Pers

Praktische info
Aanbevolen exposanten
Wedstrijd
Deelnemen
Pers
Toegangskaarten
Terug naar homepage

Wanneer je iets zoekt uit de wellness sector zoals sauna en infraroodcabines, spa's, hottub of je wenst je te informeren voor een zwembad, zowel opbouw als inbouw, dan moet je steeds verschillende handelsbeurzen of plaatselijke bouw- en tuinbeurzen afschuimen alvorens je voldoende verschillende exposanten hebt kunnen vinden. Het leuke aan dit salon is dat je al deze verschillende exposanten terugvind onder één dak. Zoals u zal vaststellen gaat het hier niet enkel om regionale exposanten maar zijn het de vakmensen die hun werkterrein verder wensen uit te bouwen over een groter deel van het land. Er zijn zowel vakmensen uit Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brabant als enkele uit wallonië. Tevens vinden we een europese importeur van Sunrayspa's en een Nederlandse importeur van Originele houtgestookte hottubs onder de exposanten.

Je kan hier rustig kuieren van stand naar stand om je degelijk te laten informeren door stuk voor stuk échte vakmensen. Daarna kan je nog even de verzamelde info rustig laten bezinken in het cafetaria bij een drankje of versnapering.

Het unieke aan dit salon is, omwille van de specifieke standhouders die er staan (de tentoongestelde produkten dienen in onmiddellijk verband te staan met de wellness en/of de zwembadwereld) dat er enkel en alleen échte geinteresseerde bezoekers naar dit salon zullen afzakken. U geniet hierdoor als bezoeker van een rustigere sfeer, in vergelijking met de stresserende, helse drukte die men kent bij klassieke bouwbeurzen...

We zijn blij u tevens enkele nieuwigheden en unieke artikelen te kunnen voorstellen op dit nationaal wellness- en zwembadsalon. Ontdek ze hieronder. Voor persvermeldingen en extra info omtrent een bepaalde exposant of een tentoongesteld artikel, neem contact op met de organisator dhr AUDENAERDE P. op 016/47.14.38

Wenst u de openingsnocturne bij te wonen die zal plaatsvinden op vrijdagavond 14/03, vraag dan tijdig uw persbadge aan zodat u vrije toegang heeft tot het salon en u tevens op de eerste rij staat bij de officiële opening door dhr burgemeester Louis Tobback. Vraag evenveel badges aan als het aantal persmensen waarmee u zal aanwezig zijn. (bv Journalist, fotograaf, cameraman, geluidsman, reporter, enz)

LEUKE NIEUWIGHEDEN OF BIJZONDERHEDEN, TE ONTDEKKEN OP DIT SALON :

Bleupiscines stelt voor : de betaalbare en makkelijk verplaatsbare Softub spa :

 

Ivona Nederland stelt voor : de originele houtgestookte hottub :

Multiflor Swimmingpool.be stelt voor : uw eigen drijvende poolbar in het zwembad :

 

 

Swimmingpool.be stelt voor de demonteerbare spa :

swimmingpool.be stelt voor in europese première. het metalen opbouwzwembad met een houtimmitatie beschildering :

Op het gegalvaniseerd staal word deze mooie decoprint geverfd. Demozwembad te bezichtigen op de stand.

Ecoworks is gespecialiseerd in biovijvers en zwembaden met biofiltering :

De bvba Ecoworks uit Overijse biedt sinds vorig jaar ecologische alternatieven aan op het vlak van water-, energie- en milieubeheer. Wat eens een verre droom was voor vijf vrienden is nu uitgegroeid tot een heus bedrijf. Ecologie is een hot item. Ook wellness en het creëren van een vakantiegevoel in eigen tuin is een nieuwe trend. Ecoworks wil hierin maar al te graag zijn steentje bijdragen. Met onze zwemvijvers creĆ´ren we die wellness waar de mensen zo op zoek naar zijn. Waar tot voor kort enkel zwembaden een oplossing waren, bieden onze zwemvijvers tegenwoordig een volwaardig ecologisch alternatief.

We proberen de dingen graag simpel te houden. We trachten in al onze producten zo veel mogelijk de natuur haar werk te laten doen. Onze zwemvijvers bijvoorbeeld zijn een echt succes! We slagen erin tuinen te verrijken met een oase van planten en bacteriĆ´n die ervoor zorgen dat het water op een natuurlijke manier zuiver wordt gehouden. Overigens wordt het zwemwater op die manier ook op een ecologisch verantwoorde wijze verwarmd, aldus het Ecoworks-team.

PRIMEWOOD : Exposant gespecialiseerd in eiken bijgebouwen. Deze exposanten fabriceert en verkoopt prachtige poolhouses en andere bijgebouwen op maat vervaardigd in hun eigen ateliers.

MARCOTTESTYLE heeft kwalitatief hoogstaande en zeer stijlvolle tuinmeubelen voor aan het zwembad of spa. Ze werken rechtstreeks met de fabrikanten.

NTB stelt voor : Massage douchecabines, stoomdouchecabines, sauna's, hottub, massagebaden.

 

 

 

 Word nog verder aangevuld zogauw we extra fotomateriaal hebben binnengekregen van de exposanten.

Google

 

Web

www.swimmingpool.be

www.brugal.eu

www.infraroodwinkel.com

                                             

 

Webdesign : © MULTIPOOL
Webmaster
Date Last Modified: 08-03-2008