Welkom bij MBfreeSOFT                                                                    Recommended Free Software

    

      

Start
AUDIO & VIDEO
ANTIVIRUS
BEVEILIGING
SAFE-UTILITIES
BROWSERS
COMMUNICATIE
DESKTOP
DISKTOOLS
INTERNET
SYSTEEM
TIME-TOOLS
WEB-TOOLS
NET-TOOLS
DIVERSEN
TIPS & INFO
RSS-READERS

 

 

                                

  FIREWALL- SPYWARE- & MALWARE-TOOLS

PPage-Index

PCsecurityTest / SPF-firewall / WinPatrol / ZoneAlarm-firewall / Sunbelt Kerio-firewall / AVG-AntiSpyware / Firewall Plus voor Vista / Spyware Terminator / RogueRemover / Ad Aware / MalwareBytes / OutpostFirewall /  SpywareGuard / Spybot / HijackThis / HitmanPro

 
MalwareBytes 2000/XP/VISTA  

Door de snelle scanfunctie doorzoekt Malwarebytes binnen een paar minuten de hele computer op spyware en andere malware. In de free versie van Malwarebytes zult u handmatig nieuwe updates moeten binnenhalen. U kunt het programma downloaden voor Windows 2000/XP/Vista en het is volledig Nederlandstalig. Malwarebytes is ŔŔn van de meest effectieve spyware en malware verwijderaars. Dit programma is de opvolger van RogueRemover. Is te vergelijken met Lavasofts Ad-Aware; het richt zich echter niet op het bestrijden van spy- en adware, maar op het verwijderen van kwaadaardige software die zich als bonafide antivirus- of antispywareoplossing voordoet, maar in werkelijkheid minder goede bedoelingen heeft. Net als bij Ad-Aware is er een betaalde variant, die extra functionaliteit biedt, waaronder realtime bescherming. Sterk aanbevolen als extra scanner naast uw standaard antivirus programma.

 3,5 Mb - Toegevoegd op 30/08/2009
 

Outpost Firewall XP/VISTA  

Dit is een persoonlijke firewall. Het biedt wat je van een standaard persoonlijke firewall verwacht: een pakketfilter en het in beeld brengen van de huidige netwerkverbindingen. Het is een zeer complete firewall met actieve beveiliging. Het beschermt uw machine of LAN tegen behoorlijk wat gemene en minder gemene zaken zoals: adware, cookies, reclame, hackers en trojaanse paarden. Daarbij komt de ingebouwde mogelijkheid van Outpost Firewall om te gaan met plug-ins. Vanaf versie 1.0.1617 zitten er al een paar ingebakken: reclame-filters, content-filters en bescherming tegen trojans. Tijdens de installatie biedt het programma verschillende tijdbesparende automatische configuratieopties.

 16,7 Mb - Toegevoegd op 30/08/2009

 

Threatfire XP/VISTA  

Threatfire maakt namelijk niet gebruik van een database met kenmerken van virussen om virussen te herkennen, maar komt in actie als er verdachte dingen op de pc gebeuren. Normale virusprogramma's doen dit vaak - naast de reguliere virusherkenning - ook, maar Threatfire is er in gespecialiseerd en slaagt er daardoor beter in het gevaar te herkennen. PC Tools, de maker van dit programma en van ondermeer Spyware Doctor en PC Tools Antivirus, biedt het programma gratis aan. Het is dan ook niet bedoelt als vervanger voor een anti-spyware of anti-virus programma, maar als een toevoeging aan uw huidig antivirusprogramma die de pc beschermt tegen onbekende gevaren.

 7,5 Mb - Toegevoegd op 20/08/2009
 

PC Tools Firewall Plus VISTA (32-bits), XP, 2000 en 2003 Server

PC Tools Firewall Plus is een krachtige persoonlijke firewall (Windows«Vista compatible) die uw computer beschermt door te voorkomen dat onbevoegde gebruikers via internet of een netwerk toegang krijgen tot uw pc. Firewall Plus bewaakt toepassingen die verbinding maken met het netwerk en voorkomt daardoor dat Trojaanse paarden, backdoors, keyloggers en andere malware uw computer beschadigen en privÚgegevens stelen. PC Tools Firewall Plus biedt geavanceerde technologie voor alle mensen, niet alleen voor experts. De krachtige bescherming tegen aanvallen en bekend misbruik wordt standaard geactiveerd. Daarnaast kunnen ervaren gebruikers optioneel hun eigen geavanceerde pakketfilterregels voor netwerkverdediging maken, inclusief ondersteuning van IPv6. Na de installatie geniet u onmiddellijk real-time bescherming van wereldklasse, ondersteund door regelmatige Smart Updates en uitgebreide afscherming van het netwerk. Dit programma zorgt ervoor dat uw pc veilig en vrij van hackers blijft. Als je Firewall Plus gebruikt, dan kan de firewall van Windows XP beter worden uitgezet. De Windows Firewall-instellingen staan in het configuratiescherm bij het onderdeel "Beveiligingscentrum, Windows Firewall". Het uitzetten wordt door Windows niet aanbevolen maar zodra Firewall Plus is ge´nstalleerd wordt deze door Windows erkend en wordt de Windows firewall overbodig.

