Info Links Home Lessen Contact Sitemap Software Copyright Downloads Downloads

Welkom,

Met deze website willen we jullie de basis van HTML aanleren waardoor U in staat zal zijn om na de hele cursus een eenvoudige website te maken. Het is zeker niet onze bedoeling om alles wat HTML te bieden heeft tot in de details te bespreken en na deze cursus zullen jullie ook geen professionele "webmasters" zijn, doch zal U alle elementaire HTML basiskennis onder de knie hebben en dus zelf aan de slag kunnen gaan om zelf je website te bouwen, on line te plaatsen en te onderhouden.

Deze site bestaat uit een on line lessenpakket van 10 lessen, waarbij we starten van de basisuitleg in les 1 en waarbij we eindigen met een oefening die een samenvatting en tevens ook een evaluatie is van de 9 geziene lessen.

De mensen die niet over een permanente internetverbinding beschikken hoeven ook niets te vrezen, want het volledige lessenpakket kan gedownload worden, men kan dus ook zonder problemen de internetverbinding uitschakelen en off line verder de lessen volgen.

We hebben ons best gedaan om de opbouw en de uitleg van de lessen simpel te houden. Indien we vonden dat bij sommige woorden toch nog wat extra uitleg nodig was, hebben we deze woorden een rood kleurtje gegeven. Deze woorden worden toegelicht in een pop-up kadertje, dat de gebruiker kan raadplegen door op het desbetreffende woord te klikken.

Alvast bedankt voor uw bezoek en veel succes met het volgen van het lessenpakket, eventuele vragen of onduidelijkheden mogen altijd gemeld worden, daarvoor kan U zich wenden tot het "Contact" onderdeel.

Jonah en Steven,
Eerstejaarsstudenten Multimedia en Communicatie technologie.

Valid HTML 4.01!