banner

Menu:


Zomerfeest Oud-Heverlee

Op 6-7-8 september is er weer Zomerfeest in Oud-Heverlee. Kom genieten (of kennismaken) van een heerlijke massage. Er wordt gemasseerd op zondag in de tent achter de parochiezaal.

Meer info op www.zomerfeestoudheverlee.be.

Gewijzigde verkeersinformatie

Sinds kort is de verkeerssituatie in de dorpskern van Oud-Heverlee gewijzigd. Verschillende straten zijn éénrichtingsverkeer geworden. Vanuit Leuven volgt u de Waversebaan tot aan de eerste verkeerslichten (op uw linkerkant ziet u een school). Na de lichten slaat u meteen rechtsaf en volgt u tot in de dorpskern. Daar kan u linksaf naar de dorpsstraat, waar u uw wagen kwijt kan. Meer info op de contact-pagina.

Dactyologie of vingerreflexologie

Is het bewerken van de vingers,die door hun tastzin in verbinding staan met onze hersenen. Negatieven emoties, dikwijls ontstaan in onze kindertijd slaan zich op in de hersenen en laten zich als kleine kristalletjes voelen in de vingers. Ze bepalen mee je emotionele leven van nu, angst, onzekerheid, allergieen ,enz. Door het masseren , kneden en bewerken van de bijbehorende vingers , gesprekstechniek en het gebruiken van kleuren, kan deze beperkende emotie omgezet worden naar een positieve kwaliteit. Hierdoor kan je jouw leven er weer op de rails zetten.

Een behandeling kost 75 euro. Wordt naargelang je noden aangevuld met voetreflex of shiatsu.

Voor meer uitleg zie: www.dactyologie.nl.


Cadeaubonnen online te verkrijgen

Vanaf heden kan je online een cadeaubon bestellen, betalen en afdrukken. Ideaal als je last minute toch een leuk cadeau wil schenken. Deze zijn te bekomen via www.kadoobonnen.be