Even een woordje vooraf

 


Hookrock, voor velen een nieuwe naam tussen het Belgische festivalaanbod.
Een nieuwe naam betekent echter niet meteen een nieuw festival. Hookrock tracht de oorspronkelijke doelstellingen om een (blues) festival in Diepenbeek te organiseren, in ere te houden:
een kleinschalig gezellig festivalletje dat een gevarieerd programma wil brengen voor de niet meer zo jonge muziekliefhebber.


Muziekliefhebbers die jarenlang optredens en festivals ( historiek medewerkers) organiseerden in Diepenbeek zagen het jaarlijkse festival door omstandigheden verhuizen naar een naburige gemeente. Maar niet getreurd, met een nieuwe aanpak zou er in de Lutselusstraat een Rock & Blues festival kunnen blijven.

Enthousiasten motiveerden enkele oudgedienden om samen een nieuwe vzw op te richten en voortaan het festival onder de naam Hookrock te brengen.


Voor trouwe festivalbezoekers zal alleen de naamsverandering opvallen, voor de rest blijft alles bij het oude; het gezellige terrein in de Lutselusstraat, de vertrouwde medewerkers, het muzikale aanbod met de blues als rode draad


Met enige trots stellen wij dan ook de huidige editie van Hookrock aan je voor. Net zoals vorig jaar, een gevarieerde affiche met stomende bands die u zullen trakteren op een ferm stukske muziek .


U ziet, wij gaan verder met dezelfde formule en motivatie waarmee wij jarenlang festivals en optredens organiseerden en hopen u hierdoor een onvergetelijk muzikaal uitje te mogen aanbieden.


Alvast van harte welkom !


Het bestuur van Hookrock

Tekstvak:  
Tekstvak:  
Tekstvak:  
Tekstvak:  
Tekstvak: