site logo Artikels English version

Introductie   Artikels   Releases   Compilaties   Hitlijsten   Opvolging   Aanbod   Video   Links   Site Info
  • Artikel : Sporten met Confetti's
  • Auteur : onbekend
  • Herkomst : Joepie weekblad, nr. 775 van 22 januari 1989
  • Over : verslag m.b.t. Confetti's
Confetti's op de boot Confetti's zijn voorlopig met vier. Wil de enige, echte New Beat Girl nu opstaan?!

Problemen bij Confetti's ? Niet echt, al is het vertrek van danseresje Natasja wel een beetje vervelend. Voorlopig rooien Peter, Marion, Marleen en Tasja het met z'n vieren, maar er wordt koortsachtig een nieuw Confetti-meisje gezocht. Om de zinnen te verzetten, gingen we met de huidige fetti's enkele sporttakken uitproberen. Luieren bleek hen het best te vergaan.

Natasja heeft Confetti's verlaten omdat ze nooit meer rustig thuis was en dat vond haar vriendje niet zo leuk. De liefde boven de showbizz dus, moet kunnen. En een vervangster vinden, blijkt niet zo makkelijk te zijn. Na een eerste oproep in Joepie en een daarop volgende auditie in discotheek Confetti's kwam geen geschikte opvolgster uit de bus. Fetti-baas Peter heeft ons daarom gevraagd nogmaals een noodkreet te plaatsen. Wil de enige, echte New Beat Girl nu opstaan ?! Ze moet wel tussen de 18 en 22 jaar zijn (ongeveer), leuk kunnen dansen en er een beetje hip uitzien. De meisjes die zich geroepen voelen, kunnen bellen naar xx/xxx.xx.xx en vragen naar Peter.

Maar goed, terug naar vandaag. Enkele sporten uitproberen dus. Of tenminste, iets dat daarop lijkt. Van squash hebben de fetti's duidelijk geen kaas gegeten. Peter had een tennisracket van z'n oma mee en de meisjes moesten het stellen met een overjaars squashracket waarvan de snaren hun beste tijd hebben gehad. Gek doen in het "squash-kot", ja, dat wel... Misschien pakken Confetti's binnenkort uit met de Squash Beat, dan hebben ze er toch iets aan gehad.

Over naar "karting", je weet wel, Formule I voor dwergen. Nee, serieus, die go-karts zijn bliksemsnel en draaien aan heel wat meer BPM dan een New Beat-plaatje. Een gekke sport? Inderdaad en daarom wordt waarschijnlijk het Confetti's Racing Team opgericht. Niet dat één van de groepsleden pilootje zal spelen, maar de huisdiskotheek heeft wel zin om te sponseren. Peter en de meiden moesten zo'n karretje dan ook eens van dichterbij bekijken. Alweer een sisser. Kart Beat? New Kart? Ze zoeken het zelf maar uit.

De boot in dan maar. Echt iets voor Peter, want die is gek op uniformen en zo'n kapiteinspet ziet-ie wel zitten. Alleen had hij zich een beetje vergist en kwam hij opdagen in de Chicago 1930-stijl, kompleet met machinegeweer. Wat dan weer aanleiding was voor een mevrouw in een huis in de buurt de politie te bellen. "Meneer de agent, er zijn hier rare kwieten met pistolen een boot aan het afbreken". Voor er geschoten werd, konden we de echte "uniformen" uitleggen dat het slechts om een foto-sessie ging. Het zal je niet verwonderen dat de boot in kwestie nooit te water is gelaten. Maar wie weet, hebben we toen wel de Boat Beat uitgevonden. Al klink New Boat ook niet slecht.

De ware sport van Confetti's? Inderdaad, zich knus op een terrasje installeren en luieren. Volgende zomer doen we allemaal hetzelfde en luisteren we naar Beach Beat.