 3734 kb - Toegevoegd op 20/08/2009

 

Spyware Terminator 2000/XP/VISTA  

In de strijd tegen spyware zijn Ad-aware en Spybot Search & Destroy de bekendste verdedigingsmiddelen. Ook Spyware Terminator staat echter zijn mannetje. Het programma is een uitstekende aanvulling op een van de twee genoemde programma's. Een grote troef van S.T. is zijn heldere en mooie interface. Het programma beschikt over alle mogelijkheden die u van een antispywaretoepassing mag verwachten. U kunt zelf de regelmaat van scans instellen, automatisch updates afhalen en verdachte bestanden in quarantaine plaatsen. Spyware Terminator ruimt niet alleen spyware op, het biedt ook real-time bescherming tegen malafide programma's zoals trojans, keyloggers en startpaginakapers. Tevens bestaat de mogelijkheid om Spyware Terminator te integreren met Clam Antivirus. Dit bekende open-bronprogramma biedt een passieve bescherming tegen virussen en is een mooie aanvulling op Spyware Terminator. De interface is in verschillende talen beschikbaar. Nederlands wordt echter (nog) niet ondersteund. Spyware Terminator is een gratis maar functierijke applicatie waarmee u uw pc heel goed beschermt tegen spyware. De nieuwste versie van Spyware Terminator is Vista compatible.

14,5 Mb - Toegevoegd op 20/05/2009

AVG Anti Spyware  2000/XP/VISTA  

De anti-virussoftware van AVG ken je vast wel. Maar wat minder bekend is: AVG biedt nu ook heel goede gratis anti-spyware software. AVG heeft deze software niet zelf ontwikkeld, maar ze hebben het bedrijf achter de Ewido Security Suite opgekocht, en bieden deze software nu onder de naam AVG Anti Spyware aan. Een slimme zet, want Ewido was niet erg bekend, maar ontwikkelde software die lovende reacties opriep. Als je AVG Anti Spyware gebruikt merk je waarom. Het programma vindt zelfs spyware, adware en andere malware die een Hitman Pro laat liggen. Een knappe prestatie aangezien dat programma toch een aantal van de meest gebruikte anti-spyware titels in zich draagt. AVG Anti Spyware is een uitstekende bescherming tegen trojans, wormen, dialers, hijackers, spyware en keyloggers. Het herkent bekende malware, maar grijpt ook in als er verdachte dingen gebeuren. De als gevaarlijk aangemerkte bestanden kunnen door het programma verwijderd worden, of veilig in een afgesloten gedeelte van de computer geplaatst worden. Het programma is beschikbaar in een gratis versie en in een Plus-versie. Deze laatste heeft enkele voordelen. Zo kun je de updates dagelijks automatisch binnen laten halen (bij de gratis versie moet dit handmatig), je kunt scan-acties automatisch plaats laten vinden en je kunt de software op de achtergrond een constante controle uit laten voeren. Kortom de echt belangrijke onderdelen zitten in de gratis versie, die daarmee een heel goede spywarejager is. De nieuwste versie van AVG AntiSpyware is Vista compatible.

 10,95  Mb - Toegevoegd op 20/08/2009

 

Rogue Remover 2000/XP/VISTA

RogueRemover verwijdert rogue software van uw systeem en voorkomt infectie door rogue software. Rogue software is verraderlijke software die, in de meeste gevallen, eigenlijk alleen maar tot doel heeft om u te laten betalen voor het verwijderen van zogenaamde bedreigingen. U krijgt waarschuwingen te zien als; "WARNING! Your computer is infected with spyware! Buy our product to remove it!" of "Your computer is at risk!! Click here to download our FREE software to protect your computer". Wanneer zo'n waarschuwing slechts een pop-up op een website is, dan valt het nog mee. Klik er dan niet op, ook niet op NO of op de X om de pop-up te sluiten, in de meeste gevallen krijgt u de software dan alsnog op uw PC. Maar wanneer de software eenmaal in uw PC aanwezig is krijgt u op willekeurige momenten van die vervelende pop-ups te zien, ook al bent u op dat moment helemaal niet aan het internetten. De rogue software laat zich niet makkelijk verwijderen zonder hulp van een goed programma dat juist is ontworpen om dat soort software te verwijderen.

