Gezondheid deel 1:

Je bent hier: Gezondheid: deel 1 van A - F
Gezondheid: deel 2 van G - M
Gezondheid: deel 3 van N - S
Gezondheid: deel 4 van T - Z
Zie ook: Noodnummers >>>

 

123feelfree.be
Hou je voeding & beweging in balans.

Anonieme Alcoholisten Vlaanderen
AA Vlaanderen is een gemeenschap van mannen en vrouwen die hun ervaring, kracht en hoop met elkaar delen om hun gemeenschappelijk probleem op te lossen en anderen te helpen bij het herstel van hun alcoholisme.

Airallergy
Belgisch Aerobiologisch Surveillancenet, je vindt hier informatie over de aanwezigheid van allergenen in de lucht.

Alles Over Kanker
Allesoverkanker.be is een neutrale kankerinformatiesite die alle mogelijke informatie over kanker bundelt, net als praktische informatie over waar kankerpatiŽnten terechtkunnen.

Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa
De vereniging AN-BN geeft informatie over de eetstoornissen, onwetendheid en onbegrip leiden vaak tot een verkeerde aanpak.

Antigifcentrum
U vindt op deze website informatie over de belangrijkste onderwerpen waarvoor men het Belgisch antigifcentrum contacteert.

Apotheek.be
Op deze website kan u, naast de wachtdiensten voor apothekers, ook informatie en adviezen terugvinden over geneesmiddelen en gezondheid.

Astma en Allergie Koepel
Iedereen die vragen heeft bij deze verschijnselen, kan op deze site terecht.

Autisme Vlaanderen
Vlaamse Vereniging Autisme: Autisme roept vele vragen op... Hier vind je heel wat antwoorden via artikels, activiteiten, instrumenten, onderzoeken, video's, contacten, links, documenten enz.

Belgische Belangengroep Stotteraars
Met deze site wensen we de stotteraar en zijn familie een zo volledig mogelijk overzicht te geven over het fenomeen stotteren en wat men eraan kan doen (therapieŽn, revalidatiecentra, privť-therapeuten, cursussen, zelfhulpgroepen, zelfhulpweekenden enz.)

Bevolkingsonderzoek
De Vlaamse overheid organiseert en financiert vier bevolkingsonderzoeken. De drie bevolkingsonderzoeken naar kanker sporen respectievelijk borstkanker, baarmoederhalskanker en dikkedarmkanker op.

B.C.F.I. - Belgisch Centrum voor Farmacotherapeutische Informatie
Op deze website vindt u informatie over geneesmiddelen in BelgiŽ. Het bevat de digitale versies van het Gecommentarieerd Geneesmiddelenrepertorium (Repertorium) en de Folia Pharmacotherpeutica (Folia). PatiŽnten die deze site consulteren, dienen waar nodig hun arts of apotheker te raadplegen.

Belgische Brandwonden Stichting
De Belgische BrandwondenStichting wil het slachtoffer van brandwonden en zijn familie helpen zijn plaats terug in te nemen door het verlenen van financiŽle steun.

Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie (BVOT)
De BVOT is een dynamische wetenschappelijke vereniging van orthopedisch chirurgen en junior orthopedisch chirurgen in opleiding.

Bijsluiters van geneesmiddelen
Op deze site kunt u de Belgische publieksbijsluiter van uw geneesmiddel of dat van uw dier raadplegen. In deze bijsluiters vindt u advies voor een doeltreffend en veilig gebruik.

BOKS vzw
BOKS is De Belgische Organisatie voor Kinderen en volwassenen met een Stofwisselingsziekte.

Bond Moyson
Bond Moyson is een sterk ziekenfonds, dat een jarenlange ervaring binnen de gezondheidssector combineert met een moderne en aan de cliŽnt aangepaste dienstverlening.

Calorielijst.nl
Zoek snel en eenvoudig de gemiddelde voedingswaarde en calorieŽn van een product.

CM Christelijke Mutualiteit
De CM is het grootste ziekenfonds van het land. De CM biedt haar leden immers ook een uitgebreid en eigentijds pakket diensten en voordelen aan en is bovendien een dynamische sociale beweging.

ConsuMED.nl
ConsuMed is een onafhankelijke gezondheidswebsite voor consument en patiŽnt met informatie over ruim 8000 in Nederland en de EU geregistreerde medicijnen en ruim 6000 aandoeningen en medische termen.

Dementie.be
Expertise centra dementie Vlaanderen, Vlaamse Alzheimer Liga.

Depressiehulp.be
Depressiehulp wil hulp bieden bij depressieve klachten voor volwassenen.

De Sleutel
De Sleutel situeert zich binnen de gezondheidszorg en richt zich naar mensen met drugproblemen en risicogroepen met een aanbod van preventie, crisisopvang, ambulante en residentiŽle hulpverlening en werkgelegenheid in Vlaanderen.

Dopinglijn Vlaamse Overheid
Via dopinglijn.be kunnen sporters zelf opzoeken welke geneesmiddelen verboden producten bevatten. Alle geneesmiddelen die in Vlaanderen op de markt zijn staan er in een lijst, met de vermelding of ze al dan niet een verboden product bevatten.

Downsyndroom Vlaanderen
Downsyndroom Vlaanderen richt zich tot kinderen en volwassenen met Downsyndroom, hun familie en allen die met hen begaan zijn. Ze willen tegemoet komen aan de behoefte van informatie en documentatie rond Downsyndroom.

E-gezondheid
De medische actualiteit online, medische en gezondheidsartikels, encyclopedische gidsen, gegevensbanken, enz...

Erfelijkheid.nl
Deze site biedt objectieve en betrouwbare informatie over: erfelijke ziekten en aandoeningen - erfelijkheid (DNA, genen, chromosomen) - zwangerschap en kinderwens.

Ergonomie site
Het voorkomen van werkgerelateerde overbelastingsklachten spelen in de ergonomiewereld een belangrijke rol. Alle informatie vind je op deze website.

Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten
De website is in de eerste plaats ontwikkeld om tegemoet te komen aan de noden van gezondheidszorgbeoefenaars. Ook patiŽnten en consumenten kunnen er met hun vragen terecht: in de rubriek 'Informatie voor patiŽnten' staat er handige en duidelijke informatie.

FOD Volksgezondheid
Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu: De informatie op deze site is onderverdeeld in vijf grote onderwerpen : Mijn gezondheid, Voedselveiligheid, Gezondheidszorg, Dieren & Planten en Milieu.

Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen
Op deze site kan u terecht voor informatie over palliatieve zorg, zowel voor fysische, psychische, sociale en spirituele aspecten.

 

Apotheek.be  

 

Gezondheid: deel 1 van A - F
Gezondheid: deel 2 van G - M
Gezondheid: deel 3 van N - S
Gezondheid: deel 4 van T - Z

 

terug naar boven

Contact en Info


De Extra pagina's:

Speel online
Bereken bytes
Lettergrootte aanpassen
Online vertalen
Receptenzoekmachine
Noodnummers
Horoscopen
Veilig op het internet
Handige links
Recent toegevoegde links
Weerberichten
Zoeken op deze website

Alle extra pagina's >>>

Webshops