Over Ons

Gedetailleerde info vindt U hier terug

 

img

Levertijd

Zoals bij elk ander bedrijf hanteren wij ook een agenda waar de inkomende werken chronologisch worden ingedeeld. Kleine werkjes kunnen eventueel tussenin gedaan worden, maar hangt af van het moment. Wij doen er alles zo aan om U zo snel mogelijk te helpen en Uw produkten zo snel mogelijk aan te leveren.

 

 

img

Algemene voorwaarden en factuurvoorwaarden

Zoals bij elk ander bedrijf hanteren wij ook algemene voorwaarden en factuurvoorwaarden. Deze worden bij elke offerte en factuur meegestuurd, maar U kan deze ook hier lezen en downloaden. Hebt U er een vraag over? Laat het ons dan zeker weten !

Algemene voorwaarden

Factuurvoorwaarden

 

img

Cash / Factuur?

Bij het afhalen van bedrukt textiel vragen wij om de desbetreffende rekening cash te betalen bij afhaling, zo ook voor banners en canvasdoeken. Voor stickers en belettering hanteren wij de 30-dagen betaaltermijn voor facturen aan btw-plichtigen.

 

img

Aanleveren printmedia voor concullega's

Wij helpen graag concullega's verder met geprint materiaal. Daarvoor hebben we aangepaste prijslijsten en voorwaarden die U hier kan lezen:

img

img

Drukwerk

Ook zijn wij graag Uw partner voor het aanleveren van allerhande drukwerk. Wij helpen U graag van ontwerp tot aflevering. Gelieve rekening te houden met oplage's. Hoe groter de oplage, hoe goedkoper de stukprijs.

 

Foto Navigatie

Testimonials

We know it is almost impossible to imagine visual perception without colors.

David Gibson