http://users.skynet.be/milan/jpeg/fiets44.gifHOTEL DE MILAN - BOURG D'OISANS


http://users.skynet.be/milan/jpeg/plan_cols.jpgHotel de Milan is een mooi familiehotel in de franse alpen. Gelegen in Bourg d'Oisans is het een ideaal uitvalspunt voor dagtochten naar diverse Alpencols, met de fiets of te voet, met de auto of op de motor. Er bestaat de mogelijkeid tot het spelen van tennis in Bourg d'Oisans en golf op Alpe d'Huez of in Uriage (30 km).

Het hotel beschikt over 15 kamers, een tv zaal, voldoende parkeerruimte en een gesloten fietsenstalling.


Bourg d'Oisans is jaarlijks het vertrekpunt van de bekende cyclosportieve tocht'La Marmotte' die de duizenden veelal nederlandse en belgische deelnemers voert over de volgende cols: La Croix de Fer, Le Telegraph, Le Galibier en L'Alpe d'Huez. In totaal 180 km met ongeveer 5000 meter hoogteverschil.
Hotel de Milan zorgt voor een extra vroeg en extra stevig ontbijt. Bij het hotel is een veilige stalling voor fietsen en er is een fietsenmaker direkt tegenover het hotel met een ruime keuze aan kleding en materiaal. Hier verhuurt men ook fietsen van goede kwaliteit.

ActivitésEvenementen 2017:


Het hotel richt zich in de maand juli bijna volledig op fietsers. Het is bijzonder geschikt voor clubs of grotere groepen. In het hotel ligt een map met mogelijke tochten in de streek.
De prijs van een 2p kamer ligt tussen de 65 en 85 euro per nacht, excl. Ontbijt.

EntreeAdres:
2, Av Géneral de Gaulle
38520 Bourg d'Oisans
Telefoon: +33.4.76.80.01.23
Fax: +33.4.76.79.10.89.


Wilt U meer weten:

§  fotoboek Hotel de Milan.

§  Informatie over de streek op http://www.oisans.com/ http://users.skynet.be/milan/jpeg/bici1.gifhttp://users.skynet.be/milan/jpeg/bici1.gifhttp://users.skynet.be/milan/jpeg/bici1.gifhttp://users.skynet.be/milan/jpeg/bici1.gifhttp://users.skynet.be/milan/jpeg/bici1.gif

§  De officiële Tour de France site.

§  De organisator van de Marmotte en andere cyclosportieven.

§  Fiets-site in de streek: www.bike-oisans.com

Voor meer informatie en reserveringen: hotel.de.milan@orange.fr (let op nieuw mailadres)