Welkom bij MBfreeSOFT                                                                    Recommended Free Software

    

      

Start
AUDIO & VIDEO
ANTIVIRUS
BEVEILIGING
SAFE-UTILITIES
BROWSERS
COMMUNICATIE
DESKTOP
DISKTOOLS
INTERNET
SYSTEEM
TIME-TOOLS
WEB-TOOLS
NET-TOOLS
DIVERSEN
TIPS & INFO
RSS-READERS

 

 

 

 NETWERKTOOLS & - SCANNERS

Page-Index

NetWorkStumbler / AngryIPscanner / LanCalculator / IPsubnetCalculator / LanSpy / NewtFreeware / QcheckNetWorkTester / NetTools / Ethereal / AdvancedRemoteInfo / BlazeWareFTP / A / SoftPerfectNetworkScanner / UltraVNC / TeamViewer / FreeGate / SpiceWorks /  TightVNC / MyWifiZone / NetSwitch / WireShark

 
Teamviewer 2000/XP/VISTA/7/Mac  

Een handige toepassing om je bureaublad met anderen te delen via het internet. Het programma bevat ook een functie om bestanden te delen. Dit maakt het de ideale tool om vrienden en familieleden te helpen met computerproblemen. De persoon die de controle wil overnemen, moet het volledige programma downloaden. Voor de tweede gebruiker volstaat Teamviewer Quicksupport. Deze module vereist geen installatie en werkt zodra automatisch gegenereerde verificatiecode wordt ingegeven. Je kan ervoor kiezen om andermans bureaublad volledig of in een venster te zien. Daarnaast is er de mogelijkheid om op afstand te herstarten en er zijn knoppen voorzien om de verbinding onmiddellijk uit te schakelen. Wat Teamviewer handig maakt, zijn de verschillende beveiligingsniveaus. Je kunt je computer delen voor hulp op afstand, presentaties, bestandsoverdracht of VPN. De server van Teamviewer onthoudt ook met welke computers je samenwerkt, dus opnieuw verbinden gaat meestal sneller. Er is ook een webversie om vanaf een openbare computer met je thuispc in contact te komen.

- +/- 2Mb - Toegevoegd op 23/07/2010
 

UltraVNC  2000/XP/VISTA/7 - 32&64bit 

De ontwikkelaars achter dit programma hebben na bijna een jaar van ontwikkeling een nieuwe stabiele versie uitgebracht. Ultravnc stelt je in staat om een verbinding naar een andere computer te maken. Die computer kan dan worden bestuurd alsof je er zelf achter zit, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om op afstand problemen op te lossen. Ultravnc is een aftakking van Realvnc en voegt extra functionaliteit toe, waaronder chat en filetransfer. De belangrijkste verandering in de nieuwe versie is de volledige ondersteuning voor Windows Vista.

- 2,14 Mb - Toegevoegd op 01/07/2010

Spiceworks  XP/VISTA/7 

Spiceworks mag dan free software zijn, het is bijzonder professionele software. Het is bedoelt om netwerken van kleine en middelgrote bedrijven te beheren. Het programma moet draaien op een Windows computer (XP of Vista), maar de te beheren netwerk clients mogen ook onder een oudere versie van Windows, onder Linux of onder het Mac besturingssysteem draaien. De hele programma-interface bedien je in de browser. Na installatie van de software begint Spiceworks alle computers in het netwerk te scannen. Het programma inventariseert dan alle hardware en software die aanwezig is. Het is daarbij mogelijk om computers uit te sluiten. Na deze inventarisatie krijg je meteen een overzicht van belangrijke updates, patches en servicepacks die op de computers ontbreken. Ook in de toekomst zal Spiceworks je computers zo blijven beveiligen. Het programma geeft een schat aan informatie over je netwerk en alle daarop aangesloten computers. Dat gebeurt via een groot aantal rapportages die ondermeer het schijfgebruik en de netwerkbelasting inzichtelijk maken. Dit soort rapportages kun je ook op maat laten maken. Voor computerproblemen is de helpdesk-module van Spiceworks heel interessant. Hiermee kun je in bepaalde bronnen zoeken naar goede informatie en via forums en communities hulp zoeken. Maar je kunt ook je eigen problemen (en oplossingen) registreren. Dit is handig voor zakelijk gebruik, met name op netwerken met meerdere beheerders. Beheerders en helpdeskmedewerkers van een bedrijfsnetwerk hebben met Spiceworks heel wat tools in handen om problemen te lijf te gaan.

