SurfTips Archief 5:

 

Archief: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8

 

TomTom 8 april 2009

TomTom Route Planner
Op de website van TomTom hebben ze nu een eigen routeplanner.
Hiervoor worden unieke technologieŽn gebruikt, zodat je up-to-date, realistische route-informatie krijgt die je gewend bent van een TomTom-navigatiesysteem. Op deze manier kun je vooraf je rit plannen via internet.

 

Vandaag.be 31 maart 2009

Vandaag.be is een gloednieuwe nieuwssite.
Hier krijgt u het belangrijkste nieuws van de dag op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Vandaag.be is de allereerste nieuwssite die volledig geÔntegreerd is met de sociale netwerksite Facebook.

 

Uit in Vlaanderen 25 maart 2009

UiTinVlaanderen: de kortste weg naar 1001 cultuurideeŽn en uittips
Op UiTinVlaanderen.be (voorheen cultuurweb.be) kan je terecht voor de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel. De site bereikt dagelijks duizenden actieve Vlamingen en brengt een geÔnteresseerd publiek rechtstreeks in contact met het brede cultuur- en UiTaanbod. Hij geldt als hťt startpunt voor wie wil weten wat er waar wanneer te doen is.

 

Tuinadvies.be 21 maart 2009

Tuinadvies.be
De lente is weer in het land, tijd om te beginnen met klusjes in de tuin.
Op deze website vind je alle info over tuinieren, bloemschikken, planten, vijvers, enz... Tuinadvies is de best bekeken tuinsite van BelgiŽ en Nederland.

 

Beleef de lente 16 maart 2009

Beleef de Lente
Ze zijn er weer: de webcams van Vogelbescherming Nederland! Ze volgen de vogels terwijl ze nestelen, broeden en hun jongen voeden. Dit jaar staan er maar liefst acht webcams opgesteld.

 

Jouwradio 13 maart 2009

Jouwradio!
Jouwradio is de eerste Vlaamse internetradio met uitsluitend Nederlandstalige en Vlaamstalige muziek. Luisteraars kunnen verzoeknummers aanvragen die binnen het kwartier gespeeld worden.

 

Clickx magazine 9 maart 2009

Clickx Magazine
De website van Clickx Magazine ziet er helemaal anders uit, met een pak nieuwe mogelijkheden. Je vindt op Clickx Magazine de rubrieken: Nieuws, Downloads, Hints & Tips, Workshops, Lezersbrieven en Vaktaal. Nu is er (eindelijk) ook een Forum waarin alle artikels worden geplaatst. Geregistreerde gebruikers kunnen ten volle genieten van alle functies op de site.

 

Kom op tegen kanker 3 maart 2009

Kom op tegen Kanker 2009
Kom op tegen Kanker is de tweejaarlijkse fondsenwervingscampagne van de Vlaamse Liga tegen Kanker. Dit jaar staat Kom op tegen Kanker volledig in het teken van het klinisch onderzoek naar de behandeling van kinderkanker. Kom op tegen Kanker zet daarom dit jaar de kinderen, ‘de kleintjes’, volop in de aandacht onder het motto "Geef de kleintjes". Die ‘kleintjes’ slaan niet alleen op de kinderen, maar ook op alle muntjes die in een grootscheepse inzamelingsactie worden verzameld voor Kom op tegen Kanker.

 

Batibouw 20 februari 2009

Batibouw 26/2 - 8/3/2009 in Brussels Expo
's Lands grootste bouwsalon blaast dit jaar 50 kaarsjes uit. Met bijna 1000 exposanten en tal van randactiviteiten verspreid over zo'n 120.000 m≤ kan je maar best goed geÔnformeerd naar Batibouw trekken. Op de nieuwe website van Batibouw.be vind je alvast wat tips om je grondig voor te bereiden.

 

InfoShopping.be 13 februari 2009

InfoShopping.be
De Belgische portaalsite over goede praktijken in e-commerce.
De website richt zich tot de gewone consument die op het internet iets wil kopen ťn tot de kleine en middelgrote onderneming die online goederen of diensten wil aanbieden. De inhoud van de website is aan die twee doelgroepen aangepast.

 

Terug naar de recentste Surftips

Terug naar boven

Websites in de kijker

Extra's:

Bereken bytes
Horoscopen
Lettergrootte
Moppen
Noodnummers
Poll van de maand
Recepten zoeken
TV-programma's
Van Dale - Vertalen
YouTube Video's

Extra Linkpagina's:

Feestdagen
Funny Links
Handige Links
Leuke Filmpjes
Surftip van de week
Veilig op het Internet
Websites Koksijde
Websites in de Kijker

Alle extra pagina's >

Bezoekers: