Header image Schoonheidsinstituut Macharisa header image 2
Ontharing met hars

Wat is harsen?


Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie.
Behalve met echte bijenhars, kun je bijvoorbeeld ook ontharen met een "hars" die gemaakt is van suiker.
Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat het haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.
Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je - in tegenstelling tot scheren - na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Body Sugaring

Wat is body sugaring ?
Body sugaring is een ontharingstechniek om met suiker op een zachte en effectieve manier haren en zelfs de dode huidcellen weg te nemen met als resultaat een niet geïrriteerde zachte huid. Met deze methode kunnen we zelfs de hele korte haren alsook op de meeste gevoelige plaatsen ontharen.  Deze behandeling is voor ieders huidtype geschikt, voor dames en heren.

Waarom Body sugaring?

Nabehandeling

Met het exclusieve actidef patent.

We winden er geen doekjes om, ontharen is geen aangename behandeling. Als u zo lang mogelijk wil genieten van uw ontharing, biedt het defepil gamma uitkomst.

De combinatie van plantaardige enzymen en vitamine F deactiveert bepaalde vetzuren, die noodzakelijk zijn voor de haargroei. Gedurende de behandelperiode "slaapt" het haar als ware.

Hoog geconcentreerde spray 1 week na het harsen.

Lait corporel hydratant voor verdere behandeling.

Deodorant. transpiratieregulerend, voor een dagelijks fris gevoel.