- 7 Mb - Toegevoegd op 01/07/2010

WireShark XP/VISTA/7-32&64bit 

Het programma blijft één van de meest gerespecteerde namen op het gebied van netwerkanalyse. WireShark is gewoonweg onmisbaar voor iedereen die wel eens sleutelt aan netwerken. U kunt met deze tool 'live' data van een Ethernet-, FDDI-, PPP-, Token-Ring-, IEEE 802.11-a/b/g/n, Classical IP over ATM- of loopbackinterfaces-netwerk aftappen, wat handig kan zijn bij het maken van analyses. Bovendien biedt de applicatie ondersteuning voor dumps van andere sniffers, zoals NAI Sniffer, Novells LANanalyser of Microsofts Network Monitor. De interface toont een lijst van 'gevangen' pakketten, evenals de inhoud van het geselecteerde pakket. Handig is dat u met regels bepaalde pakketten een andere kleur kunt geven of met filters de lijst opschoont. Uiteraard kunt u de analyse beperken tot bepaalde protocollen. WireShark beschikt over verschillende exportmogelijkheden: tekst, PostScript of XML. Voor real-time capture van netwerkdata is naast WireShark nog een ander bestandje nodig: WinPcap. Deze driver ondersteunt Windows XP en Windows Vista en is hier te vinden. WireShark ontleedt bijna zevenhonderd netwerkprotocollen, waardoor dit openbronprogramma vele commerciële applicaties voorbij streeft.

- 9800 Kb - Toegevoegd op 01/07/2010

FreeGate 2000/XP/VISTA/7    

Dit programma helpt internetgebruikers in China meteen sneller, stabieler en "veiliger" te surfen. Het maakt buitenlandse websites even snel toegankelijk als de lokale websites, wat nu zeker het geval niet is. Installeer deze software hier op uw laptop vooraleer je naar China vertrekt. Een unieke encryptie- en compressie-algorithme zorgt voor een beveiligde en optimale OnLine activiteit. Freegate, maakt het internetverkeer met andere delen van de wereld vanuit China een stuk sneller en "veiliger". Gratis registreren is wel verplicht. Een aanrader...

- 150 Kb - Toegevoegd op 01/07/2010

WirelessKeyView XP/VISTA/7     

Uw draadloos netwerk uitrusten met WEP/WPA-encryptie is altijd verstandig, maar niet iedereen is zo vlijtig om de sleutel op te pennen. WirelessKeyView is de reddende hand voor Vista-en XP-gebruikers als ze geen toegang meer krijgen tot hun eigen netwerk. Zodra u het programma opstart, zoekt het in de 'Wireless Zero'-configuratie van uw Windows-systeem naar alle WPA/WEP-sleutels die daar verborgen zijn en geeft ze weer in het hoofdvenster. Dit is een uitkomst voor vergeten wachtwoorden, maar biedt ook oplossingen als u op bezoek bent bij kennissen met een draadloze verbinding waar u al eens eerder toegang toe had. Geen zoektocht naar vodjes papier of andere geheugensteuntjes, maar een kwestie van secondenwerk met dit kleine netwerktooltje. De nieuwste versie kan netwerksleutels van niet-actieve adapters uit het geheugen wissen. Het is ook in het nederlands beschikbaar, maar daar heeft u een apart taalbestand (ook te downloaden van de Nirsoft-site) voor nodig. Pak dit bestand uit in dezelfde map waarin u WirelessKeyView hebt gestoken. Deze "slotenmaker" heeft geen installatie nodig en kan ook op een USB-stick draaien. Vergeten WPA/WEP-sleutels van uw draadloos netwerk zijn geen obstakel meer.

