Kunst, kunstenaars, collecties en tentoonstellingen:

Je bent hier: Kunst, kunstenaars, collecties en tentoonstellingen
Kunst, een overzicht van musea
Fotografie en afbeeldingen, allerlei websites
Fotografie - Online Tools om digitale foto's te bewerken
Fotografie - Software om digitale foto's te bewerken
Fotografie: Photoshop tutorials, tips & trucs - fotografiediensten en -services
Webshops: Pc-artikelen, Gsm, Elektro, fotografie >>>

 

AmuseeVous
AmuseeVous is een relatiebureau voor jonge mensen en musea. Het zet daarvoor de slimste mensen, de beste bedoelingen en de juiste beweegredenen in.

Bozar.be
Bozar.be herbergt de volledige programmatie van artistieke activiteiten binnen het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel. U kan er terecht voor gedetailleerde informatie omtrent de activiteiten evenals de mogelijkheid om online tickets te bestellen.

Brusselsmuseums.be
De portaalsite van de Brusselse musea, van het kleinste tot het grootste, van het meest klassieke tot het zotste, van het meest artistiek tot het meest wetenschappelijk...

CultuurArchief.nl
CultuurArchief.nl is een informatieve Nederlandse site met het laatste nieuws over kunstenaars, tentoonstellingen en meerdaagse evenementen op cultureel gebied in Nederland.

Exto.be
Geeft kunstenaars een platform om hun kunstwerk te laten zien, zonder ingewikkelde pagina's te maken. Iedere kunstenaar kan hier gratis een eigen website maken.

Google Cultural Institute
Google is een samenwerking aangegaan met honderden musea, culturele instellingen en archieven om de culturele schatten van de wereld online beschikbaar te maken. Hier kunt u kunstwerken, monumenten en werelderfgoedlocaties bezichtigen, alsmede digitale exposities die het verhaal vertellen van de archieven van culturele instellingen overal ter wereld.

Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis
De Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis zijn een groep van Brusselse musea: het Jubelparkmuseum, het Muziekinstrumentenmuseum, de Musea van het Verre Oosten en de Hallepoort. Samen vormen zijn een van de tien Federale Wetenschappelijke Instellingen. Zij herbergen een van de grootste en meest verscheiden kunstcollecties van BelgiŽ. Kunstschatten en objecten van de prehistorie tot op heden, uit alle continenten, vullen de zalen op deze vier locaties.

h Art
Tijdschrift over hedendaagse kunst in BelgiŽ en omgeving.

Kunst In Huis
Kunst In Huis maakt promotie voor jonge Vlaamse kunstenaars en tracht openheid te creŽren voor actuele kunst bij een zo groot mogelijk publiek. Dit gebeurt door het verhuren van kunstwerken aan particulieren en bedrijven; maar evenzeer door het organiseren van tentoonstellingen, projecten en het participeren aan artistieke evenementen.

Lam Gods tot in de kleinste details
Dankzij deze website kan iedereen inzoomen op de kleinste en meest verbluffende details van het Lam Gods, een van de meest vermaarde kunstwerken ter wereld.

Openbaar Kunstbezit Vlaanderen (OKV)
Openbaar Kunstbezit in Vlaanderen ijvert voor een ontsluiting van musea en openbare collecties. De doelstelling is en blijft een kunstminnend publiek te informeren over museumcollecties en –activiteiten en te stimuleren tot een bezoek aan openbare collecties en tentoonstellingen.

UiTinVlaanderen
UiTinVlaanderen.be prikkelt je en wijst je de weg doorheen het vrijetijdsaanbod. Naast cultuur vind je ook andere vrijetijdsactiviteiten zoals cursussen en workshops, sport, lezingen, markten en wandelingen. Door de opbouw en de redactionele tips verlies je als bezoeker de weg niet en word je voortdurend geprikkeld. Ook de weergave van verwant nieuws en/of beeldmateriaal bij de events draagt daartoe bij.

Vind magazine
Geschiedenis, archeologie, kunst en antiek.

Vlaamse Kunstcollectie
Drie grote kunsthistorische musea in Vlaanderen hebben onder de naam Vlaamse Kunstcollectie hun krachten gebundeld: Het Groeningemuseum Brugge, het Museum voor Schone Kunsten Gent en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen.

Web Gallery of Art (E)
The Web Gallery of Art is een virtueel museum en bevat een uitgebreide database van Europese schilders en kunstenaars.Diversen:

Anna Klardie's Images
Bo Bakker portretschilder
Galerie Beeldkracht
Mark Kromski
Magdalena L. Pulmans
Mark Rietmeijer - steenhouwer
Stephoto
Vicus Antiek & Interieur

 

Uit in Vlaanderen

 

Kunst, kunstenaars, collecties en tentoonstellingen
Kunst, een overzicht van musea
Fotografie en afbeeldingen, allerlei websites
Fotografie - Online Tools om digitale foto's te bewerken
Fotografie - Software om digitale foto's te bewerken
Fotografie: Photoshop tutorials, tips & trucs - fotografiediensten en -services
Kunst en Fotografie: diversen en linkruil

 

terug naar boven

Contact en Info


De Extra pagina's:

Speel online
Bereken bytes
Lettergrootte aanpassen
Online vertalen
Receptenzoekmachine
Noodnummers
Horoscopen
Veilig op het internet
Handige links
Recent toegevoegde links
Weerberichten
Zoeken op deze website

Alle extra pagina's >>>

Webshops