 943 Kb - Toegevoegd op 20/08/2009
 

Comodo Personal Firewall  2000/XP/VISTA

De gratis Comodo Personal Firewall laat het veel bekendere ZoneAlarm qua mogelijkheden ver achter zich. Het programma kan zich zelfs meten met de dure commerciŰle software. Gratis firewalls hebben ÚÚn nadeel. Ze hebben vaak ook een niet-gratis broertje dat verkocht moet worden, waardoor de gratis variant altijd handige functies moet missen. Bij Comodo Personal Firewall ligt dat anders. Dit is een gratis beschermingsprogramma dat zich kan meten met de betaalde concurrentie. Na installatie van het programma wordt je aanvankelijk bedolven onder de waarschuwingen dat applicaties verbinding zoeken via bepaalde poorten. Je moet de firewall toestemming geven deze programma's door te laten. Deze onthoudt dat, en zal je in het vervolg niet meer met deze vraag lastigvallen. Tot zover komt de werking overeen met bekende firewall-software zoals die van Windows en ZoneAlarm. Comodo maakt het echter makkelijk door de standaardinstellingen van ruim tienduizend programma's mee te leveren. Comodo herkent deze als veilig of als een potentieel gevaar. Ook biedt de Comodo Personal Firewall goede bescherming tegen kwaadaardige programma's die zich voordoen als een vertrouwd programma om de gebruiker zo te verleiden op de OK-knop te drukken. En wat heel belangrijk is, de firewall laat zich niet door virussen en trojans uitschakelen, iets wat bij concurrenten wel eens te makkelijk gebeurt. De professionaliteit van de gratis Comodo Personal Firewall blijkt vooral uit de Expert-modus. Hierin kun je alles instellen, en de firewall programmeren via applicatie- en TCP/IP-regels. Je kunt dan bepaalde applicaties gedeeltelijke toegang geven. Wizards zorgen er voor dat dit ook voor niet-techneuten te doen is.

 +/- 14 Mb - Toegevoegd op 20/08/2009

 

Ashampoo FireWall Free 2000/XP/2003 

U weet misschien dat u een firewall programma nodig hebt om het Internet veilig te kunnen gebruiken. In tegenstelling tot het beveiligen tegen aanvallen van het Internet, zal een goede firewall u ook aangeven als programma's die ge´nstalleerd zijn op uw computer, contact proberen te krijgen met de thuisbasis en u in de gelegenheid stelt om dit tegen te houden. Dit is iets dat Windows eigen firewall niet doet en het is essentieel voor het herkennen en stoppen van de activiteiten van veel kwaadaardige virus en spyware programma's. Dit stelt u bijvoorbeeld in staat om ervoor te zorgen dat uw computer niet omgetoverd wordt naar een "zombieö", die bestuurd wordt door spammers of vernietigende hackers. Als u geen grondige computer kennis hebt, dan kan het gebruik van een firewall programma aardig frustrerend worden. In tegenstelling tot alle verwarrende vaktaal, worden huidige firewalls zeer grote programma's. Soms hebt u het gevoel dat u een compleet office pakket aan het installeren bent, in plaats van een basis netwerk gereedschap. De splinter-nieuwe Ashampoo FireWall FREE is anders. Zijn Configuratie Assistent begeleid u door iedere stap van het eenvoudige installatie proces. En Eenvoudige Modus maakt het gebruik ervan licht.  U hebt geen speciale technische kennis nodig en alles wordt uitgelegd. Ashampoo is ook verbazingwekkend compact.  U krijgt de zware bescherming zonder overgewicht op uw systeem. Een gratis registratie is verplicht, maar dat kost slechts enkele minuten. Een licentiesleutel wordt u via e-mail toegestuurd.

