Welkom bij MBfreeSOFT                                                                    Recommended Free Software

    

      

Start
AUDIO & VIDEO
ANTIVIRUS
BEVEILIGING
SAFE-UTILITIES
BROWSERS
COMMUNICATIE
DESKTOP
DISKTOOLS
INTERNET
SYSTEEM
TIME-TOOLS
WEB-TOOLS
NET-TOOLS
DIVERSEN
TIPS & INFO
RSS-READERS

 

 

 

 INTERNETsoftware & ICT nieuws

Page-Index

TC-optimizer / TZ-connectionBooster / All-in-One-SecretMaker / SpamFighter / PopPeeper / Eprompter / EditURL / SpamIhilator /  PopUpBlokker / CloudmarkAntiSpam

 
CloudMark - Anti-Spam 98/NT/ME/2000/XP/2003/VISTA /7 (32bit & 64bit)

De ideale spamfilter helpt je voorgoed van al die spam af, maar laat legitieme mails met rust. Cloudmark DesktopOne Basic voldoet aan deze vereisten, werkt samen met elk soort mailaccount en is nog gratis ook. Cloudmark DesktopOne Basic beschermt maar één mailaccount, maar biedt wel ondersteuning voor elk type, of dit nu POP3, IMAP, Exchange of webmail is.De installatie van Cloudmark is simpel. De applicatie detecteert aanwezige mailapplicaties en voegt een kleine werkbalk toe waarmee je spam kunt blokkeren of legitieme berichten kunt deblokkeren. Voor webmail of niet ondersteunde mailprogramma’s voeg je je gegevens manueel toe.

    - Toegevoegd  op  10/09/2011

TZ.Connection Booster Wizard 98/NT/ME/2000/XP/2003/VISTA /7

TZ Connection Booster Wizard is gratis software waarmee u de instellingen van uw Internet verbinding kunt optimaliseren.
U draait het in principe één keer om de instellingen van uw verbinding te optimaliseren:

Stap 1:
De wizard detecteert uw besturingssysteem
Stap 2:
Hier wordt naar uw verbinding gevraagd: Inbellen, Kabel, ADSL of via LAN.
Stap 3:
Hier moet je de optimale waarden voor MTU en MSS instellen, gewoon de door de wizard voorgestelde waarden accepteren
Stap 4:
Hier wordt voorgesteld om twee MTU LAN TCP/IP waarden uit te zetten. Lees goed wat de wizard gaat doen en beslis zelf
Stap 5:
Hier wordt de optimale RWIN omvang voorgesteld, gewoon accepteren
Stap 7:
Hier wordt de optimale Keep Alive Time en Keep Alive Interval omvang voorgesteld, gewoon accepteren
Stap 8:
Hier krijg je  uitleg over een SYN Flood Attack en wat de beste instelling hiervoor is
Stap 9:
Ook voor ICMP geeft de wizard een uitleg en mogelijkheid om het uit te zetten
Stap 10:
Nu druk je  op de knop Boost My Internet Connection, daarna wel even opnieuw opstarten.
U kunt de wizard zo vaak draaien als u wilt en zo experimenteren met de instellingen om de snelste verbinding te krijgen.

    620 kb  - Toegevoegd  op  10/09/2011

 
Agnitum Spam Terrier  98/ME/2000/XP/VISTA /7 

Antispamfilter voor POP3 mail clients, zoals Microsoft Outlook, Outlook Express, Eudora, Incredimail, Pegasus Mail, The Bat!, Mozilla en Foxmail. Als u Outlook express mail  client gebruikt en van de spam af wilt, installeert u gewoon dit programma. Telkens als een nieuwe mail aankomt wordt deze automatisch getest en als het spam is, komt hij in de  Probable Spam- of Spam-map terecht, die bij het installeren van het programma automatisch aangemaakt worden,  in uw mail client. Met een druk op de knop bepaalt u zelf wat wel en niet spam is en de volgende keer komen de door u geselecteerde   afzenders in de juiste mailfolder terecht. Automatisch whitelist- en blacklistbeheer en zonder adware toe te voegen bij het verzenden onderaan uw mails. Het programma werkt met een Bayesian spam filter plug-in en is heel gemakkelijk te configureren.

