banner

Menu:


Sluiting omwille van de corona-maatregelen

In navolging van de beslissing van de regering om de maatregelen aan te houden t.e.m. 5 mei, zal ook de praktijk gesloten blijven.


Omleiding via Willem de Croylaan vanuit Leuven wegens werken

Wegens werken is de Waversebaan tussen Leuven en Oud-Heverlee in beide richtingen afgesloten. U kan omrijden via de Willem de Croylaan en de Oud-Heverleesestraat. Deze loopt parallel met de Waversebaan. U volgt best de pijlen voor wegomlegging. De werken duren tot eind juli. Meer info vindt u op de website van Oud-Heverlee.

Dactyologie of vingerreflexologie

Is het bewerken van de vingers,die door hun tastzin in verbinding staan met onze hersenen. Negatieven emoties, dikwijls ontstaan in onze kindertijd slaan zich op in de hersenen en laten zich als kleine kristalletjes voelen in de vingers. Ze bepalen mee je emotionele leven van nu, angst, onzekerheid, allergieen ,enz. Door het masseren , kneden en bewerken van de bijbehorende vingers , gesprekstechniek en het gebruiken van kleuren, kan deze beperkende emotie omgezet worden naar een positieve kwaliteit. Hierdoor kan je jouw leven er weer op de rails zetten.

Een behandeling kost 75 euro. Wordt naargelang je noden aangevuld met voetreflex of shiatsu.

Voor meer uitleg zie: www.dactyologie.nl.


Cadeaubonnen online te verkrijgen

Vanaf heden kan je online een cadeaubon bestellen, betalen en afdrukken. Ideaal als je last minute toch een leuk cadeau wil schenken. Deze zijn te bekomen via www.kadoobonnen.be