Welkom bij MBfreeSOFT                                                                    Recommended Free Software

    

      

Start
AUDIO & VIDEO
ANTIVIRUS
BEVEILIGING
SAFE-UTILITIES
BROWSERS
COMMUNICATIE
DESKTOP
DISKTOOLS
INTERNET
SYSTEEM
TIME-TOOLS
WEB-TOOLS
NET-TOOLS
DIVERSEN
TIPS & INFO
RSS-READERS

 

 

 

 SYSTEEM-software & ICT nieuws

Page-Index

SysInfoMyWork / AutoRuns / ProcessExplorer / WinServices / SIW / RegScrubXP / DriverCollector / DoubleDriver / UltraExplorer /  CTregKeyBack / Wubi /  DriverMax / WinAudit / Grex / SafeXP / AdvancedWindowsCare / Launchy / Winsecret-Professional /  HWiNFO32 / ICT nieuws

 
SlimDrivers XP/VISTA/7

Het eerste cloud-gebaseerde hulpprogramma voor het bijwerken en onderhouden van drivers, SlimDrivers biedt instant optimalisatie van de interactie tussen uw computer en haar componenten en randapparatuur, zoals printers, grafische en geluidskaarten, moederborden, USB-poorten, game controllers en andere apparaten en hardware . Omdat SlimDrivers gebruik maakt van een cloud-database, hebben de consumenten geautomatiseerde toegang tot de meest recente updates in real-time. SlimDrivers detecteert wanneer een driver out of date is en installeert de meest recente versies, aangepast voor uw besturingssysteem. Updates en driver-software zijn beschikbaar voor alle populaire merken van computers. De software werkt op 32 en 64 bit Windows-platforms. Gratis registratie is eenmalig vereist. Met deze inlog-gegevens kunt u deze utilitie op elke pc vrij gebruiken. Een aanrader !!!

  2,5 Mb  -Toegevoegd op 10/04/2011

EasyBootCD VISTA/7

NeoSmart heeft met EasyBCD een programma ontwikkeld waarmee op een makkelijke manier de bootloader van Vista kan worden aangepast. Het heeft diverse prijzen in de wacht gesleept en wordt onder andere aanbevolen door Microsoft. Je kunt het programma gebruiken om meerdere profielen aan te maken of om naast Vista ook XP en Linux te draaien. Andere mogelijkheden zijn automatische back-ups van het MBR, nieuwe regels toevoegen aan de bootloader en een debugmodus voor Windows. Hoewel dit programma wat moeilijker kan zijn voor de beginner, maakt EasyBCD het aanpassen van de bootloader een stuk makkelijker.

  745 Kb  -Toegevoegd op 15/02/2011
 

Winsecret Professional XP/VISTA/7

Het Windows-register is een speeltuin voor ervaren gebruikers en een mijnenveld voor beginners. Winsecret onderscheidt zich van andere tweakprogramma's voor Windows met zijn interface. In één oogopslag ziet u alle categorieën op het scherm, waarbij elk afzonderlijk symbool getabde deelvensters verbergt voor de Windows-verbouwing. Veranderingen zijn vrijwel altijd uit te voeren met het plaatsen van een vinkje, en de applicatie vraagt u altijd om een bevestiging. Door het blokkeren van bepaalde functies telkens in aparte tabs onder te brengen, hoopt Winsecret te voorkomen dat beginners de verkeerde zaken uitschakelen. De Restore Now-knop kan een zegen zijn voor al te enthousiaste gebruikers die bepaalde vitale functies hebben uitgeschakeld, omdat het alle gemaakte wijzigingen met één klik naar het oude herstelt. Een degelijke en betrouwbare tweaktool die vooral een uitkomst is als u nog nooit onder de motorkap van uw besturingssysteem hebt gekeken.

  4,4 Mb  -Toegevoegd op 15/02/2011

HWiNFO32 2000 /XP/VISTA/7

HWiNFO32 is een krachtig programma dat een duidelijk overzicht geeft van alle hardware / software die in je pc zit. Je kunt dit progr. vergelijken met Everest Ultimate of AIDA32 . Alle denkbare hardware informatie en rapporten in tekst-, csv- of xml-formaat kunnen worden gegenereerd. Je kan de processor, het geheugen en de harddisk prestaties checken met behulp van de benchmarks of op fouten controleren met een van de eenvoudige testjes. Verder hebben de bestanden ook een digitale handtekening, waardoor het programma ook zonder problemen op de 64bits-versie van Windows Vista kan worden gebruikt.

