van Europa. In 2000 gingen al mijn plannen in rook op. Mijn zaak werd door een brand volledig in de as gelegd. Ik had dus andere problemen dan een berg beklimmen. Inmiddels ben ik weer begonnen met trainen. In de loop van 2005 hoop ik weer volop te kunnen klimmen.

In november was ik in Ecuador. Meer hierover op mijn Ecuador-site.
Klik hier

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source