  4,02 Mb  - Toegevoegd  op  11/09/2011

SpamBrave  98/ME/2000/XP/7

Bayesian spam filter plug-in voor Outlook Express. De dagelijkse aanval op de mailbox door ongewenste reclamemails die vergrote lichaamsdelen en hypotheekaflossingen aanbieden, kan danig op de zenuwen werken. SpamBrave is software die uitstekend werk doet in  de strijd tegen spam  Als u Outlook express mail  client gebruikt en van de spam af wilt, installeert u gewoon dit programma. Telkens als een nieuwe mail aankomt wordt deze automatisch getest en als het spam is, komt hij in de  Unsure of Spammap van uw mail client terecht. Met een druk op de knop bepaalt u zelf wat wel en niet spam is en de volgende keer komen de door u geselecteerde   afzenders in de juiste mailfolder terecht. Automatische "goede-mail" bescherming - dat betekent geen verloren zakenmails! Automatisch whitelist- en blacklistbeheer. Kan ook filteren op basis van trefwoorden. Filterniveau instelbaar.

  5,8 Mb  - Toegevoegd  op  11/09/2011

LockSpam Free 98/ME/2000/XP/7

Gratis Antispamfilter voor POP3 mail clients, zoals Microsoft Outlook, Outlook Express, Eudora, Incredimail, Pegasus Mail, The Bat!, Mozilla en Foxmail. LockSpam is een sterk, veilig en effectief antispamgereedschap zonder al te veel toeters en bellen. Dus als u een van bovenstaande POP3 mail clients gebruikt en van de spam af wilt, installeert u gewoon dit programma. Telkens als een nieuwe mail aankomt wordt deze automatisch getest en als het spam is, komt hij in de Polesoft-Spammap van uw mail client terecht.Uniek taalfiltergereedschap waarmee u e-mails die in een bepaalde taal zijn geschreven kunt weren. Automatische "goede-mail" bescherming - dat betekent geen verloren zakenmails! Automatisch whitelist- en blacklistbeheer. Kan ook filteren op basis van trefwoorden. Filterniveau instelbaar. Werkt op dezelfde manier als Spamfighter, maar in de free-versie zonder adware toe te voegen bij het verzenden onderaan uw mails.
 

  17,7 Mb  - Toegevoegd  op  11/09/2011

 

All-in-One Secretmaker 98/ME/2000/XP/7

Secretmaker is een handige softwarebundel voor het bestrijden van spam, het blokkeren van pop-ups en het beschermen van uw privacy tijdens surfsessies. Met de History Cleaner kunt u ook nog eens achteraf eventuele sporen van die sessies uitwissen. Het programma verwijdert niet alleen tijdelijke bestanden en Geschiedenis-bestanden uit Windows, Office en Internet Explorer, ook worden alle sporen gewist uit Windows Media Player, RealPlayer, WinZip, Acrobat Reader, GetRight en de Google Toolbar. De Worm Hunter heeft het, zoals u al vermoedde, gemunt op wormvirussen. Ook de namen van de andere onderdelen laten weinig aan de verbeelding over, zoals Banner Blocker, Pop-up Blocker en Cookie Eraser. Movie Blocker en blokkeert Flash-reclame.

    1226 kb  - Toegevoegd  op  11/09/2011

 

SPAMfighter - voor Outlook & Outlook Express alle versies

Gratis Antispamfilter voor Outlook en Outlook Express.
SPAMfighter is samengegaan met Microsoft om het sterkste, veiligste en meest effectieve antispamgereedschap op de markt te realiseren. Dus als u Outlook of Outlook Express gebruikt en van de spam af wilt, installeert u gewoon SPAMfighter. En als u het thuis gebruikt is het geheel gratis.Telkens als een nieuwe mail aankomt wordt de mail automatisch getest door SPAMfighter en als het spam is, komt hij in uw spammap terecht. Als u een spammail ontvangt die niet ondekt wordt, wordt de mail met één druk op een knop in een paar seconden verwijderd van de rest van de 642.440 SPAMfighters in 195 landen/regio's. SPAMfighter Standard is 100% gratis voor particulieren :
-Bekroonde spamblokkade
-Beschermt tegen "phishing", identeitsdiefstal en andere e-mail fraude
-Beschermt alle e-mailaccounts op uw PC
-Uniek taalfiltergereedschap waarmee u e-mails die in een bepaalde taal zijn geschreven kunt weren
-Automatische "goede mail" bescherming - dat betekent geen verloren zakenmails!
-Blacklist-domeinen en e-mails
-Spam Abuse Reporting met één muisklik
-Automatisch whitelist-beheer
-Privacy-garantie - we zien geen e-mail van u
-Filtert niet op basis van simpele zinnetjes of "trefwoorden". Staat iedere inhoud toe
Taalondersteuning: Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans, Zweeds, Noors,Fins,Deens.