  2 Mb  -Toegevoegd op 15/02/2011

DriverMax - 2000 /XP/VISTA - Alle stuurprogramma's in één handige map

Als je Windows opnieuw installeert, dan moet je ook de drivers van de hardware (videokaart, geluidskaart) opnieuw installeren. Meestal staan deze stuurprogramma's op verschillende cd-roms of moet je downloaden via internet, een tijdrovende bezigheid als je deze eerst moet opzoeken en daarna een voor een installeren. Met DriverMax kun je alle drivers van Windows Vista en Windows XP in één klap kopiëren naar een aparte map of een zip-bestand. Daarna kun je deze bijvoorbeeld op een usb-stick of aparte schijf zetten. Zo heb je altijd alle juiste drivers overzichtelijk op één plek bij de hand! Voor de installatie moet u zich eerst registreren.

 1,9 Mb  -Toegevoegd op 01/02/2011

Wubi 2000 /XP/VISTA/7

Wubi noemt zichzelf de gemakkelijkste manier om Linux te installeren. Dat klopt wel, want dankzij dit programma moet u niet knoeien met schijfpartities en installatieprocedures om Ubuntu eens uit te proberen. Want met Wubi gedraagt Ubuntu Linux zich zoals elk ander programma onder Windows. Dit programma is heel gemakkelijk te gebruiken. U start het onder Windows op, maakt een paar snelle keuzes, waarna de pc opnieuw opstart en Ubuntu zal installeren. Het grote verschil met een gewone installatie is dat Ubuntu zich niet nestelt op een aparte partitie. Wubi plaatst het OS in een speciaal bestand op de harde schijf. Het proces vereist wel een internetverbinding. Hou er rekening mee dat het Wubi-bestand gigabytes groot moet zijn. Gelukkig kunt u zelf bepalen hoeveel ruimte het in beslag neemt. De aanpak van Wubi maakt het ook heel eenvoudig om achteraf Ubuntu op te ruimen: u kunt het programma (en Ubuntu) via het controlepaneel van Windows verwijderen of gewoonweg het Ubuntu-bestand wegwissen. Wubi is dus met andere woorden een alternatief voor de live-cd-aanpak en het volwaardig installeren van Ubuntu. Het eerste heeft immers als nadeel dat aanpassingen aan het besturingssysteem niet blijven bestaan; het tweede dat u moet sleutelen aan de indeling van uw harde schijf. Overigens kunt u altijd de virtuele partitie waarin Ubuntu huist omzetten naar een echte partitie. Daarvoor heeft u een programma zoals LVPM nodig. Leuk is dat Wubi u laat kiezen in welke taal Ubuntu wordt aangebracht en u de keuze geeft uit vijf verschillende Ubuntu-systemen (Ubuntu, Kubuntu, Xubuntu, Edubuntu en UbuntuStudio). Sneller dan een traditionele installatieprocedure is Wubi niet. Maar voor wie huivert om met partities te knoeien, is het een goede manier om het eens met Wubi uit te proberen.

10,2 Mb  -Toegevoegd op 01/02/2011

Launchy 2000 /XP/VISTA/7

Het krachtige indexprogramma Launchy weet zelfs de best verborgen mappen en applicaties in een oogwenk op het scherm te krijgen. Het is vanuit het startmenu op te roepen met een instelbare sneltoetscombinatie en zoekt via trefwoorden uw startmenu af naar software die u hebt geïnstalleerd. Het indexeert daarnaast mappen die u handmatig aan het programma voert. Daarbij bepaalt u exact welke bestandssoorten het leest. Als u dus veel met video werkt, voegt u .mpg- en .avi-extensies toe en bent u tekstverwerker, dan gaat u voor doc- en txt-uitgangen. De vele skins die voor Launchy te krijgen zijn, spraken de openbrongemeenschap al aan, maar het waren vooral de hacks die het de Sourceforge.net 2007 Community Choice Award voor 'Beste nieuwe project' opleverde. Vindingrijke lezers van Lifehacker slaagden er in om via Launchy afspraken toe te voegen aan Google Calendar en tekst te bewerken. Als deze twee begrippen u in het geheel niets zeggen, blijf dan letten op de snelheid waarmee Launchy lanceert. Let er op dat uw oude plug-ins en skins niet meer werken in de 2.0-versie, maar u kunt snel een nieuw uiterlijk kiezen in het verbeterde instellingsmenu. Een van de beste freeware applicaties van 2007, die vlak voor de jaarwisseling ook op Windows Vista-systemen kan draaien.

