Welkom bij MBfreeSOFT                                                                    Recommended Free Software

    

      

Start
AUDIO & VIDEO
ANTIVIRUS
BEVEILIGING
SAFE-UTILITIES
BROWSERS
COMMUNICATIE
DESKTOP
DISKTOOLS
INTERNET
SYSTEEM
TIME-TOOLS
WEB-TOOLS
NET-TOOLS
DIVERSEN
TIPS & INFO
RSS-READERS

 

 

 

         BROWSERS

Page-Index

 
                   
 
Internet Explorer 11  & Edge 7-8-10

Microsoft brengt een nieuwe versie uit van Internet Explorer, de browser die circa tachtig procent van de surfers gebruikt. Internet Explorer 8 biedt verschillende nieuwigheden, waaronder een betere beveiliging. De grootste wijziging aan Internet Explorer zijn Accelerators. Dit zijn opties de je zelf kunt toevoegen aan het rechtsklikmenu, of die je door anderen kunt laten toevoegen.Waar we gelukkiger van worden, is dat we nu eindelijk kunnen zoeken door onze opdrachten in de adresbalk in te voeren. Wederom in eerste instantie via Windows Live Search. Maar de zoekmachines zijn direct overgenomen uit Internet Explorer 7, dus hier is in een handomdraai een andere zoekmachine van te maken. Wat zeker niet onvermeld mag blijven, is dat Internet Explorer 8, net als Google Chrome, ieder tabblad als nieuw proces opent. Dat betekent wel dat de browser iets meer druk op het systeem uitoefent. Daar staat tegenover dat, als een webpagina zorgt dat onze browser crasht, niet alle vensters meecrashen. Internet Explorer 8 biedt leuke extra's en toont aan dat Microsoft eindelijk de weg van compatibiliteit is ingeslagen en laat ons, als we dat willen, eenvoudig aanpassingen maken.

   +/- 4,45 mb   -  Toegevoegd op 9 /04/2011
 

Firefox   XP/VISTA/Mac. /7-8-10

Snelle en heel handige browser. Ingebouwde popupstopper en uitgerust met een systeem om cookies en tijdelijke bestanden met een klik te verwijderen. In deze nieuwe versie is heel hard gesleuteld aan de importfunctie. Firefox kan nu automatisch de instellingen van IE - Netscape  en Opera overnemen. Uiterlijk ziet de populaire browser er nu ook wat opgeruimder uit. Verschillende languagepacks beschikbaar.

    +/- 4,7 mb  -  Toegevoegd op 9/04/2011

/Opera XP/VISTA/7/8-10

Opera Software uit Noorwegen is klaar met de nieuwe versie van browser. De veranderingen zitten hem in de nieuwe e-mailcliënt M2. Er is nu ook een handige manier beschikbaar om meerdere vensters te beheren via tabs. De laadtijd van webpagina's verloopt in deze nieuwe versie nog sneller. Er worden ook standaard verschillende skins meegeleverd. Voor de nederlandse versie van Opera  kunt u het bijhorende "Dutch languagepack" downloaden of volledig pakket.

   13 mb   -  Toegevoegd op 9/04/2011

Maxthon  98/ME/NT/2000/XP t.e.m. 10    

Is een internetbrowser gebaseerd op de motor van internet explorer (IE 5.x of 6.0 zijn vereist). Het programma kan meerdere pagina's in een venster weergeven. Eenvoudig en functioneel en met wat meer mogelijkheden dan Netscape. Ned. versie beschikbaar door bijhorend taalpakket te downloaden.

   4,30 mb  -   Toegevoegd op 9/04/2011

Avant Browser  98/ME/NT/2000/XP/VISTA t.e.m. 10

Deze browser neemt Microsofts Internet Explorer als uitgangspunt en voegt daar allerlei handige functies aan toe, zoals gegroepeerde favorieten, een RSS-reader en browsen met tabbladen.
De gratis te downloaden Avant Browser laat zich gemakkelijk installeren en is beschikbaar in 39 talen. Favorieten uit Internet Explorer worden automatisch overgenomen. Het standaard uiterlijk van de browser is  mooi en overzichtelijk. Wie toch een ander uiterlijk wil, kan in het tools-menu kiezen uit tientallen skins. Een van de grote tekortkomingen in IE is het missen van tabbed browsing, waarbij elke geopende site in een apart tabblad komt te staan en niet in een geheel nieuw browserscherm. Avant Browser voorziet IE alsnog van deze functie.
Ook handig is de mogelijkheid de favoriete sites in groepen op te slaan: met één muisklik opent u alle sites uit zo'n groep. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig al uw favoriete nieuwssites oproepen.
Desgewenst kunt u Avant Browser de geopende sites laten onthouden. Wanneer u later weer opstart, worden deze sites dan automatisch weer geopend.
Avant browser bevat een eenvoudige popupblokker. Deze werkt goed tegen de meest gangbare popups, maar kan meer geavanceerde vormen (zoals floating banners) niet tegenhouden.

     1320 Kb - Toegevoegd op 9/04/2011
 


   

           

 

       copyright (c) 2015 - 2025 - Breem Marcel - voor  info  lees QR-code