Feestjes

Zin om een feestje te bouwen met FairTradeproducten (koffie, fruitsap, bier, wijn, chips, ... )?
En geen zin om met overschot te zitten?

Oxfam Wereldwinkel Tielt kan je helpen!

Hoe?

  1. Je schat wat je nodig hebt (het volledige aanbod van OWW Tielt vind je met een muisklik) en doet er een beetje bij (je mag toch niet te kort hebben!)
  2. Je bestelt: in de winkel, telefonisch (051 40 41 03), per fax (051 40 06 19) of via mail en spreekt af wanneer je het komt afhalen*
  3. Je haalt je gerief af (samen wordt overlopen of alles klopt), je krijgt een bestelbon mee, je spreekt af wanneer je de overschot terugbrengt*, en jje betaalt niets
  4. Je brengt je gerief terug*, we controleren samen wat je terugbrengt en, afhankelijk van de drukte en de hoeveelheid, wordt er meteen afgerekend wat je verbruikt hebt of wordt een rekening opgestuurd. Alle volle flessen, pakjes, doosjes, ... mogen teruggebracht worden.

Voor wie?

Zowel verenigingen, scholen, bedrijven, gemeentebesturen, gelegenheidsorganisaties als particulieren, kortom iedereen, kan van deze dienst gebruik maken.

Gratis glazen

Oxfam Wereldwinkel Tielt beschikt over een voorraad bekers, champagneglazen, wijnglazen en bierglazen die je - als je de betrokken drank bij ons bestelt - gratis mag gebruiken op je feestje. Gebroken glazen worden vergoed aan één euro het stuk.

Snelkoffiezet mét thermoskan te huur

In Oxfam Wereld winkel Tielt kan je een snelkoffiezet met pompthermoskan huren. De huurprijs is 6,20 euro. Voor deze prijs heb je een snelkoffiezet, een pompthermos van 2,2 liter en de bijhorende filterzakken. Je kan dan meteen ook een dertigtal koffietassen met het fairtradelogo gebruiken. Voorwaarde is uiteraard dat je één van onze fairtradekoffies afneemt.

 

 

Chocoladefontein
Ook de chocoladefontein wordt verhuurd tegen 2 euro. Natuurlijk is het ook hier de bedoeling dat je onze fairtradechocolade aankoopt om de chocoladefontein in werking te brengen. We geven je graag raad bij de keuze van de chocolade (voor de fontein is de ene chocolade immers beter geschikt dan de andere). Ook fairtradebananen, -nougat, ananas, … zijn zeer geschikt voor de chocoladefontein.

 

 

 

Uiteraard
geldt dit aanbod ook voor recepties, vergaderingen, bijeenkomsten allerhande, ...

* soms is zelfs, na afspraak, thuislevering en -ophaling mogelijk.