3,4 Mb  -Toegevoegd op 01/02/2011

 

WinAudit PE/95/98/Me/NT3.51/NT4/2000/XP/2003/Vista/7

Gedetailleerde informatie over uw Windows-systeem is vindbaar, maar staat verspreid en verborgen opgesteld. WinAudit verzamelt al die informatie en laat u werkelijk alles zien wat u moet weten. Het programma graaft informatie op die prima van pas komt als u een noodgedwongen reparatie moet uitvoeren of op zoek bent naar een ongrijpbare update. In een overzichtelijk venster, dat veel weg heeft van een webpagina, toont het programma u tot in detail welk type uw moederbord heeft, wat de fabrikant is van uw harde schijf en op welke datum u de laatste versie van Adobe Reader heeft gedownload. Er ontsnapt maar weinig aan het speurende oog van WinAudit. Niet alleen bekijkt dit programma, dat in een nederlandstalige versie beschikbaar is, uw vaste waarden, maar het vermeldt ook alle lopende processen en drivers. Zo kunt u exact zien waarom uw computer soms zo langzaam draait. Eens u deze informatie bij elkaar hebt, is het handig om een archief bij te houden. U kunt het geheel opslaan als webpagina, maar ook een papieren back-up is geen probleem dankzij de handige printmodus. Als u dat wilt, kunt u vanuit het programma een mail sturen waarin alle informatie is opgeslagen. Dit programma analyseert tot in detail hoe uw systeem hardware- en softwarematig in elkaar steekt.

996 Kb  [Unicode] -Toegevoegd op 01/02/2011

UltraExplorer 2000/XP/2003/VISTA/7 

Uitstekende vervanger voor de Windows verkenner. Zelfs oudere Vista-gebruikers zullen nog wel eens terug verlangen naar Norton Commander en het DOS-tijdperk. Het werken met bestanden (kopiëren, plakken, verplaatsen) was toen een eitje. UltraExplorer kan echter nog meer dan "good old Norton" (om van Verkenner maar te zwijgen). Zo kunt u bestanden uit meerdere mappen tegelijk selecteren en naar een andere map kopiëren.  En: hij werkt nog onder Vista ook! De gebruikersinterface is volledig naar eigen smaak in te richten. Je kunt alle beschikbare vensters (en dat zijn er nogal wat) verbergen of weergeven, ze op een andere plaats vastzetten of ze zelfs als eigen zwevend venster tonen. Hetzelfde geldt voor de werkbalken, en knoppen kun je ook verplaatsen, zelfs van de ene naar de andere werkbalk. Uitstekende vervanger voor de Windows verkenner. Meertalig, w.o. nederlands (niet voor 100%).

3,1 Mb  -Toegevoegd op 01/02/2011

Software Virtualization Solution 2  2000/XP/2003/VISTA

SVS 2 zorgt ervoor dat nieuwe software die je installeert, geplaatst wordt in een soort van virtuele omgeving. De bestanden worden dus niet in je Windows- of programmafolder gezet. Concreet wil dat zeggen dat je software kan installeren, testen en desgevallend verwijderen zonder dat het sporen nalaat in je Windowssysteem. Dat kan je een heleboel narigheid zoals foutmeldingen, vertraging van je computer, … besparen. Enkele andere voordelen : Als je bepaalde toepassingen even niet wilt gebruiken, kan je ze met SVS 2 makkelijk uitzetten. Je kan softwareversies efficiënt beheren ; biedt de nieuwere versie van een bepaald programma niet wat je gehoopt had of werkt je pc merkelijk trager na een upgrade, dan heb je met SVS 2 maar één muisklik nodig om de vorige versie weer terug te zetten. Kortom, een aanrader voor iedere computergebruiker.

voor de engelstalige handleiding van SVS (swf)