- 40 Kb-zip - Toegevoegd op 01/07/2010

CrossLoop   2000/XP/VISTA/7       

Crossloop is een  programma waarmee je een computer van afstand via internet kunt bedienen. Het is een veilig screensharingsprogramma dat gemaakt is voor mensen op alle technische vaardigheidsniveaus. Crossloop verlegt de grenzen van traditioneel screensharing door niet-technische gebruikers in staat te stellen binnen een paar seconden verbinding te maken op het internet zonder een enkele firewall- of routerinstelling te veranderen. Installeren kost slechts een paar minuten en registratie is niet nodig. Alle onderdelen van Crossloop zijn beveiligd. Sessiegegevens worden voor verzending aan de eindpunten gecodeerd door een 128-bits codeeralgoritme via een willekeurig gegenereerde 12-cijferige toegangscode. Voor het verzenden van afbeeldingen naar een andere computer is expliciete toestemming vereist. Crossloop is een veilig instrument om elke PC wereldwijd op afstand te ondersteunen.

voor de nederlandstalige handleiding van Crossloop (pdf)

- 1 Mb - Toegevoegd op 01/07/2010

Network Stumbler   2000/XP/2003   

Network Stumbler is een programma waarmee je   één of meer wireless lokale netwerken (ook wel wireless LAN's of WLAN's genoemd) kunt traceren, ook in een andere woonomgeving (wardriving). Door koppeling met een GPS-systeem kan je de gedetecteerde netwerken in kaart brengen. Voor het gebruik heb je een wireless netwerk-kaartje in je pc of laptop nodig. Er is een speciale versie (Mini Stumbler, 1,2 MB) voor de Pocket PC. De software ondersteunt niet alle wireless netwerk-kaarten. Of jouw kaart ondersteund wordt, kun je hier checken of op de homepage van Network Stumbler.

- 1,3 Mb - Toegevoegd op 01/07/2010

Angry IP Scanner 2000/XP/2003/VISTA   

Angry IP Scanner is een uiterst compact geprogrammeerd LAN scanning softwareprogrammaatje. Een enkel IP-adres of complete ranges kunnen ermee gescand worden waarbij een of meerdere poorten eveneens in de analyse kunnen worden betrokken. Pingtijden en TTL's per IP-adres zijn op te vragen alsook MAC-adressen, usernames en andere NetBIOS-informatie. Daarnaast kunt u ook met enkele muiskliks Telnet of FTP-sessies opzetten met de gevonden pc's. De programmeur heeft dit alles bewerkstelligd in één executable die met gemak op een 1,44 MB floppy past die u (networkmanagement-by-walking-around) overal mee kunt nemen. Handig wanneer u weleens netwerken buiten de deur moet troubleshooten. Angry IP Scanner heeft zelfs de mogelijkheid om eigen plugins in het pakketje op te nemen, desgewenst door u te vervaardigen in een programmeertaal naar keuze. XP gebruikers moeten minimum SP1 op hun computer installeren.

- 110 Kb - Toegevoegd op 12/07/2010

LanCalculator  2000/XP/2003

Voor de netwerkbeheerder een interessante download.Adressen en subnet maskers berekenen was nog nooit zo gemakkelijk. LanCalculator  maakt het niet alleen mogelijk een subnet adressen-bereik en subnet-maskers te berekenen maar ook transmissie adressen, netadressen, net voorkeur en netmasker inversie, gebruikt in de toegangscontrole lijsten (ACL) van Cisco netwerk apparatuur. Eén druk is genoeg om alle parameters te berekenen nadat het netadres en masker zijn ingevoerd. Om het compleet te maken wordt dit weergegeven in binaire, decimale en hexadecimale notering.

- 750 Kb - Toegevoegd op 12/07/2010 

IP Subnet Calculator 98/ME/2000/XP/2003   

Gewoon een IP-adres invoeren en het aantal subnet bits dat je gaat gebruiken, en presto! Het programma levert informatie zoals welke subnet mask je moet gebruiken, welke IP-adressen bruikbaar zijn, host nummers, en nog veel meer. Professionele gebruikers zullen de mogelijkheid om Classless Inter-Domain Routing (CIDR) informatie op te vragen, appreciëren.

- 560 Kb - Toegevoegd op 12/07/2010 

LanSpy  2000/XP/2003

LanSpy is een tool om alles te weten te komen over een computer op afstand, of in elk geval bijna alles. Weinig op de remote-computer blijft verborgen voor u. Het is een netwerk security scanner, die verschillende informatie verzamelt over een computer: Domein en NetBios namen, MAC adressen, Server informatie, Domein en Domein controller informatie, Remote controle, Tijd, Schijven, Transporten, Gebruikers, Globale en lokale gebruikersgroepen, Beleids-instellingen, Gedeelde bronnen, Sessies, Open bestanden, Services, Register en Gebeurtenislog informatie. LanSpy werkt alleen onder Windows 2000/XP/2003.

