Notities bij: Joseph David

Krant van West-Vlaanderen, editie Tielt, 6.12.2002
Joseph David
Aan de Kastanjelaan is op dinsdag 26 november Joseph David overleden. Joseph werd geboren in Tielt op 15 december 1923 en was de echtgenoot van Maria Patteeuw. Hij was een gepensioneerd landbouwer en lid van de CRM. Hij was vader van vier kinderen : wijlen Erik, Marnix (getrouwd met Claudine Spriet, Meulebeke), Greta (getrouwd met Joost Vande Maele, Tielt) en Philip (getrouwd met Lieve De Smet, Tielt).
De plechtige uitvaartdienst had plaats op dinsdag 3 december om 10u.30 in de Onze-Lieve-Vrouwekerk, gevolgd door de plaatsing in de familiegrafkelder op het stedelijk kerkhof.
Maurice Heytens
Op dinsdag 3 december is thuis aan de Henri D'Hontstraat 10 in Schuiferskapelle Maurice Heytens overleden. Maurice werd geboren in Tielt op 23 augustus 1932 en is na een langdurige ziekte overleden. Hij was de echtgenoot van Francine Christiaens. Maurice was vader van drie kinderen : Johny (getrouwd met Monique De Vriese, Pittem), wijlen Reginald en Yvette (getrouwd met Arsène De Loof, Schuiferskapelle).
De plechtige uitvaartdienst heeft plaats op zaterdag 7 december om 10 uur in de parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw Geboorte in Schuiferskapelle, gevolgd door de crematie en de plaatsing in het columbarium op het stedelijk kerkhof.
Robert Deraedt
Aan de Plantinstraat is op dinsdag 3 december Robert Deraedt overleden. Robert werd geboren in Poperinge op 5 mei 1919 en was de echtgenoot van Simonne Mathys. Hij was vroeger bakker en woonde aan de Ieperstraat. Robert was de vader van vijf kinderen : Dirk (getrouwd met Rita Geldhof, Meulebeke), Myriam (getrouwd met Johny Verhulst, Tielt), Geert (getrouwd met Mia Roelens, Tielt), Katrien (getrouwd met Geert Acx, Tielt) en Katlijn (getrouwd met Dirk Lannoo, Tielt).
De plechtige uitvaartdienst heeft plaats op maandag 9 december om 10u.30 in de decanale Sint-Pieterskerk, gevolgd door de crematie en de bijzetting in het columbarium op het stedelijk kerkhof.