Geldzaken - Algemene financiŽle websites:

Je bent hier: Algemene financiŽle websites
Banken, verzekeringen, sparen, beleggen en beursnieuws

 

ABC Verzekering
Verzekeringen ingewikkeld ? ABC Verzekering zet je op weg met goede raad en handige tips om jouw vaardigheden over verzekeringen bij te schaven. Zo vermijd je nare verrassingen. Zonder moeite kan jij jouw risico's de baas! De site is van de hand van Assuralia, de beroepsvereniging van de verzekeringsondernemingen.

Assuralia - Beroepsvereniging van de Verzekeringsondernemingen
Assuralia is de Beroepsvereniging van de Verzekeringsondernemingen en vertegenwoordigt nagenoeg alle Belgische en buitenlandse verzekeringsmaatschappijen die op de Belgische markt werkzaam zijn.

Atos Worldline BelgiŽ
Atos Worldline is de leider in elektronische transacties en is gespecialiseerd in elektronische betalingen (issuing, acquiring, terminals, betaaloplossingen en kaartverwerking), eCS (online diensten voor klanten, burgers en gemeenschappen) en diensten voor financiŽle markten.

Bankshopper.be
Bankshopper.be geeft u gratis toegang tot een selectie van het laatste nieuws uit de bankwereld en de meest actuele rentestanden voor spaarrekeningen, spaarverzekeringen, autoleningen, persoonlijke leningen en hypotheken.

De Ombudsman van de Verzekeringen
De Ombudsman heeft als opdracht geschillen te onderzoeken en daarbij te bemiddelen tussen een consument en een verzekeringsmaatschappij.

Doccle: beheer je belangrijke documenten veilig en eenvoudig online
Doccle is de eerste centrale online digitale oplossing waar eindgebruikers documenten van verschillende partners op een uniforme en herkenbare manier kunnen archiveren en eenvoudig gebruiken.

DVV Taxweb - bereken thuis uw belastingen
Wilt u uw eigen belastingaangifte online laten berekenen of simulaties maken zodat u zelf kunt uitzoeken wat voor u de voordeligste uitkomst is? Gebruik dan het online programma van DVV-TaxWeb.

Faillissementsdossier.be
Actuele informatie over faillissementen en opschortingen.

Fairfin
FairFin informeert, sensibiliseert, onderzoekt, publiceert, adviseert, geeft vorming en voert acties over duurzaam omgaan met geld. De organisatie informeert individuen, organisaties, bedrijven en overheden over duurzame financiŽle producten.

Federale Overheidsdienst FinanciŽn
De portaalsite van de Federale Overheidsdienst FinanciŽn.

Finactum - gratis bedrijfsinformatie
Ben je zeer benieuwd naar de financiŽle cijfers en algemene informatie van een Belgisch bedrijf, maar niet zo benieuwd dat je ook geld op tafel wilt leggen? Geen enkel probleem, want Finactum biedt je gratis uitgebreide bedrijfsinformatie van bijna alle Belgische bedrijven.

Finipedia: financieel-economische encyclopedie
Finipedia is de online financieel-economische 'encyclopedie' van De Tijd. U vindt er een heldere uitleg over essentiŽle financieel-economische termen in mensentaal.

Fisconet - Fiscale gegevensbank
Fisconet is een fiscale gegevensbank die door de FOD FinanciŽn gratis ter beschikking van de bevolking wordt gesteld. Naast gegevens over verschillende belastingen en taksen vind je ook informatie over een aantal niet-fiscale materies, zoals bijvoorbeeld het burgerlijk recht en het boekhoudrecht.

FSMA: Autoriteit voor FinanciŽle Diensten en Markten
De Autoriteit voor FinanciŽle Diensten en Markten maakt zaak van integere financiŽle markten en een behoorlijke behandeling van de financiŽle consument.

Iban Bic Calculator
Typ het rekeningnummer in, en vind direct de bijbehorende IBAN en BIC.

Immotheker - Finotheker
Onder het motto 'iedereen rentenier' maakt Finotheker financiŽle planning mogelijk voor iedereen. Net als Immotheker is Finotheker volledig onafhankelijk van financiŽle instellingen. In tegenstelling tot de banken, handelt Finotheker dus helemaal in uw belang. Immotheker is een onafhankelijke onderneming. Zij begeleiden u financieel voor, tijdens en na de aankoop van een woning.