 +/- 12 Mb - Toegevoegd op 20/08/2009
 

 Jetico Personal Firewall  98/ME/NT/2000/XP/2003       

Dit is een firewall met vele mogelijkheden. Het programma is lang in beta geweest maar is nu als freeware uitgebracht. Het biedt 3 lagen van bescherming: Low-level (netwerk pakket filter): controleert de geldigheid van pakketten op het netwerk, adressen, protocollen etc. Dit zorgt ook voor de "onzichtbaarheid" op het net voor b.v. poortscans; Applicatie level (netwerk gebeurtenissen filter): controleert de verbindingen welke worden gemaakt door programma's. Hiermee kun je programma's blokkeren of (deels) toestemming geven voor netwerkverkeer; Gebruikers level (proces activiteiten filter): waarschuwt je en blokkeert Trojanen en andere onbetrouwbare software.
Wat kan het programma nog meer voor je:
- voorgedefinieerde veiligheids modi, maar ook zelf modi maken
- op regels gebaseerde firewall (alle regels zijn aanpasbaar)
- stateful inspection
- uitgebreide log mogelijkheden
- netwerkverkeer grafieken
Het is in het begin wel even zoeken hoe het programma  precies werkt waarbij het echt wel handig is dat de gebruiker wat weet over poorten, protocollen, in- en outbound en dergelijke. Als je het programma eenmaal goed kent kun je het netwerkverkeer perfect naar je hand zetten.

2,7 mb. - Toegevoegd op 20/08/2009

 

DialerDetect

DialerDetect is een programma dat ongewenste inbel internet verbindingen (dialers) opmerkt en alarm slaat wanneer zo'n verbinding buiten uw medeweten wordt ge´nstalleerd. Als je via een telefoonaansluiting toegang hebt tot het internet met een prive inbelverbinding, dus niet met een netwerk (LANverbinding), dan loeren er internetdieven op u die je kunnen bestelen zonder het direct te merken. Dit doen ze door via een van hun websites een nieuwe inbel internet verbinding, een zogenaamde dialer in uw computer te "zetten" die uw eigen verbinding verbreekt en laat inbellen naar een duur 070 nummer of erger. Pas als uw telefoonrekening op de mat valt merkt u dat je bent bestolen....................

Het programma houdt drie processen op uw pc in de gaten:
1 - de inbel verbindingen en slaat alarm als er een nieuwe verbinding wordt toegevoegd.
2 - de startpagina, en slaat alarm wanneer die door iets of iemand wordt veranderd.
3 - het geeft aan wanneer er een run-once (activeer ÚÚn keer) van een installatie programma plaats vindt.

voor de nederlandstalige handleiding van DialerDetect.

 496 kb. - Toegevoegd op 20/08/2009
 

WinPatrol  98/ME/2000/XP/VISTA     

WinPatrol nestelt zich na installatie in de taakbalk als het hondje Scotty, die uw systeem bewaakt. Achter deze speelse vormgeving gaat een serieuze applicatie schuil die uw pc beschermt tegen spyware, adware en andere narigheid. Het hoofdvenster is opgebouwd uit een aantal tabbladen met informatie. Zo kunt u snel een overzicht krijgen van cookies, services, van alle programma's die automatisch met Windows worden opgestart, en van alle 'IE Helpers', applicaties (zoals toolbalken) die zich in de Microsoft-browser nestelen. Elk item dat in de overzichten voorkomt, kan met een muisklik worden afgesloten of worden verwijderd. Antispywareprogramma's als Ad-Aware en Spybot scannen uw harde schijf op infecties; WinPatrol waarschuwt u wanneer een nieuw programma wordt ge´nstalleerd zonder uw toestemming, en kan zo adware tegenhouden voordat het wordt ge´nstalleerd. Het is daarom een aardige aanvulling op bovengenoemde programma's. Dit programma  maakt ook momentopnamen van belangrijke systeemonderdelen, en waarschuwt u als hier wijzigingen in worden aangebracht zonder uw toestemming.