1,6 Mb  -Toegevoegd op 01/02/2011

TweakNow RegCleaner Standard 2000/XP/2003/VISTA/7 

Na verloop van tijd raakt de Windows Registry (een database met alle gegevens over de Hardware, Gebruikers en Applicaties) vervuild en hoe langer u wacht met opschonen hoe eerder u foutmeldingen op het scherm ziet verschijnen. Het vervuilen ontstaat omdat programma's na een uninstall niet alle ingangen verwijderen of omdat software niet op de juiste wijze van de PC is verwijderd. Deze ongeldige data zal de Registry vervuilen en is er de oorzaak van dat uw PC traag wordt en kan zelfs foutmeldingen en vastlopers veroorzaken. Met Registry Cleaner heeft u een goede tool in huis om bovenstaande toestanden te voorkomen door eens per maand het programma te draaien en daardooor de Registry schoon te maken. TweakNow RegCleaner Standard neemt u deze taak uit handen en zorgt voor een zuiver register.

4,8 Mb  -Toegevoegd op 01/02/2011

Advanced Windows Care  2000/XP/2003/VISTA/7

Er zijn diverse programma's die fouten in je Windowssysteem opsporen en herstellen. Vaak is voor het gebruik van deze software echter wel enige technische kennis nodig. Voor wie deze kennis ontbeert is er Advanced WindowsCare, een heel gebruiksvriendelijk programma dat zonder moeilijke vragen te stellen zijn werk doet. Advanced WindowsCare speurt naar fouten in het Windows-register en naar sporen van spyware, adware en naar veiligheidslekken. Alle rommel en ongeldige registerverwijzingen worden (na het akkoord van de gebruiker) verwijderd. Voor dit gebeurt wordt er eerst een herstelpunt gemaakt. Dit voor het geval het systeem na een te rigoreuze opschoonactie instabiel blijkt. De actie kan dus altijd weer ongedaan gemaakt worden.

  2,35 Mb  -Toegevoegd op 01/02/2011

Autoruns 98/ME/2000/XP/VISTA/7    

Bepaalde processen starten buiten uw blikveld rustig op en sommige onderdelen laten zich niet eens uitschakelen. Autoruns geeft u meer controle over uw computer. Er is geen installatieroutine.  In een mapje uitpakken van het ZIP-bestand is voldoende. Start vervolgens het autoruns.exe-bestand om een overzicht te krijgen van de processen die binnen uw computer worden gestart.
Via een eenvoudig aan- of uitvinken zullen de processen na een herstart niet langer opstarten. Voor de duidelijkheid kunt u met tabbladen het blikveld wat vernauwen tot een bepaalde subgroep. Waar mogelijk zal Autoruns een beschrijving geven van het onderdeel. Autoruns kan ook handig zijn wanneer de computer door ongenode gasten als Trojaanse paarden of browserkapers is bezocht. Dergelijke software laat zich vaak moeilijk verwijderen als ze nog actief is en verbergt zich diep in het Windows Register. Autoruns kan helpen voorkomen dat de software de volgende keer mee opstart.
LET OP: dit programma geeft zeer gedetailleerd toegang tot instellingen op uw computer. Wanneer u de verkeerde zaken uitschakelt, kan dit behoorlijke problemen opleveren bij individuele software of uw computer onklaar maken. Gebruik het dus alleen als u over voldoende kennis denkt te beschikken om dit programma veilig te kunnen inzetten.
 

  Zip-270 kb  -Toegevoegd op 01/02/2011

Process Explorer 98/ME/NT/2000/XP/2003/XP64-bit/Vista/7

Process Explorer geeft een gedetailleerd overzicht van alle draaiende processen in Windows. In een klassieke boomstructuur toont het programma alle applicaties die in de achtergrond geheugen en processorkracht opeisen. En ik kan het nu al op een briefje geven: het zijn er altijd meer dan u verwacht. U ziet meteen welke processen van elkaar afhankelijk zijn en welke bestanden aan een specifiek proces zijn verbonden. U krijgt meteen een woordje uitleg, maar via de rechtermuisknop kunt u ook beroep doen op Google of MSN Search. Van elke actieve component kunt u een grafiek van het geheugen- en processorverbruik opvragen. Het programma is uitstekend geschikt om problemen met DLL-processen te achterhalen. Indien nodig kunt u ook de prioriteit aanpassen of een proces beëindigen, al is hier enige voorzichtigheid geboden. Versie 9.25 biedt een betere weergave van de processorbelasting van een proces. Het programma ondersteunt nu al Windows Vista, waarvan momenteel enkel een bètaversie voor testgebruikers beschikbaar is. De applicatie rapporteert ook 32-bit DLL's in Windows 64-bit.

