ASSORTIMENT
De meest courante rums zijn :

De gewone Blanco : is zeer veel gebruikt voor cocktails en gerechten.

De Carta Dorada 3 jaar oud : De gewone donker goudkleurige rum : gebruik in cocktails en de drank bij uitstek voor de Dominicanen.

De Anejo 5 jaar oud : Deze gerijpte rum is onnabootsbaar, kenners en liefhebbers krijgen er niet genoeg van !

De extra Viejo 8 jaar oud : Internationaal bekend als de beste gerijpte rum ter wereld, een begeerde drank die door kenners hoog in het vaandel gedragen wordt.

De Siglo de Oro 12 jaar oud : Is één van de wonderen uit de drankenwereld. Deze zeldzame rum, nagenoeg onvindbaar buiten de Latino-wereld, is een echt kunstwerk van rum-distillatie.

De Unico 30 jaar oud : Is het vlaggeschip van Brugal. "De Unieke", deels samengesteld uit 100 jaar oude reserves, is het absolute summum voor de rum-aficionado. Helaas niet leverbaar. Echte geinteresseerden mogen een bestelling plaatsen met in achtneming van ettelijke maanden wachttermijn. Echter nog kan men niet beloven dat dit zal lukken om 1 fles te bemachtigen. Mocht het toeval ons een handje helpen en het zou toch lukken om één enkele fles te kunnen importeren, dan nog zal de prijs buitensporig duur zijn.

 Hiernaast een greepje uit het ruime assortiment. Brugalrum is één van de betere geassorteerde merken op wereldvlak.

Veelal worden er een 7 tal soorten vernoemd doch deze zijn terplaatse veel uitgebreider zoals, rumpassion en rumlimon. Nog andere varianten worden vervaardigd, doch geen van allen zijn bestemd voor de export.

De Unico is een beetje het paradepaardje van Brugal. Deze is helaas ook niet voor de uitvoer bedoeld. De Unico rum word vervaardigd uit een mix van rums uit de beste jaren waaronder reserves die meer dan 100 jaar oud zijn ! Brugal bezit de oudste rumreserves ter wereld.

Wel kunnen we u in zeer beperkte mate de Siglo de Oro aanbieden. Dit is topkwaliteit op z'n best. Liefst 12 a 15 jaar oud !

* Momenteel kunnen we zeer tijdelijk Unico verkrijgen. Kostprijs ligt rond de ± 287 eur

BACK 

Webdesign : MULTIFLOR
sales@brugal.eu
Date Last Modified: 02-10-2007