  1050 Kb - Toegevoegd op 20/08/2009

Zone Alarm Firewall  98/ME/2000/XP/VISTA     

De gratis versie van ZoneAlarm is  het bekijken waard. Meer zelfs, als u via breedband surft en nog geen firewallbescherming hebt, kunt u een dergelijk programma zelfs beter onmiddellijk installeren. Het is nu eenmaal een droevig feit dat een onbeschermde Windows-pc op het internet binnen de kortste keren kennismaakt met ongewenste bezoekers en Trojaanse paarden. Wie alternatieven zoekt, kan terecht bij de ingebouwde firewall van Windows XP of een evenwaardig concurrerend product als Sygate Personal Firewall of Kerio Personal Firewall. ZoneAlarm laat zich snel installeren en vereist een herstart. Via een handige assistent kunnen belangrijke applicaties zoals e-mail en browsing worden 'vrijgeschakeld'. Dat bespaart veel werk omdat het apart specificeren van poortadressen en proxy-instellingen niet nodig is. Nadat de wizard is afgerond, kunt u onmiddellijk surfen. Wanneer de computer een verbinding naar binnen of buiten probeert te leggen, die buiten de reeds geconfigureerde instellingen valt, komt er een venster in beeld waarna u een afweging kunt maken of u de verbinding wil toelaten. Een handige toevoeging is het Internet Lock, dat activeert wanneer de computer onbeheerd is, de schermbeveiliging opspringt of na een bepaalde periode van inactiviteit. De basisuitvoering van ZoneAlarm is gratis voor thuisgebruikers.

    9400 Kb - Toegevoegd op 20/08/2009
 

Sunbelt Kerio Personal Firewall  98/ME/NT/2000/XP 

Kerio Personal Firewall-software blijft bestaan. Het pakket is overgenomen door antispywarefabrikant Sunbelt.Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt op zijn website. De naam wordt omgedoopt tot Sunbelt Kerio Personal Firewall. De basisversie blijft gratis voor thuisgebruikers. SKPF is een uitstekende firewall voor prive-gebruik en netwerken. Het laat de netwerkbeheerders toe om een pakket filterregels te maken en welk verkeer voor specifieke poorten, protocollen of IP-adressen te beperken of te blokkeren. Dit geeft een niveau van beveiliging welke gevonden kan worden in geavanceerde netwerk firewalls. Verdere functies in SKPF zijn: popupvensters blokkeren - cookies beperken-  inbraakdetectie en spywareprogramma's welke uw browsing gewoonten bijhouden beperken. Een aanrader!

  7,3 mb  - Toegevoegd op 20/08/2009

 
Windows Defender  XP/VISTA 

Is in feite een nieuwe versie van het programma Giant AntiSpyware. Microsoft heeft het bedrijf dat deze software ontwikkelt eind 2004 overgenomen. Het programma is  uit de bŔtafase gehaald en blinkt uit in het opsporen van ongewenste rommel. Op een test-pc die volgens AdAware schoon zou zijn werden nog sporen van een tiental verdachte programma's aangetroffen. Dit betreft bekende spywaremodules, maar ook programma's die spyware kunnen installeren. Dat is bijvoorbeeld het geval met Messenger Plus dat ook nadat de spyware-module van dit programma verwijderd is nog steeds als verdacht wordt aangemerkt. De achterliggende gedachte is waarschijnlijk dat Messenger Plus regelmatig adviseert een update te installeren en dan opnieuw spyware op de computer plaatst. In tegenstelling tot de gratis Personal Edition van AdAware werkt Windows Defender niet alleen achteraf maar ook real-time preventief. Je kunt ervoor kiezen drie agents op de achtergrond te laten draaien die alle activiteiten op je computer in de gaten houden. Zodra er verdachte zaken gebeuren zoals het aanpassen van de startpagina of de proxy-server dan geeft de software een waarschuwing en kun je deze aanpassingen ongedaan maken. Biedt een krachtige en zeer uitgebreide bescherming tegen adware, spyware, dialers en het ongewenst aanpassen van uw browser-instellingen. Een absolute aanrader!!! Alleen voor gebruikers van Windows XP die een legale Windows-versie hebben. Een extra controle in Windows Defender zal tijdens de installatie nagaan of uw Windows legaal is. Als dat niet kan worden bepaald, zal de software NIET ge´nstalleerd kunnen worden.


  6,3 mb  - Toegevoegd op 20/08/2009
 

Ad-aware  Se Personal Edition ME/NT/2000/XP/VISTA

Dit programma is een van de moderne wapens om uw systeem van spionagesoftware te schonen. Voorzien van een handige updatefunctie en mogelijkheid om verwijderde bestanden in quarantine te plaatsen. In combinatie met SPYBOT S & D.... is Ad-aware het beste wapen tegen spyware.

voor de nederlandstalige handleiding van AdAware.