   Zip-600 kb  -Toegevoegd op 01/02/2011

 

RAM Idle LE 2000/XP/2003

Als je een programma afsluit in Windows, betekent dit niet automatisch dat het door het programma gebruikte ram-geheugen weer beschikbaar komt. Naarmate het ongebruikte geheugen zich opstapelt, functioneert je pc trager. RAM Idle zorgt ervoor dat je niet steeds de pc opnieuw hoeft op te starten om vlot te kunnen werken. Wanneer je het programma voor de eerste keer opstart, optimaliseert het op basis van je systeem zijn instellingen. Dit neemt niet weg dat je ook zelf kunt aangeven wanneer en hoeveel ram-geheugen vrijgemaakt moet worden Verder biedt RAM Idle je de mogelijkheid om de cache te optimaliseren, statistieken over het gebruik van de processor op te vragen, en genereert het een overzicht van alle actieve taken. Het programma kan eventueel met Windows worden opgestart en werkt dan volledig op de achtergrond. RAM Idle is gemakkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat het ram-geheugen van je PC altijd optimaal benut wordt.

  Exe.- 995 kb  -Toegevoegd op 01/02/2011

SysInfoMyWork 98/ME/NT/2000/XP/2003

Handige tool welke het geheugengebruik in de gaten houdt en bij een in te stellen hoeveelheid actie onderneemt en geheugen vrij maakt. Ook het CPU gebruik wordt door een laadbalkje in beeld gebracht. De gegevens zijn in de systray te bekijken. Ook handig is de mogelijkheid om met een dubbelklik op het systrayicoon de Windows taskmanager te starten. Het programma laat d.m.v. een systrayicoon in  real-time de hoeveelheid gebruikt of vrij geheugen zien. De level waarbij geheugen vrij moet worden gemaakt is in te stellen alsook de verschillende kleuren voor het systrayicoon

  250 kb  -Toegevoegd op 01/12/2010

 

SlimComputer XP/VISTA/7

Computerfabrikanten pikken een aardig centje mee door allerlei overbodige en soms ronduit storende software op je nieuwe pc te installeren. SlimComputer helpt je die rommel overboord te gooien. De tool voert eerst een behoorlijk snelle scan uit op je systeem. Je stelt daarbij zelf in hoe agressief die scan moet verlopen. Dat doe je aan de hand van een schuifknop (in vijf stappen). Hoe hoger je die instelt, hoe meer items de scanronde zal opdiepen. De tool baseert zich daarvoor onder meer op beoordelingen van medegebruikers. De resultatenlijst wordt opgesplitst in vier rubrieken: geïnstalleerde applicaties, toolbars, programma’s die automatisch mee met Windows opstarten en snelkoppelingen. Alle software met "optioneel" aangeduid in een lijst, kunt u naar wens verwijderen met SlimComputer.

   3,4 Mb  - Toegevoegd op 09/04/2011

SIW 98/ME/NT/2000/XP/2003/VISTA/7

SIW is gratis software die een complete inventarisatie maakt van uw PC maar real-time ook de prestaties en openstaande netwerkverbindingen kan monitoren. Dat laatste kan zeer nuttig zijn bij het opsporen van trojans.
Zie hieronder welke informatie je zoal kan bovenhalen met dit progje:

Hardware:
Systeem, Moederbord, BOIS, Processor, Geheugen, Videokaart, USB, Printers, enz.
Software:
Besturingssysteem, Service Packs, Programma's, Processen, Codecs, enz
Netwerk:
Netwerk locaties, Gedeelde mappen, RAS, SQL Servers, Oracle Servers, enz
Verder zit het programma vol met handige tooljes zoals "Eureka" die het wachtwoord kan laten zien van een ingevuld formulierveld. En er is ook nog  een tooltje die alle wachtwoorden, registratiecodes e.d. die op de PC staan kan laten zien.

Bedenk dus wel dat u niet zomaar iedereen met SIW achter uw PC zijn gang moeten laten gaan.

Want: SIW hoeft niet geïnstalleerd worden, het is maar 1mb groot en past dus op een diskette. Dat is makkelijk als u bij een vriend de zaak moet inspecteren, maar een kwaadwillige zou (op kantoor b.v) wel eens langs alle PC's kunnen gaan.