- 1,06 Mb - Toegevoegd op 12/07/2010  

 
NEWT Freeware  2000/XP

Het doel van NEWT Freeware is het inventariseren van de pc's in uw netwerk en dat op een zo snel en eenvoudig mogelijke wijze. Vanaf het moment dat u de software de eerste keer opstart hebt u met welgeteld twee muiskliks een overzicht op uw scherm. U hoeft dus geen IP-adressen en -ranges op te geven. Van elke pc worden de volgende gegevens boven water gehaald: Computernaam, IP-adres, processortype, Mhz specificatie van de processor, het aantal processoren, besturingssysteem en Service Pack status, machinetijd en -datum, uptime, MAC-adres, gebruikersnaam, domeinnaam en PC beschrijving. Daarnaast kunt u elke pc (indien u over de vereiste rechten beschikt) herstarten of uitschakelen. U kunt het gegenereerde overzicht makkelijk exporteren naar een kommagescheiden bestand, html of een tekstbestand. Hebt u niet meer wensen, dan is dit programma een uitkomst.

- 1,85 Mb - Toegevoegd op 12/07/2010

Qcheck-NetworkTester 98/ME/2000/XP/2003 

Met Qcheck kunt u de netwerkverbindingen testen op de volgende punten:

-TCP/IP response time
-Test de response tijd met een andere computers. Hoe korter hoe beter natuurlijk
-TCP troughput
-Algemene snelheidsmeter voor het netwerk, Qcheck stuurt een 1000Kbyte blok het netwerk in en komt terug met de snelheid van de netwerkverbinidng in MB per seconde.
-UDP response time
 Hier wordt de snelheid getest, echter dit keer wordt het UDP-protocol gebruikt, dit is een protocol dat o.a gebruikt wordt voor Voice Over IP.
-UDP troughput
Ook hier wordt weer gebruikt gemaakt van het UDP-protocol.
-UDP streaming
Simuleert een audio- of videostream en wordt het eventuele verlies gemeten.
Aanbevolen  en nuttige  tool voor het testen van netwerkverbindingen

- 7,8 Mb - Toegevoegd op 12/07/2010

NetTools 98/ME/2000/XP/2003/VISTA   

Dit is waarschijnlijk de meest veelzijdige en grootste (gratis) multi-toolbox voor  netwerkbeheer. Hieronder een overzicht van de vele  beschikbare netwerk-tools uit dit uiterst handig en veelzijdig programma.
                                                                                              
1) IP Address Scanner - 2) IP Calculator - 3) IP Converter - 4) Port Listener - 5) Port Scanner - 6) Ping - 7) NetStat (2 ways) - 8)Trace Route (2 ways) - 9) TCP/IP Configuration - 10) Online - Offline Checker - 11) Resolve Host & IP - 12) Time Sync - 13) Whois & MX Lookup - 14) Connect0r - 15) Connection Analysator and prtotector - 16) Net Sender - 17) E-mail seeker - 18) Net Pager - 19) Active and Passive port scanner - 20) Spoofer - 21) Hack Trapper - 22) HTTP flooder (DoS) - 23) Mass Website Visiter - 24) Advanced Port Scanner - 25) Trojan Hunter (Multi IP) - 26) Port Connecter Tool - 27) Advanced Spoofer - 28) Advanced Anonymous E-mailer - 29) Simple Anonymous E-mailer - 30) Anonymous E-mailer with Attachment Support - 31) Mass E-mailer - 32) E-mail Bomber - 33) E-mail Spoofer - 34) Simple Port Scanner (fast) - 35) Advanced Netstat Monitoring - 36) X Pinger - 37) Web Page Scanner - 38) Fast Port Scanner - 39) Deep Port Scanner - 40) Fastest Host Scanner (UDP) - 41) Get Header - 42) Open Port Scanner - 43) Multi Port Scanner - 44) HTTP scanner (Open port 80 subnet scanner) - 45) Multi Ping for Cisco Routers - 46) TCP Packet Sniffer - 47) UDP flooder - 48) Resolve and Ping - 49) Multi IP ping - 50) File Dependency Sniffer - 51) EXE-joiner (bind 2 files) - 52) Encrypter - 53) Advanced Encryption - 54) File Difference Engine - 55) File Comparasion - 56) Mass File Renamer - 57) Add Bytes to EXE - 58) Variable Encryption - 59) Simple File Encryption - 60) ASCII to Binary (and Binary to ASCII) - 61) Enigma - 62) Password Unmasker - 63) Credit Card Number Validate and generate - 64) Create Local HTTP Server - 65) eXtreme UDP Flooder - 66) Web Server Scanner - 67) Force Reboot - 68) Webpage Info Seeker - 69) Bouncer - 70) Advanced Packet Sniffer - 71) IRC server creater - 72) Connection Tester - 73) Fake Mail Sender - 74) Bandwidth Monitor - 75) Remote Desktop Protocol Scanner - 76) MX Query - 77) Messenger Packet Sniffer - 78) API Spy - 79) DHCP Restart - 80) File Merger - 81) E-mail Extractor (crawler / harvester bot) - 82) Open FTP Scanner - 83) Advanced System Locker - 84) Advanced System Information - 85) CPU Monitor - 86) Web Server ( ability to send anonym E-mails without input SMTP - 87) Process Checker - 88) IP String Collecter - 89) Mass Auto-Emailer (Database mailer; Spammer) - 90) Central Server (Base Server; Echo Server; Time Server; Telnet Server; HTTP Server; FTP Server) - 91) Fishing Port Scanner (with named ports) - 92) Mouse Record / Play Automation (Macro Tool) - 93) Internet / LAN Messenger Chat (Server + Client) - 94) Timer Shutdown/Restart/Log Off/Hibernate/Suspend/ Control - 95) Hash MD5 Checker - .... en meer..