Invoercalculator.be
Met de invoercalculator berekent u op eenvoudige wijze de kosten waar u mee te maken krijgt wanneer u goederen importeert uit een land van buiten de Europese Unie. De calculator berekent de invoerrechten, btw, inklaringskosten en andere bijkomende kosten. De calculator hanteert dezelfde formule als de douane en geeft een goede indicatie van de bijkomende kosten.

Je Makelaar
Je makelaar in verzekeringen? Dat is een onafhankelijke adviseur die voor jou de voordeligste oplossing zoekt.

Mijn kaart
Alles wat u moet weten over uw betaalkaart. Atos Worldline, leider in elektronische transacties en specialist in elektronische betalingen, heeft alle informatie die je als gebruiker van een bank- of kredietkaart nodig hebt, verzameld op mijnkaart.be.

NBB - Nationale Bank BelgiŽ
De Nationale Bank van BelgiŽ wordt, naast het waarborgen van de macro-economische stabiliteit van het financiŽle stelsel, eveneens verantwoordelijk voor het individuele toezicht van prudentiŽle aard op het merendeel van de financiŽle instellingen (microprudentieel toezicht).

Netto.be - Alles over geld
Al het nieuws over geld: sparen en beleggen, wonen, studeren, belastingen, verzekeren, erfenis, lenen, enz...

Ombudsdienst voor de financiŽle sector
Zij kunnen u helpen bij het oplossen van een probleem met uw bank, beursvennootschap, vermogensbeheerder, beleggingsadviseur of kredietmaatschappij.

Paysafecard
Ontdek de prepaidoplossing voor internet.

Ping.Ping
PingPing, het mobiele betalingssysteem dat veilig, snel en gemakkelijk te gebruiken is voor alle GSM gebruikers.

RatesFX - Currency Converter
Handig tooltje voor het online berekenen van de valutakoersen.

Renteopdevoet.be
Renteopdevoet.be is het platform waarbij bankshoppers hun lening kunnen delen en vergelijken met anderen. De site laat toe de gebruikers hun ontvangen voorstellen in te geven en zo een gestructureerd overzicht aan te bieden aan andere shoppers.

Sepa Belgium
SEPA staat voor Single Euro Payments Area, een eengemaakte Europese betaalruimte. Die zal ervoor zorgen dat burgers en bedrijven met dezelfde betaalmiddelen (kaarten, overschrijvingen, domiciliŽringen) hun betalingen kunnen afhandelen binnen de gehele eurozone (alle landen die de euro als betaalmiddel hebben) en later de gehele Europese Unie.

Sepastop
Makkelijk online abonnementen, contracten en domiciliŽringen opzeggen via Sepastop.

Slapende tegoeden
Heb jij Slapende Rekeningen? In de Registers Slapende tegoeden kunt u zelf op zoek gaan naar uw slapende tegoeden.

Spaargids.be
Spaargids.be is de financiŽle vergelijking site van BelgiŽ.

Tax-on-Web
Tax-on-Web is de online dienst voor de aangifte in de personenbelasting.

TaxTalk
Groepsblog over fiscaliteit, accountancy, audit en vennootschapsrecht.

Veilig Internetbankieren
Op de website safeinternetbanking.be vind je alle informatie rondom 'veilig internetbankieren'.

Wikifin.be
Wikifin.be is een portaalsite die u helpt bij uw financiŽle beslissingen: hij stelt u gratis objectieve, betrouwbare en handige informatie ter beschikking.

Zoomit
Uw facturen of loonbrieven digitaal met Zoomit.  Met Zoomit kunt u uw facturen bekijken, beheren en betalen vanuit uw programma voor internetbankieren.

 

Wikifin

 

ABC Verzekering    

 

Algemene financiŽle websites
Banken, verzekeringen, sparen, beleggen en beursnieuws

 

terug naar boven

Financieel


De Extra pagina's:

Speel online
Bereken bytes
Lettergrootte aanpassen
Online vertalen
Receptenzoekmachine
Noodnummers
Horoscopen
Veilig op het internet
Handige links
Recent toegevoegde links
Weerberichten
Zoeken op deze website

Alle extra pagina's >>>

Webshops