Lid worden van Natuurpunt
Help de natuur in Vlaanderen. Word met het ganse gezin lid van Natuurpunt. Het lidgeld per gezin bedraagt 27 euro. Word nu lid van Natuurpunt en je bent lid tot eind 2016!

Als je in Wemmel woont, word je automatisch lid van afdeling Wemmel.


Wat krijg ik als lid van Natuurpunt?


Driemaandelijks Natuur.blad


Vier maal per jaar ontvang je ons nationaal tijdschrift Natuur.blad , boordevol informatie

pag_502_pakketleden

over de natuur in Vlaanderen. In elk nummer vind je een uitgestippelde wandeling of fietstocht in één van onze natuurgebieden.

Lokaal tijdschrift


Het regionaal tijdschrift Natuur.regio verschijnt 4 maal per jaar en geeft je een overzicht van alle komende activiteiten van afdeling Wemmel en de omliggende afdelingen (Grimbergen, Meise, Vilvoorde, Asse, ...). Op regelmatige tijdstippen ontvang je bovendien Natuur.wemmel, een emailbericht met nieuws over de activiteiten in Wemmel (leden zonder internet ontvangen het op papier).

Gratis activiteiten


Je kunt – met het hele gezin – gratis deelnemen aan alle geleide wandelingen en fietstochten van Natuurpunt. Een overzicht vind je in de activiteitenkalender bij Natuur.blad, in het afdelingstijdschrift van je regio en onder de rubriek ‘activiteiten' op deze site.

10 % korting in de Natuurpunt-winkel


Je geniet 10 % ledenkorting bij aankoop van boeken, t-shirts, verrekijkers e.a. in de Natuur.winkel. Bovendien kan je ook met korting winkelen in de filialen van sommige van onze commerciële partners.

Fiets- en Wandelgids


Je ontvangt een leuk welkomstpakket met daarin onder meer onze Fiets- en Wandel­gids met ruim 100 uitgestippelde wandelingen en fietsroutes in 33 fraaie natuurgebieden in Vlaan­deren en Wallonië. Bij elk wandel- en fietsgebied vind je een handig kaartje en heel wat praktische informatie.

Toegang tot speciale ledenpagina's


Via je lidnummer krijg je toegang tot de speciale ledenpagina's op deze website. Daar vind je onder meer 80 downloadbare wandel- en fietskaarten, stuk voor stuk suggesties voor een onvergetelijke daguitstap in onze natuurgebieden.

Voordelig abonnement op Natuur.focus en/of Natuur.oriolus

Leergierige leden van Natuurpunt kunnen zich abonneren op twee meer gespecialiseerde tijdschriften. Natuur.oriolus brengt uitgebreide informatie over ornithologie (vogelstudie), terwijl Natuur.focus dieper ingaat op andere aspecten van de natuur en op ervaringen met natuurbeheer.

Kortingen bij bedrijven 
A.S. Adventure: 5% korting bij aankopen
Tony Mertens: 5% korting bij de aankoop van Naturam natuurverf
Schoenen Torfs: 10% korting bij de aankoop van een nieuw paar schoenen na de inlevering van een oud paar

Hoe word ik lid ?
Lid worden is niet moeilijk. Maak je keuze uit de volgende mogelijkheden:

• Schrijf 27 euro over op rekeningnummer 230-0044233-21 van Natuurpunt, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen, met vermelding van "nieuw lid promotie".
• Ofwel vraag je een overschrijvingsformulier of het domiciliëringsformulier aan via de
website van Natuurpunt.
Ofwel contacteer je één van de bestuursleden van afdeling Wemmel die je graag verder helpt
• Of bel het secretariaat in Mechelen (015-29 72 50) en je ontvangt een folder met alle uitleg, waaronder een overschrijvingsformulier en een formulier voor domiciliëring.