> ( Kies de downloadlokatie - Softpedia Mirror (RO)- - 15,3 Mb - Toegevoegd op 12/07/2010
 

Advanced Remote Info  98/ME/2000/XP/2003   

AdvancedRemoteInfo laat je toe om informatie op te vragen van alle pc's op je netwerk. Informatie over hardware, geïnstalleerde software, netwerk config, shares en printers, gebruikers en nog veel meer... Verder kan je de pc bedienen, remote software installeren/desinstalleren, berichten sturen en processen stoppen.

  - 3,9 Mb - Toegevoegd op 01/07/2010
FileZilla 2000/XP/VISTA/7

FileZilla is al enige tijd een vaste waarde onder de FTP-clients. Hiermee kunt u op een snelle en veilige manier bestanden verplaatsen van de ene computer naar de andere, bijvoorbeeld van een FTP-server op het internet naar uw computer - of andersom. Links in FileZilla vindt u een overzicht van de lokale bestanden, in het rechtervenster ziet u de bestanden op de server. Optioneel kunt u vensters oproepen met daarin een boomstructuur van de mappen op de schijf, wat het navigeren versnelt. Filezilla geeft verder de status van de verbinding weer, en de voortgang van het opladen of afhalen van bestanden. De Site Manager is een nuttig hulpmiddel om lijsten van FTP-sites te beheren en desgewenst in mapjes onder te brengen. Positief is dat u per locatie kunt aangeven welke sites met passieve modus benaderd moeten worden of in welke tijdzone de server zich bevindt. FileZilla is en blijft een van de beste FTP-programma's.

   3,4 mb  - Toegevoegd op 01/07/2010

AceFTP  98/ME/NT/2000/XP/2003

Met dit FTP-programma is het uiterst simpel om bestanden met een FTP-server uit te wisselen. De interface is duidelijk en werkt - mede dankzij de goed ontworpen icoontjes - intuïtief. Er zijn icoontjes voor het verbinden met de server, het maken van nieuwe mappen, het veranderen van directories en vele andere taken. Het overzetten van bestanden gaat snel en het programma is stabiel. Naast de gebruikelijke vensters voor het weergeven van de lokale mappen en voor het weergeven van de bestanden op de server, is er een multifunctioneel derde venster. Hierin kunt u onder andere de bestandsoverdracht volgen, of HTML-pagina's en afbeeldingen in previewbekijken.

