blaasinstrumenten

22 mei 2016

Start
cd's en dvd's
muziekboeken
gitaren
digitale piano's
blaasinstrumenten
strijkinstrumenten
drums en slagwerk
blokfluiten
ukelele banjo mandoline
keyboards
benodigdheden
eigen herstelatelier
fotogallerij

 

Blaasinstrumenten:

 • Yamaha 
 • Flutes

  FlutesFlutes
  The biggest reason why so many of the world's leading solists and orchestral musicians have chosen Yamaha flutes is because they give performers an almost miraculous freedom to create their own unique sound.

  Piccolofluiten

  PiccolofluitenPiccolofluiten
  We bieden een complete reeks piccolofluiten, van het handvervaardigde topmodel tot het uiterst betaalbare standaardmodel.

  Klarinetten

  KlarinettenKlarinetten
  Niemand maakt klarinetten zoals Yamaha, omdat Yamaha over unieke bronnen beschikt die niet beschikbaar zijn voor andere instrumentmakers, zoals een wereldomvattend R&D-netwerk met medewerkers die fulltime in de belangrijkste muziekhoofdsteden van de were...

  Saxofoons

  SaxofoonsSaxofoons
  De saxofoons van Yamaha worden beschouwd als behorend tot de beste in de wereld en beslaan een volledige reeks van Custom- en Pro-modellen, tot middenklasse en standaardmodellen. Ze beschikken allemaal over een uiterst accurate intonatie, warme klank en ...

   

  Hobo's

  Hobo'sHobo's
  De Yamaha Custom-hobo's geven een uitzonderlijk gebalanceerde en kleurrijke toon. De vorm, grootte en plaatsing van de toongaten zijn uiterst nauwgezet geanalyseerd om een onvergelijkelijk geluid en onvergelijkelijke bespeelbaarheid te garanderen.

  Fagotten

  FagottenFagotten
  De Yamaha Custom-fagot levert een vol, rijk geluid waardoor u de meest subtiele klankgradaties in delicate passages kunt regelen, terwijl u het geluid verder open kunt spelen dan voorheen mogelijk was.

  Trompetten

  TrompettenTrompetten
  Een complete reeks, van basismodel tot de wereldberoemde Xeno-customtrompetten. Traditioneel handvakmanschap aangevuld met de modernste fabricagetechnologieŽn heeft geleid tot een buitengewone kwaliteit met een ongeŽvenaarde consistentie.

  Bugels

  BugelsBugels
  Bugels hebben een zachte, warme, donkere klank. Met hun prachtige lyrische kwaliteiten, genieten ze vooral de voorkeur bij jazzballads.

  Kornetten

  KornettenKornetten
  Vergeleken met de trompet, bevat de kornet een grotere hoeveelheid conische buizen, waardoor deze een warme, zachtere toon heeft.

  Hoorns

  HoornsHoorns
  De hoorns van Yamaha voelen zo goed aan, spelen zo fijn en klinken zo fantastisch. U treft ze aan in veel van de grootste orkesten in de wereld.

  Trombones

  TrombonesTrombones
  De Yamaha-trombones zijn wereldvermaard vanwege hun uitstekende schuifeigenschappen, makkelijke response en kleurrijke, bevelende klank. Er is een volledige reeks modellen beschikbaar om aan alle speelbehoeften te voldoen.

  Althoorns

  AlthoornsAlthoorns
  De althoorns van Yamaha zijn perfect voor orkesten met koperblazers, fanfares en leerlingen.

  Baritons

  BaritonsBaritons
  Uitstekende intonatie, makkelijke bespeelbaarheid en een rijk warm geluid maakt deze baritons een welkome aanvulling op elk ensemble.

  Marching-koperblaasinstrumenten

  Marching-koperblaasinstrumentenMarching-koperblaasinstrumenten
  De marching-koperblaasinstrumenten van Yamaha beschikken over een ongeŽvenaarde duurzaamheid. Daarnaast bieden ze het fijnste geluid, de hoogste kwaliteit en de beste consistentie.

  Eufoniums

  EufoniumsEufoniums
  Een volledige reeks met modellen voor iedereen - van beginner tot ervaren professional.

  Tuba's

  Tuba'sTuba's
  Yamaha-tuba's treft u aan in elke situatie: van school tot op het podium.

  Mondstukken

  MondstukkenMondstukken
  Een mondstuk heeft zowel invloed op de manier waarop u uw instrument bespeelt, als hoe uw instrument klinkt, en wel op een een aantal zeer significante manieren.

  SILENT BRASSô

  SILENT BRASSôSILENT BRASSô
  SILENT Brassô delivers natural acoustic tone you hear when playing without a mute.

Alle benodigdheden voor instrumenten: rieten, dempers, Silent Brass, oliŽn, onderhoudsproducten, mondstukken, ligatures, pupitters, stemapparaten , standen voor instrumenten, koffers, hoezen, gig-bags, ....

Wenst u te bestellen of verdere informatie:

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Start | cd's en dvd's | muziekboeken | gitaren | digitale piano's | blaasinstrumenten | strijkinstrumenten | drums en slagwerk | blokfluiten | ukelele banjo mandoline | keyboards | benodigdheden | eigen herstelatelier | fotogallerij

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 22 mei 2016