Header image Schoonheidsinstituut Macharisa header image 2
Permanente make-up

Perfecte verzorging:met deze make-up behoudt u dag en nacht een perfect uiterlijk. Ook zonder andere make-up heeft u een frisse maar vooral natuurlijke uitstraling. Permanente make-up is voor iedereen geschikt die er altijd verzorgd wil uitzien.

perman 01perman 02perman  03

Permanente make-up is geschikt voor mensen die:

 

Lipcontour: een lipcontour kan lippen verfraaien voor mensen die smalle of ongelijke lippen hebben. door de permanente make-up krijgt u een mooie strakke lip-lijn en een mooie vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lippenkleur. In onderling overleg (alvorens de pigmentatie begint) worden kleur en vorm bepaald.

Wenkbrauwen: In onderling overleg met de cliënt worden eerst de wenkbrauwen getekend om de vorm en kleur te bepalen. Alles wordt heel natuurlijk op de contouren van het gezicht afgestemd. daarna worden de haartjes gepigmenteerd volgens de shadow methode, wat een heel natuurlijk beeld van de wenkbrauwen geeft.

Eye-liner: Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geacentueerd, lijken ze groter en sprekender. de eye-liner kan in elk gewenste kleur aangebracht worden.

 

Dit pigmentatie-instituut geeft u de garantie door haar vakkennis, hygiëne, ervaring en een goede opleiding !