    10,7 Mb - Toegevoegd op 12/09/2011
 

PoP Peeper  98/NT/ME/2000/XP/2003/VISTA /7   

Soms raakt je e-mail vol met grote attachments of wil je de overvloed aan spam niet downloaden. Een programma zoals POP Peeper is dan heel interessant. Het kijkt met een zekere regelmaat je mailaccount na en waarschuwt je als er een nieuwe e-mail is aangekomen. Je kunt dan rechtstreeks je mail bewerken of het programma gebruiken als een volwaardige mailcliënt, naargelang welke opties je hebt ingesteld. Om enkel de hoofding van een mail te bekijken, moet je bij 'Configuration' en 'Default Retrieval Option' kiezen voor 'Headers'. Mailaccounts toevoegen kan op twee manieren: je kunt POP Peeper loslaten op de settings van Eudora, Netscape of Outlook Express, of je voegt zelf de gegevens toe. Dat is ook nodig als je Outlook gebruikt, omdat de applicatie niet in staat is de accountgegevens van dat programma in te lezen. Bij het manueel invoeren heeft POP Peeper een handige functie voor iedereen die de naam van z'n POP3-server kwijt is. Op basis van je mailadres probeert het programma een aantal mogelijke adressen uit, met een grote kans op succes.
Heel praktisch is de mogelijkheid om e-mail van Yahoo!-, MSN- en Hotmail-adressen te checken. Vooral bij die laatste is de mailchecker handig; je hoeft je namelijk niet langer aan te melden bij Passport om je Hotmail-berichten te lezen. POP Peeper kan simultaan meerdere accounts beheren. Aan elke account kun je een bepaalde kleur en geluid toewijzen, zodat je dit onmiddellijk ziet als er een nieuw bericht aankomt. Tijdens het gebruik minimaliseert de applicatie naar de systemtray.
Voor iets oudere versies van POP Peeper is een Nederlandstalige interface beschikbaar. Die is er nog niet voor versie 2.2.9, maar zodra die er is, kun je hem downloaden via het programma zelf.POP Peeper is een gratis mailchecker die heel wat downloadwerk overbodig maakt. Het is heel handig om manueel virussen of ongewenste mails met grote bijgevoegde bestanden van de mailserver te kunnen wissen voor ze je mailbox binnenkomen.

      676 Kb - Toegevoegd op 12/09/2011
 

ePrompter 98/ME/2000/XP/VISTA  (ook voor Gmail)   

U hebt een e-mailadres op uw werk, een Hotmail-adres, en wie weet hoeveel mailadressen nog meer. Al die mailaccounts nachecken kan behoorlijk lastig zijn. ePrompter biedt u de uitkomst. Het programma kan gelijktijdig tot 16 accounts, al dan niet met wachtwoord beveiligd, controleren. Er is ondersteuning voor Hotmail, AOL en Gmail en alle POP3 accounts. Bij binnenkomende post krijg je een audio-visuele waarschuwing in de systray. Werkt uitstekend.

   903 kb   -   Toegevoegd op 12/09/2011

Spamihilator  98/ 2000/XP/2003/VISTA  /7      

Zeer goede anti-spam software, nederlandstalig en gratis. Het maakt gebruik van verschillende methodes om Spamberichten te onderscheiden. Het bezit een spamwoordenfilter(ingebouwde database met trefwoorden die we in veel spam tegenkomen, zoals porno - purchase - adult - enz.....). Om zeker te zijn dat er geen goed bedoelde e-mail wordt tegengehouden, kunt u een zgn. vriendenlijst aanleggen die dan alle berichten van deze afzenders doorlaat. Berichten die door het programma als spam wordt gezien, vliegen direct de prullebak in. Verder is er nog een bijlagen-beveiliging die voorkomt dat u bijlagen met een virus kunt openen. Zeer compleet dus.

voor een beknopte nederlandstalige handleiding van SpamIhilator.

   909  kb   -   Toegevoegd op 02/09/2011

PopUp Blocker - CleanMyPC  98/ME/2000/XP/7

Handige en gemakkelijk te gebruiken popup-stopper. Elimineert de meeste ongewenste vensters die op uw scherm "flitsen" tijdens het surfen. Het programma nestelt zich in de toolbar van IE en geeft aan hoeveel popups  tegengehouden zijn. Uitgerust met een reset-knop om terug op nul te zetten. Door  de ctrl-toets ingedrukt te houden, kun je toestemming verlenen om de popups wel te laten zien.

   146 kb   -   Toegevoegd op 02/09/2011

 

                            

 

       copyright (c) 2015 - 2025 - Breem Marcel - voor  info  lees QR-code