PATRICK BONNE BVBA

Kijkwoning Patrick Bonne BVBA

geen flash gedetecteerd. Indien je dit wenst kan je de flashplayer gratis downloaden op http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

De kijkwoning is te bezichtigen na een telefonische afspraak.
Tel: 055 49 62 33 - GSM: 0475 49 43 51

 

 

Dakbedekking

Dakpannen  Roofing

We kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit. Pottelbergse pannen worden vaak gebruikt. In dit geval werd gekozen voor zwartgelakte dakpannen met dubbele sluiting voor hellende daken.

Het plat dak heeft een buitenisolatie en een afwerking van derbygum.

 

 

Zolderkamer

Dakvenster Ingebouwde kasten Sanitair achter wanden Toilet Douche

De zolderkamer is afgewerkt tot een volwaardige studio. Alle nutsvoorzieningen zijn voorhanden. Toilet, douche, lavabo, ingemaakte kasten, velux-ramen, laminaat met bijpassende plinten, ingebouwde spots,...

 

 

Goot

Dakgoot

De buitenkant van de dakgoot is in een trespa-uitvoering. In dit geval een zwarte uitvoering.

 

 

 

 

 

 

PVC schrijnwerk

PVC raam

Bij deze renovatie werd gekozen voor PVC schrijnwerk in witte kleur. Uiteraard is dit maatwerk met draai-kip-systeem en bijpassende vliegenraam (of hor). Er werd geopteerd voor standaard dubbelglas omwille van energiebesparende redenen. Bij opmeting wordt een correcte K-waarde bepaald.

 

 

 

 

Badkamer

Een ruime klassieke badkamer met douche, ligbad, lavabo, toilet en kastjes. Alles werd op maat gemaakt. Het toilet is een Geberit system-fix hangtoilet.

In het toilet werd gekozen voor een design handwasser met alle toebehoren.

Badkamer Wasbakje

 

 

Keuken

Keuken

Moderne open keuken. Kasten in melamine-uitvoering. De omtrekken van de deuren en schuiven zijn afgewerkt met een zwarte PVC-band ter versteviging. De handgrepen zijn van inox. De afzuigkap en de afwasbakken zijn eveneens in inox. Hier werd gekozen voor een fornuis op gas.

 

 

 

 

Inkomhal

Inkomhal

De deur is in PVC met gezandstraald glas. Het plafond, dat werd verlaagd door middel van gyproc, bevat ingewerkte halogeenverlichting. Een gedeelte van de ingebouwde nutsvoorzienigskast is voorbehouden als vestiaire met spiegel en verlichting.

 

 

 

 

 

Nutsvoorzieningskast

De tellers, meters en centrale verwarmingsketel zitten proper weggeborgen achter de ingebouwde kasten. Deze zijn vrij toegankelijk indien dit nodig zou zijn.

Nutsvoorzieningskast Nutsvoorzieningskast Nutsvoorzieningskast

 

 

Traprenovatie

De oude bestaande trap werd gerenoveerd. Een bijtslaag en twee waterdragende één-component-vernislagen waren ideaal. Op die manier werd de geurhinder beperkt tot het minimum en bereikten we een hoge slijtvastheid. Een bijkomend voordeel was de snelle droogtijd.

Trap Trap

 

 

Centrale verwarming

Centrale verwarming naast de deur

We installeerden design lamelradiatoren. Op die manier verloren we weinig plaats en benutten we "verloren hoeken" op een positieve manier.

Op de foto hiernaast zie je ook een massief eiken deur; gezandstraald, geborsteld en afgewerkt met een matte vernislaag.

 

 

 

 

 

Inbouwverlichting

Inbouwverlichting Inbouwspots Inbouwverlichting

De verlichting werd opgesplitst in verschillende zones die afzonderlijk kunnen worden gedimd.

 

 

Tuin

Tuinverlichting Tuin Tuin

Design buitenverlichting, teak meubels,...

 

 

Garage

Garage

Een volautomatische sectionale poort voorzien van een degelijke isolatie en onderloopbeveiliging.