Welkom bij MBfreeSOFT                                                                    Recommended Free Software

    

      

Start
AUDIO & VIDEO
ANTIVIRUS
BEVEILIGING
SAFE-UTILITIES
BROWSERS
COMMUNICATIE
DESKTOP
DISKTOOLS
INTERNET
SYSTEEM
TIME-TOOLS
WEB-TOOLS
NET-TOOLS
DIVERSEN
TIPS & INFO
RSS-READERS

 

 

 

            Clock- & Synchronization Tools
 

 
TClockEx 98/NT/2000/XP/2003

Vervang de standaard windowsklok in de systray door een veelzijdig configureerbaar digitaal meesterstukje. De kleuren van font en background zijn zelf te kiezen en in te stellen. Deze klok overlapt de standaard windowsklok, maar "delete" hem niet.Als je het programma verwijdert, komt de windowsklok terug zoals voorheen.

       456 kb  - Toegevoegd op 11/04/2008

SwizzTool  98/ME/NT/2000/XP/2003/VISTA    

Is een eenvoudig programma dat u de mogelijkheid biedt om afspraken of taken die moeten uitgevoerd worden vast te leggen. U kunt bijvoorbeeld vastleggen dat programma's op een bepaald uur of dag dienen opgestart te worden. Heel handig progje, dat uitblinkt door bruikbaarheid en eenvoud.

 607 Kb - Toegevoegd op 10/04/2008

MinUpTime Alle

De naam zegt het zelf, uptime. Geeft de tijd aan per sessie dat je werkt met je pc, van opstart tot afsluiten. Is naar keuze permanent zichtbaar op uw scherm of verborgen. Kan op gelijk welke plaats op uw scherm neergezet worden(verslepen) en de grootte is aanpasbaar. Heel nuttig voor de meeste computeraars om de "mens" in zichzelf te ontdekken en de machine eens opzij te zetten.

     47  kb -  Toegevoegd op 10/04/2008

RemindMe  98/ME/NT/2000/XP/2003

RemindMe is een eenvoudig te gebruiken 'herinneringsprogramma' waarmee u al uw afspraken en belangrijke gebeurtenissen kunt bijhouden. U kunt regelmatig terugkerende afspraken invoeren en wanneer het grote moment er is, krijgt u van RemindMe een melding. De grote voordelen van RemindMe zijn dat het wel erg klein is, dat u het niet hoeft te installeren en dat het geen enkele verandering in Windows doorvoert.

     100  kb -  Toegevoegd op 10/04/2008

PTBSynchro 98/ME/NT/2000/XP/2003/VISTA

Tijd speelt een belangrijke rol in ons leven, en ook als we achter de computer zitten mag de rol van tijd niet onderschat worden. Alleen jammer dat het moeilijk is om de tijd te synchroniseren. Zelfs computers die naast elkaar staan vertonen vaak een verschil in tijd. Het programma PTBSync doet daar wat aan. Het stelt de tijd nauwkeurig vast aan de hand van een zogenaamde Atomic clock. Je kunt het zo instellen dat eens per dag of per week de tijd wordt gezet naar deze standaardtijd. PTBSync is daarnaast een organizer die je op de hoogte kan houden van afspraken en evenementen.

    260  kb -  Toegevoegd op 10/04/2008

TIME Synchronizer 2000/XP/2003/VISTA

Is een tooltje dat je PC-klok gelijk zet met een tijdserver die aangesloten is op een atoomklok. Werkt simpel en effectief. De eenvoudige configuratie laat toe om het programma naar eigen keuze aan te passen. De optie "exit after auto-synchronization" laat je beter uit staan, want bij een snelle verbinding kan je dan de configuratie niet meer