   1,2 Mb  - Toegevoegd op 01/02/2011

 

RegCleaner.exe  2000/XP/2003/VISTA/7  

Windows stopt cruciale informatie over applicaties in het Windows-register, maar na verloop van tijd kan dit vollopen met overbodige gegevens, bijvoorbeeld omdat de betreffende programma's al lang weer verwijderd zijn. Met RegCleaner kan je het data-afval op de stoep zetten, zodat je besturingssysteem weer wat sneller draait.Het klinkt als een taak voor systeembeheerders, maar met dit gratis tooltje kunnen ook niet-ingewijden het register opschonen. Door simpelweg op de knop 'Scan' te drukken, gaat het programma op zoek naar overbodige data.Standaard doorzoekt het programma het complete register, maar je kan desgewenst bepaalde onderdelen afvinken, zodat RegCleaner die ongemoeid laat. Een scan duurt slechts enkele minuten. Gevonden data wordt onderverdeeld in drie categorieën: compleet veilig om te wissen, niet compleet veilig, en onbekend. Je kan zelf kiezen welke gevonden items je daadwerkelijk wil verwijderen. Mocht je onverhoopt toch iets verwijderen dat een applicatie blijkt nodig te hebben, dan is er altijd nog een weg terug via de ingebouwde herstelfunctie.

   1000  kb  -  Toegevoegd op 01/02/2011

 

DriverCollector 98/NT/ME/2000/XP/2003

Handig en klein programma om al je drivers op te sporen en te kopiëren naar een andere map. Kan heel nuttig zijn bij bvb. de aankoop van een tweedehandscomputer.

   20 kb   - Toegevoegd op 01/02/2011

 
Double Driver 98/NT/ME/2000/XP

Double Driver maakt het allemaal gemakkelijker door een volledig overzicht van geïnstalleerde stuurprogramma's te presenteren. Je kan moeiteloos een back-up maken van geselecteerde drivers, wat zeer praktisch is. Na een korte scanactie presenteert Double Driver een lijst met alle drivers op uw pc. U moet niet verbaasd zijn als het een zeer lange opsomming wordt; het programma toont ook systeemcomponenten zoals kerneldrivers. U filtert deze cruciale bestanden gemakkelijk weg door te sorteren op 'provider'. Het aanbod is bovendien zo groot omdat elk hardwareonderdeel vaak meerdere stuurprogramma's vereist. Het overzicht is ook gewoon praktisch omdat bij elke driver het versienummer wordt getoond. U kunt van alle of geselecteerde drivers een back-up maken op een locatie naar keuze. Dat kan een goede zet zijn als u gaat experimenteren met drivers of Windows opnieuw moet installeren op een systeem met onderdelen waarvoor de drivers kwijt zijn.

   1440 kb   - Toegevoegd op 01/02/2011

CT RegKeyBack-up Alle

Uiterst interessant. Kan registersleutels en subsleutels back-uppen en bijvoorbeeld een backup maken van je Outlook-programma of Internet Explorer instellingen(register) om ze op een ander computer te gebruiken. Op de downloadsite klik je op "system" om het programma te vinden en te downloaden.

    1,66 mb  - Toegevoegd op 01/02/2011

Grex   98/ME/NT/2000/XP

Om problemen met het up- en downloaden van grote bestanden te voorkomen worden deze bestanden vaak opgedeeld in kleinere stukken. Het programma Grex biedt u de mogelijkheid om dergelijke bestanden weer samen te voegen. Natuurlijk kunt u grote bestanden ook zelf opsplitsen met Grex. Er wordt dan automatisch een batchbestand aangemaakt waardoor een ander de bestanden weer eenvoudig kan samenvoegen.

      446 Kb - Toegevoegd op 01/02/2011

Safe XP 98/ME/NT/2000/XP

Kleine maar handige tool om snel diverse veiligheidsinstellingen te maken aan het systeem. De instellingen zijn ingedeeld in diverse categorieën: Services, diversen, TCP/IP en netbios, IE6, Office, Media Player, Messenger, Start Menu en netwerk. Alles is in een venster te vinden.Verder is het programma niet afhankelijk van systeem bestanden en installeert deze ook niet.

       351 Kb - Toegevoegd op 01/02/2011


 

         

     

       copyright (c) 2015 - 2025 - Breem Marcel - voor  info  lees QR-code