     2120 Kb - Toegevoegd op 12/07/2010

SoftPerfect Network Scanner  98/ME/2000/XP/VISTA/7  

SoftPerfect Network Scanner is in staat om een netwerk te scannen op apparatuur en deze te pingen, gedeelde mappen te tonen en open poorten te detecteren. Niet alleen kunt u zo zien of apparatuur in uw netwerk openstaat, ook kunt u zo gedeelde mappen benaderen in een andere werkgroep dan uw eigen. Daarnaast kunnen gedeelde mappen ook direct gemount worden als netwerkschijven en kunnen ze via Windows Verkenner bekeken worden. Hostnamen en MAC-adressen van netwerkapparatuur zijn direct zichtbaar. Een uitgevoerde netwerkscan kan opgeslagen worden als een tekstbestand. Door het aangegeven van de eigen netwerkadapter kan Network Scanner zelf bepalen in welk IP-bereik het programma moet zoeken. Eén van de grootste voordelen van Network Scanner is de freeware-status; u mag het programma vrij gebruiken.

  - 1,7 Mb - Toegevoegd op 01/07/2010

TightVNC  98/ME/2000/XP/2003/VISTA/7   

TightVNC laat je toe een pc van op afstand te bedienen. Netwerkbeheerders zullen dit handig vinden om via hun eigen pc onderhoudswerk aan een server uit te voeren. TightVNC profileert zich daarbij als een gratis alternatief voor betalende applicaties als PCAnywhere. Bij de installatie geef je aan of je de server- of client-versie van TightVNC wil installeren. Het eerste moet je aanbrengen op de machine die je van op afstand wil bedienen, het tweede op je eigen pc. Desgewenst kun je natuurlijk beide componenten installeren. Voor Windows NT, 2000, XP en Server 2003 kun je TightVNC als een service laten opstarten. De werking van TightVNC is sterk gelijkend op VNC. De twee zijn ook compatibel, zodat je via het RFB-protocol de TightVNC-client kunt laten verbinden met de serverversie van VNC. De meerwaarde van TightVNC zit in extra features, zoals de mogelijkheid om gemakkelijk bestanden te uploaden naar een server, te werken met twee wachtwoorden (eentje enkel met leestoestemming) en een betere compressie. Als je met de client aan de slag gaat, kun je kiezen uit een Best- of Fast-compressie. Best is het meest geschikt voor trage modemlijnen, terwijl Fast de beste optie is voor verbindingen over breedband of een lokaal netwerk. TightVNC verschijnt onder een GPL-licentie en is gratis te gebruiken. Het programma is ook beschikbaar voor Linux en Unix. Nog een alternatief is de Java-uitvoering, die ook op Java-compatibele platformen draait.

- 970 Kb - Toegevoegd op 01/07/2010

myWIFIzone 2 - Internet Access Blocker  2000/XP   

Misschien kunt u omwille van technische redenen uw WiFi-netwerk niet beveiligen of behoort enkel de gemakkelijk te kraken WEP-encryptie tot de mogelijkheden. En toch wil u niet dat vreemden toegang krijgen tot uw draadloos internet. In zo'n gevallen biedt myWIFIzone toch een manier om de toegang tot uw netwerk af te sluiten voor jan en alleman. myWIFIzone werkt door het verkeer op uw draadloos netwerk in de gaten te houden Dat kan vanaf een pc die via een Ethernet-kabel op de router hangt of een machine die mee via een draadloze verbinding met het netwerk verbonden is. Zodra er datapakketten van een 'vreemde' computer gedetecteerd worden, zal het programma een waarschuwing presenteren. U kiest dan of de pas aangemelde pc het internet op mag of niet. Er is een logfunctie die het MAC- en IP-adres bijhoudt. Interessant is dat myWIFIzone ook ter ondersteuning van WEP-beveiliging functioneert. Dat wil zeggen dat het programma ook aanvallers detecteert - zelfs al hebben die de WEP-encryptie doorbroken. In z'n 64-bit versie is die WEP-codering snel gekraakt, dus helemaal overbodig is dat niet. myWIFIzone weet ook raad met de veel sterkere WPA-codering. De nieuwste versie van myWIFIzone2 heeft een paar handige opties. Zo werkt het programma nu ook met netwerkkaarten die geen promiscuous-monitormodus bezitten en kunt u kiezen welke netwerkkaart in de gaten te houden. Let wel op: u kunt myWIFIzone best niet draaien als u op hetzelfde moment op een pc op het netwerk sleutelt aan de netwerkinstellingen. Zet het programma dan af en haal hem pas na de aanpassingenwerken terug boven.
 

- Zip - 360 Kb - Toegevoegd op 07/07/2010         
 


 

     

       copyright (c) 2015 - 2025 - Breem Marcel - voor  info  lees QR-code