     2636 Kb -  Toegevoegd op 20/08/2009  

 

Spyware Doctor Free Edition 2000/XP/2003/VISTA 

Het programma kan een aantal verschillende scans draaien, waaronder een Quick Scan die snel bekende probleemgebieden op uw pc doorloopt, zoals de opgeslagen internetbestanden (cache files) van Internet Explorer. Spyware doctor is bijzonder snel; zelfs een volledige scan van de pc kost niet meer dan vijf minuten. Gevonden spyware wordt overzichtelijk weergegeven, met bestandsnaam, locatie, hoe gevaarlijk de spyware is en een beschrijving van wat de spyware doet. Deze beschrijvingen zijn kort en helder; iets wat bij concurrerende programma's wel eens anders is. De volledige (betalende) versie van Spyware Doctor biedt geavanceerde functies als real-time bescherming, een popup blocker en extra bescherming tegen keyloggers. De gratis versie die wij hier aanbieden, moet het zonder deze functies doen. Wel is er de broodnodige Live Update, waarmee u Spyware Doctor kunt updaten zodat deze ook bescherming biedt tegen de nieuwste vormen van spyware. Er is geen instelling voor automatische updates; u zult dus zelf geregeld Live Update moeten inschakelen.

     6,58 Mb -  Toegevoegd op 20/08/2009

Super AntiSpyware Scanner  2000/XP/2003/VISTA 

Een uitstekend antispywareprogramma in de oorlog tegen internetindringers. Het is handig in gebuik, de spywarescan gaat snel en is grondig, het heeft een up-date functie(voor de gratis versie moet er dan wel handmatig ge-update worden). De makers ervan claimen dat het programma je systeem bijna niet belast. Je hebt in de free versie geen real-time protection, Voor deze functie moet je overschakelen naar de "pro" versie...waar dan natuurlijk voor betaald moet worden.

     4,9 Mb -  Toegevoegd op 20/08/2009  

 

SpywareGuard  98/ME/2000/XP

SG biedt real-time protectie tegen spyware, het houdt spyware dus tegen voordat het de kans krijgt zich te installeren op uw systeem. Verder krijg je bescherming tijdens het downloaden van bestanden en tegen Browser Hijacking (het veranderen van bv de startpagina tegen uw wil). Er is een LiveUpdate-functie aanwezig (manueel) en rapportage in de vorm van logbestanden. Heel nuttig programma!

   1,96 mb  -  Toegevoegd op 20/08/2009

SpyBot S&D 98/NT/ME/2000/XP/2003/VISTA

Dit programma waarvan nu  de definitieve versie uitgebracht is heeft terecht een goede reputatie voor het opsporen en vernietigen van spyware. De eerste maal dat je dit programma opstart, vraagt SpyBot of u een volledige backup van het register wil nemen. Het is aan te raden om spybot dit voor u te laten doen, want er is een Recovery-knop bij deze tool ingeval je iets zou verwijderen die niet mag, kan je de vorige toestand opnieuw installeren. Er is ook een Immunize-knop die uw systeem beschermt tegen toekomstige spywareaanvallen. Een aanrader!!

voor de nederlandstalige handleiding van Spybot.

   4443 kb  - Toegevoegd op 20/08/2009

 

Hijack This  98/ME/2000/XP/2003/VISTA

Degelijke hulp in de strijd tegen spyware en brouwserkapers. Niet al te gebruiksvriendelijk, maar heel efficiŰnt programma. Het gaat op zoek naar sporen van brouwserkapers in het Windowsregister die (via Internet Explorer-lekken) privacyschendende spywareprogramma's en destructieve trojaanse paarden op uw pc plaatsen. Er is wel een backup- functie aanwezig ingeval van foute verwijdering van items. Voordat u een item uit de lijst verwijdert, kunt u het best op het internet wat informatie over het desbetreffende bestandje opzoeken om zeker te "spelen".

voor de nederlandstalige handleiding van Hijack This

    207 kb  -  Toegevoegd op 20/08/2009

Hitman Pro 98/ME/2000/XP/VISTA

Dit programma bevat maar liefst 8 stukken gereedschap om ongewenste reclamesoftware of spyware en andere pesten te vermijden. Het is in feite een herverpakking van reeds bestaande en goed gekende anti-spywaretoepassingen. De laatste versie heeft een redelijk aantal nieuwigheden meegekregen en er is een betere rapportering in het nederlands. Een van de nieuwe features is SurfRight, die internettoepassingen zoals brouwserbeheerrechten kan ontnemen zodat het heel moeilijk wordt voor spyware om zich in de systeemfolders van uw pc te nestelen. Opgelet, tijdens het scannen moet Internet Explorer afgesloten worden. Uiterst gerieflijk stukje software - een aanrader!!

    2,96 Mb   - Toegevoegd  op  20/08/2009

         

       copyright (c) 2015 - 2025 - Breem Marcel - voor  info  lees QR-code