Header image Schoonheidsinstituut Macharisa header image 2
Producten Jane Iredale

MAKE-UP MET EEN NIEUWE BETEKENIS

iredale_00 Welkom bij Jane Iredale's mineral cosmetics. 's werelds meest technisch geavanceerde make-up.

De mooiste make-up die u kan dragen is een gezonde. stralende huid. Dat is de reden waarom wij make-up ontwikkelen om uw huid gezond te houden. Onze gemicroniseerde mineralen make-up is niet alleen een verfijning van de traditionele make-up; het is een hele nieuwe technologie. De producten zijn zo effectief dat dermatologen. plastich chirurgen. visagisten en huidverzorgingsspecialisten ze sterk aanbevelen.

De lichtreflecterende minerale pigmenten laten uw huid er stralend. gezond, gladder en jonger uitzien. Uw huid kan vrijuit "ademen" en optimaal functioneren. Bovendien voelt het vederlicht aan, alsof u geen make-up draagt.

Uw leven wordt een stuk makkelijker met onze huidverzorgende minerale foundation omdat het een vier-in-een product is: foundation. camouflage. poeder en zonbescherming. Het is leer eenvoudig aan te brengen. Blijft lang zitten zonder steeds te hoeven bijwerken en u vindt zeker de juiste kleur voor uw huidtint.

iredale_02 Jane Iredale's skin care make-up verzorgt de huid optimaal door toevoeging van actieve ingrediënten en beschermende bestanddelen. Onze make-up is geschikt voor de meest gevoelige huid omdat we geen synthetische kleur-. geur- en bewaarstoffen gebruiken, noch talk en chemische zonnefilters.

Het is zoveel fijner te horen "Wat heeft u een mooie huid" dan "Welke make-up draagt u?"

Jane Iredale

iredale_01

Wil je kennis maken met deze unieke produkten? Loop even binnen en vraag meer uitleg.

iredale_03