banner

Menu:


Daling vroeggeboortes door lock-down

Verschillende ziekenhuizen merken een daling van het aantal vroeggeboren baby's tijdens de lockdown. De preciese oorzaak ervan is nog niet bekend. Men vermoedt dat moeders meer rust krijgen en verminderde luchtvervuiling mede aan de oorzaak hiervan liggen. (bron: TheOptimist)

Lees het volledige artikel op theoptimist.nl


Week van de reflexology

Helaas, is de week van de reflexology dit jaar wat aan ons voorbij gegaan omwille van Covid-19. Toch geef ik graag dit filmpje mee:

Dactyologie of vingerreflexologie

Is het bewerken van de vingers,die door hun tastzin in verbinding staan met onze hersenen. Negatieven emoties, dikwijls ontstaan in onze kindertijd slaan zich op in de hersenen en laten zich als kleine kristalletjes voelen in de vingers. Ze bepalen mee je emotionele leven van nu, angst, onzekerheid, allergieen ,enz. Door het masseren , kneden en bewerken van de bijbehorende vingers , gesprekstechniek en het gebruiken van kleuren, kan deze beperkende emotie omgezet worden naar een positieve kwaliteit. Hierdoor kan je jouw leven er weer op de rails zetten.

Een behandeling kost 75 euro. Wordt naargelang je noden aangevuld met voetreflex of shiatsu.

Voor meer uitleg zie: www.dactyologie.nl.


Cadeaubonnen online te verkrijgen

Vanaf heden kan je online een cadeaubon bestellen, betalen en afdrukken. Ideaal als je last minute toch een leuk cadeau wil schenken. Deze zijn te bekomen via www.kadoobonnen.be