Tekstvak: ON6HC
                 ON2ACJ

 

                                                             

 

 

 

 

***  Hieronder vind je in het kort wat zoal mijn hobby's zijn  ***

 

Welkom op deze site de naam is Julien en ben sinds 1973 luisteramateur ( ONL 3930 ).Wat begonnen was als tijdverdrijf is door de jaren heen uitgegroeid als een echte hobby.Ik ben begonnen met  legertoestellen, ondermeer een BC 603 - BC 652 enz... en nadien een REALISTIC DX302 . Later ben ik zoals zovelen begonnen aan het CB gebeuren. In 1993 ben ik dan eindelijk radioamateur geworden.Een hobby waar veel te beleven is en niet te vergeten waar je veel vrienden maakt.Ben tevens lid van ON4EKO ( Eeklo ) gelegen in het mooie Meetjesland.

Waar je me kan vinden is niet moeilijk doe eens een aanroep op 145.375 Mhz ( tevens clubfrequentie ) en de kans is groot dat U mij hoort.

Als je wil weten wat mijn locator is wel: JO11SC. ASL: 20M     QTH: Zomergem.

Zomergem een landelijke gemeente aan de rand van het Meetjesland gelegen 15 Km ten noordwesten van Gent.Ten Westen van Zomergem vind je Aalter en ten Noorden Eeklo.Hier vloeit ook het schipdonk kanaal door onze gemeente, dit kanaal word ook wel het afleidingskanaal genoemd.Al bij al kan ik zeggen een gemeente waar het goed wonen is en waar men nog zijn buren kent.Mocht je toevallig door Zomergem komen loont het zeker de moeite om eens af te stappen in één van de herbergen die we nog rijk zijn, intussen kun je genieten van de dorpskom en zeker het oude gedeelte van het gemeentehuis, de kerk en niet te vergeten onze kinderkopjes ( kasseiden ), hier loopt ook nog een heerweg van de Romeinen door de gemeente.Misschien iets voor diegenen die eens een zoektocht willen inrichten.

 

 COUNTRY MUZIEK

 

Een andere hobby van mij is COUNTRY muziek, soms kan je me wel vinden op een country avond hier of daar.Ik kan  zeggen dat je daar ook veel vrienden maakt, je voelt je er thuis en wordt bijna onmiddellijk in de kring opgenomen.Voor wat het dansen zelf betreft daar doe ik niet aan mee, er is nochtans iemand in de familie die lesgeefster is ( zie CHEROKEE MOON  ).

CHEROKEE MOON

LINE DANCERS

 BUFFALO

& CHEROKEE MOON

 

 

  NOG ENKELE VRIENDEN RADIOAMATEURS & radioclubs

 

Tekstvak: ON4CWM 
 
      

                                                                   

                                                  

Tekstvak: ON4EKO

                               

 

                         

Tekstvak: ON4CLQ
 

PS: Met speciale dank aan Patrick voor de hulp.     klik op afbeelding

                          

                                                                                                

 

Tekstvak: ON4CAB